Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu arada son zamanlardaki favori ikilim: Tereyagli spaghetti ile sirke ve baharatla marine edilmis, hafif zeytinyaginda kizartilmis, ince dilimlenmis hindi gogsu.

• @MySea hemen tüketmek gerek ama ağzının tadını biliyon ha 😃 az soğursa tadı kaçar bu kombinin 😃

• ...........................

• ⭐⭐

@MySea benim de salcali makarna 😁

cok havasiz oldu boyle soyleyince 😛

• @Edelweiss Aci Mariana soslu penne pasta veya spaghetti diye yorumlayabiliriz 😁

• @semavi, içinde söyledi: Bezelye Yemeği nasıl olur ya da yapılır ?

@Rhonster, içinde söyledi: Bezelye Yemeği nasıl olur ya da yapılır ?

@caglaror aynen bastırıyor tadı abi ette bastırıyor diye az koyma taraftarıyım amacım patates havuz ve bezelyenin tadını almak 😃 ama kafamı bir çevirsem ocaktan hemen kendi kafalarına göre yığınla bence gereksiz malzeme koyuyor bizimkiler 😃

Aldigin tad bile fakir...

bezelye ne yahu 🙂

Saka bir yana... Universiteyi adana da okudum... Her yer et kebap 🙂

Evde patatesli vs bezelye yapardim her hafta... Asla et koymazdim... Cok severdi arkadaslar.

Bak canim istedi simdi...

Ben de 5 seneden fazla Batman'da yasadim. Icinde et olmayan tek yemek mercimek corbasiydi. Onu da sabah aksam icince
    mericmekten bile tiksinir olmustum. Velhasili, o zamandan beridir bir kac yemek disinda sebze yemeklerinde et sevmem.

• @yalta Askerliğimi yaptım abi lütfen rica ediyorum 😃

• Salcayi suya ekledikten sonra biraz sebze dograyip icine ne atarsaniz atin muazzam bir yemek olur. Aktor kim? Salca. Olmazsa ne olur? Yemek olmaz. Salcasi olmayan yemek, serbeti dokulmemis baklava gibidir. Nereden baksan ham nerden baksan eksik.

• @Sefa salça tüm yemeklerin düşmanıdır! vatan hainidir ! abdülhamiti savunmuştur ! bu kadar net !

• @Rhonster simdi salca dedigin zaman ne salcasi oldugunu belirmek lazim. Ayrica yemege nekadar katildigi da onemli. Bazen cok lezzet verebiliorken bazen de yemekten herseyi goturebilir. Bizzat her yemege biraz biber salcasi koymak taraftariyim hafif bir acilik verir.

• @sigmoidalmammal azı güzelde fazlası hem biber hem de domates 2 side bütün yemeğe hükmediyor yemeğin tadı salça oluyor 😃

• bu arada azı gene her yemeğe güzel değil belli başlı yemeklere 😃

• @Rhonster aliskanliklar ve damak tadi herkese gore degisiyor. Mesela annem sebze yemeklerini iyice pisirirdi, esim ise sebzeleri biraz diri haliyle seviyor. Evlendikten sonra ben de boyle yemege alistim ve damak tadim degisti. Cok pismis biraz garip geliyor artik.

• @sigmoidalmammal çok pişmişciyim bende umarım gelecekteki eşimde öyle sever 😃 bazen kapya biber közletiyorum kömür olana kadar dışı 😃

• ...........................

• @yalta kapuska, karasimsek, patlican musakka askerde fix yemekler kacis yok 😁 ama hic soguk caya denk gelmedim ben. Ha ictigimiz seye cay demeye bin sahit isterdi o ayri konu. Kazan cayi nedir bilmeyenlere soyle aciklayayim, askerde kisi basina dusen istihkak, cay-seker-su, koca kazanlarda kaynatilir veagitilir. Kisacasi cay yerine serbet gibi bisey icersiniz. yanina kirec beyaz peynir ve 3-5 zeytin ile.

• @yalta binbaşı tarafından emir aldıydı bölüm komutanım bu çocuk aç kalmayacak diye abi kahvaltıyı dediğin gibi yaptım tabi çay sıcak artık ama diğer yemeklerden zaten çok az yediğim için problem yaşamadım 😃 1 koli nevale ile geziyordum hep asdkjas elimde birşeyi eksik gördükleri an çavuşlar birşeyler tutuşturuyordu 😃

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sigmoidalmammal, içinde söyledi: Bezelye Yemeği nasıl olur ya da yapılır ?

@semavi, içinde söyledi: Bezelye Yemeği nasıl olur ya da yapılır ?

@Rhonster, içinde söyledi: Bezelye Yemeği nasıl olur ya da yapılır ?

@caglaror aynen bastırıyor tadı abi ette bastırıyor diye az koyma taraftarıyım amacım patates havuz ve bezelyenin tadını almak 😃 ama kafamı bir çevirsem ocaktan hemen kendi kafalarına göre yığınla bence gereksiz malzeme koyuyor bizimkiler 😃

Aldigin tad bile fakir...

bezelye ne yahu 🙂

Saka bir yana... Universiteyi adana da okudum... Her yer et kebap 🙂

Evde patatesli vs bezelye yapardim her hafta... Asla et koymazdim... Cok severdi arkadaslar.

Bak canim istedi simdi...

Ben de 5 seneden fazla Batman'da yasadim. Icinde et olmayan tek yemek mercimek corbasiydi. Onu da sabah aksam icince
    mericmekten bile tiksinir olmustum. Velhasili, o zamandan beridir bir kac yemek disinda sebze yemeklerinde et sevmem.

bende eti ayri sevenlerdenim. Cok nadir ararim eti yemeklerde...

• ⭐⭐

Benzer Başlıklar

• 10
  • 1
  • 12
  • 10
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

91

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.5k

| | | |