Florida
-
@Fevzi-ÖZYURT-0 Hocam öncellikle Merhabalar sizle tanıştığıma memnun oldum.
Yönetim Bilişim Sistemleri 3.Sınıfım. Front-end ve Mobile uygulama geliştirme alanların da projeler yapmış biriyim kendimi geliştiriyorum okulda bu konularda pek fazla bilgi edinemesemde dökümantasyon ve yabancı sitelerden okuyarak, izleyerek proje yaparak kendime bir şeyler katıyorum. :) Bakalım gelecekte bizi neler bekliyor sizin gibi deneyimli yazılımcı abilerimin önerileri benim için önemlidir. -
@ayvalik10 Hocam attığınız videolar birbirinden değerli, çok teşekkür ederim hemen izliyorum. :)
-
@Halil-İbrahim-Kamacı @Fevzi-ÖZYURT-0 sana tavsiyesi budur
https://www.youtube.com/watch?v=rEsYaGmhUEA -
🤣
Aslında, bir şirket kurup, GC ile gelen gençleri bir süre kalacak yer ve karın tokluğuna çalıştırıp zengin olunabilir. 🤪🤪🤪
-
@Halil-İbrahim-Kamacı miami tarafında değil ki Tampa :D gayet uygun oralar merak etme etrafı da efsane şehirlerle çevrili Florida da ilk başlangıç bölgeleri hep :D
-
Sen etrafına komşu arıyorsun anlaşılan, tamam bu sene şansım yaver gider çıkarsa geleyim bende, anlat nesi güzel Tampa nın 🙃
-
@Ziyaku anons geçilsin işi yoksa buraya gelsin 4 yıldır tampa da yaşıyor.
-
@Rhonster @Fevzi-ÖZYURT-0
https://www.facebook.com/groups/1588472694728609/ katılırsınız -
@Fevzi-ÖZYURT-0 yoo komşu aramıyorum keşke tek bana kalsa :D
-
Facebook u komple silip kaldırdım ben kullanmıyorum. 😭 Teşekkürler
-
-
@Rhonster @Fevzi-ÖZYURT-0 Türk marketleriniz de hazır
https://www.floridaturkleri.com/supermarket/kalacak yer için de
https://www.apartmenthomeliving.com/tampa-fl -
@Rhonster @Fevzi-ÖZYURT-0 başka bir arzunuz :)
-
Hocam işin doğrusunu söyleyeyim mi 🤣
Olurda GC çıkarsa benim burada geçirebileceğim süre 2-3-5 ay sonra ver elini army nereye gönderirse 🤣🤣🤣 fast ship
-
@Rhonster Yeni hedef Tampa o zaman :D komşu oluruz inşallah. :)
-
Fort walton, Niceville, Destin civarı ikamet etmek isteyen olursa, 3 yıl sonra özel kuvvetler eğitimini tamamlamış Eglin Afb ye atanmış olarak gelebilirim. Hayallere gel 🤣
@Rhonster buraları değerlendir bak ilerde komşu oluruz. 🤣
-
@ayvalik10 Hocam Türklerden uzak durun diyen çok oldu da bu konu hakkında düşünceleriniz neler.
Tabi ilk gittiğimiz de ev ve iş bulma beni çok korkutuyor ama başarırım diye düşünüyorum. Yeterki çıksın :D -
@ayvalik10 Zillow da 600 dolardan kiralık evler var ve Türkiye şartlarına göre cidden lüks diyebiliriz. Böyle evler bu kadar ucuz olması beni çok şaşırtıyor işin içinde başka bir dolandırma olayı mı var ? Yoksa cidden fiyatlar normal mi ?
-
Kişiden kişiye değişir. Karakter gelişimini tamamlamış, dışarıdan gelebilecek sıkıntılara karşı hem bir savunma mekanizması oluşmuş hem de algısı yüksek olgun bir insan için herhangi bir problem teşkil edeceğini düşünmüyorum. Ama algısı kapalı ve özellikle genç arkadaşları sadece Türk’ ler değil herkes kullanmaya çalışabilir. Bu tamamen kişi ile alakalı bir durum.
Ben mesela, @ayvalik10 ayvalık gibi aramızda fazla yaş farkı olmayan (asabi🤪) gerektiğinde dur oğlum napıyorsun diyebilecek bir abim, @Rhonster gibi yaşıtım ve espri anlayışı olan kendini geliştirmiş, yer yer birşeyler paylaşabileceğim bir arkadaşım, bir de yaşıma uygun samimi arkadaşlık edebileceğimiz, dertleşebileceğim, beraber hayvan gibi eğlenenileceğim bir kız arkadaşım (arkadaş!) olsun isterim. Fazlasını arar mıyım? Aramam. Yokluğu beni bitirir mi? Bu saatten sonra kimse olmasa da olur. Olursa iyi olur olmazsa öldürmez 🤣 Bunları Türk kıstası içinde söyledim.
-
@Fevzi-ÖZYURT-0 Hocam, haklısınız aslında kişisel bir olay, kişiden kişiye değişebiliyor. :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum