[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
2.25 olan derivative oranı
-
@pacaveli selam,
33xxx olmama rağmen bendede kcc yazıyor. -
@periscope Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
2.25 olan derivative oranı
Haklısınız. Karıştırdım bildiğim halde. Burada olumsuz gördüğü noktalar nedir?
-
@barisaslanpence selam, başka bir sey o zaman bu olay..
-
@pacaveli selam,
Biraz araştırma yaptım. YOUR CASE IS CURRENTLY AT: KCC DS-260 formlarının KCC de olduğunu ifade ediyormuş. Numaramız current olduktan sonra CEAC Visa Status Check sayfasında AT NVC yerine TRANSIT ibaresini göreceğiz bu da belgelerin KCC den Konsolosluğa geçtiğini gösteriyormuş. -
@barisaslanpence teşekkürler bilgilendirme için.. bir sıkıntı yok o zaman..
-
@pacaveli bir sıkıntı yok. her zaman ki gibi numaralarımızın current olup KCC den konsolosluğa geçmesini bekleyeceğiz :) .
-
At NVC yazıyor....
-
https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx
Bu sieteden giriş yapınca at KCC yazacaktırhttps://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx
Bu siteden giriş yapınca da at NVC yazacaktır (görüşme tarihi geldi veya vizesini aldı ise ona ilişkin bilgiler yazacaktır.) -
Selamlar,
Önümüzdeki hafta Perşembe günü itibariyle status sayfasından durumları kontrol edelim. Datalar bazen sayılar açıklanmadan güncelleniyor bildiğim kadarıyla. Güncellendiğinde at NVC den In Transit status e kimler geçtiyse sıra oraya kadar gelmiş demektir. Haftaya hep birlikte bir çalışma yaparız :) -
21900 e bakıyorum diyorum neden olmasın 27300 cokta uzak değil. sonra düşünüyorum kararımı olumsuza çeviriyorum. düşündükçe araştırdıkça düşüncelerim zehirleniyor.

-
@periscope ama üst turuda çıkmıştık o grupta hatırltayım:))
-
@periscope yani bu karikatür çıktığında türkiye aynen böyle bi durumun içersindeydi:)
-
catalan dragon diye birisi var britsimona demiş ki temmuz sonunda senden farklı olarak 16000 16500 değil 15300 vize verilmiş olacağını düşünüyorum. ayda 1500 den 3000 vize en az var gibisinden konuşmuş ek kota olmadan yani. gerçi ne anlamı var onuda bilmiyorum sanırım 26000 de kalır böyle bile olsa.
-
@periscope eğer AF ve AS den vize kalacaksa mutlaka dağıtırlar merak etme. Adamların hedefi 50000 vize vermek. Öyle olmasa 50000 kişi seçerlerdi gelen gelir derlerdi. Merak etme ek vize de verirler NACARA da verirler. EU yu 20 binli bir sayıda bırakmazlar. Ayrıca emin ol sen Catalon Dragon dan daha fazla şey biliyorsundur bu konuda. Bana sorarlar sa bende bir çok şey söylerim. Ama son sözü KCC söylüyor. Bundan önce konuşanların hiç bir dediği çıkmadı bunu unutma.
-
@arnblt doğru diyorsun bizim ki bir umut işte mantık temeline oturan evet lan böyle olabilir diyeceğimiz bir şeyler bakınıyorum. umarım o ek vizeler verilir herkes bir şekilde alır vizesini bu sene çok yıpratıcı geçti.
-
Çare Africa :)
-
@periscope numaralarimiz arka arkaya olunca resmen sen ne hissedersen ben de onu hissediyorum. :) Yani bir duruyorum, yok yok 30lari da rahat rahat gecicek bu cut offlar diyorum,bir diyorum yok ya, vizeleri baska bolgeden aktarmak isteseler, baska bolgeleri hizli giderlerdi.. mesela AS'i current ederlerdi... sonra diyorum talebin yogun oldugu hangi yil EUyu sirf kota diye 18300de birakmislar sacmalama:) hem 22-23bine cikacak kadar vize articak ellerinde... Ah hayat.. Gun sayiyoruz resmen. Ha gayret 10 gun kaldi cut off a:)
-
@barisaslanpence ben hergun bakarim artik :):):):):)
-
@jade her şey gönlümüzce olsun :) . Bu cut-off ta 28-29k görecez diyorum ben. kesinlikle sallama hiç bir istatistiğe dayanmıyor :D . İşte CN 33xxx olunca böyle şeyler bekliyor insan :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum