ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
-
@yapay-zeka Çok iyi değer biçtiklerini söyleyemem ama uğraşmak istemeyenler için bence de iyi.
-
@FreeWoRLD @cnpist Cevaplar icin tesekkurler! Ben iPhone almayi dusunmuyorum. Sadece elimde eski ve calismayan telefonlar var, oylesine eskici gibi aliyorlar mi diye merak etmistim 😁
-
@MySea, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
@FreeWoRLD Bozuk, calismayan ve cok eski model iPhone telefonlari da trade in yapabiliyormuyuz?
Trade-in icin calisiyor olmasi gerekiyor.
Ben ipad tablet bilgisayar ile ilgili benzer bir problem yasamistim. Bir anda ekran kapandi ve bir daha acilmadi, garanti suresi de gecmisti. Bana cikarttiklari tahmini tamir ucreti yeni ipad'lerden daha pahaliydi :) alet acilmadigi icin "trade-in" programina da uygun degilmis. Ipad su an mutfakta kesme tahtalarinin yaninda yerini aldi :)

-
https://www.youtube.com/watch?v=U2gQE0J00UE
insallah dogru link olmustur @crazycells -
@cnpist aynen :) video'nun sesi yok sanirim, ya da bende calismadi...
ama ipad ile yapilan menemenin tadi bir baska oluyor :D
-
@crazycells aman menemene girmeyelim :) soganli sogansiz ciklmiyor icinden :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
Unlocked ile Prepaid arasındaki farkı anlatabilecek var mı? Anladığım kadarıyla Prepaid hatlar kontorlü, Unlocked hatlar ise istediğiniz sim kartı takarak kullanılabilen hatlar. Kısa bir özet geçebilecek varsa sevinirim.
-
//////////////
-
@yalta
Prepaid hatlar hep, ödemesi önceden olan paket/tarifeye mi sabitleniyor?
Mesela hattıma para yükleyim; konuştukça veya mesajlaştıkça kontör düşsün şeklinde çalışan hatlar yok mu? -
@ICu, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
@yalta
Prepaid hatlar hep, ödemesi önceden olan paket/tarifeye mi sabitleniyor?
Mesela hattıma para yükleyim; konuştukça veya mesajlaştıkça kontör düşsün şeklinde çalışan hatlar yok mu?hayir, dediginiz gibi de oluyor. onlara da "pay as you go" dediklerini hatirliyorum, bunlar da prepaid kabul ediliyor...
-
@crazycells yazık ya 😂
-
Telefonla birlikte degil sadece simcard alinabilir mi? (Prepaid degil)
-
Arkadaşlar ben pek anlamadım şu credit score'u falan ama apple stordan iphone'u peşin alabiliyoruz değil mi? sonra da hat almak için şirketlerin (T-Mobile, AT&A gibi) telefonunu mu aramak zorundayız, ingilizcemiz yok, zorlanır mıyız? Birde internet falan da var, orada sokaklarda geçici de olsa kullanmak için internet yok mudur :))
-
@Mahmut-Tuncel nakit almak yada hatlı almak kampanyalara bakarsın. İngilizce yok diye buradan araştırma yapamam deme. Bilgisayardan edge tarayıcısını indir. Orada ingilizce siteleri otomatik türkçe yapıyor sende istediğin kampanyaları türkçe olarak okursun.
-
@aurelius, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
Telefonla birlikte degil sadece simcard alinabilir mi? (Prepaid degil)
alabilirsiniz.
-
@Mahmut-Tuncel, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
Arkadaşlar ben pek anlamadım şu credit score'u falan ama apple stordan iphone'u peşin alabiliyoruz değil mi? sonra da hat almak için şirketlerin (T-Mobile, AT&A gibi) telefonunu mu aramak zorundayız, ingilizcemiz yok, zorlanır mıyız? Birde internet falan da var, orada sokaklarda geçici de olsa kullanmak için internet yok mudur :))
Once gidip hat alin, sonra da telefonu alirsiniz. Genelde T-mobile, AT&T gibi yerler hat alinca telefonlar icin de kampanya yapiyor, dolayisiyla o kampanyalari incelerseniz daha az para odeyerek ayni telefona sahip olabilirsiniz.
-
Merhabalar 3 yıllık eğitim programı için Amerikaya geleceğim . Gelince internet işini araştırarak vakit kaybetmek istemiyorum. Sınırsız internet olarak en uygun paket hangisidir ? Hotspot olarak laptop'umdanda interneti paylasmam gerekecektir. Birde uzun süre kalacağım için telefon ile sim i beraber veren kampanyalardan mı almak daha mantıklı olur sizce ?
-
arizona'da kucuk bir townda straight talk kullaniyorum.walmarttan unlimited hotspotlu tarifeyi 65 dolar civari bir fiyata aliyorum.buyuk sehirlere gittigimde t mobile altyapisini kullaniyor.bugune kadar hicbir eyalette sikinti yasamadim
-
@repatita, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
straight talk
sağolasın hocam. sitesine baktım su paketi buldum sadece . (10GB hotspot gözüküyor). senin paket resmi sitelerinde yok sanırım . https://www.straighttalk.com/all-plans/ultimate-unlimited-no-contract
-
@repatita, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
arizona'da kucuk bir townda straight talk kullaniyorum.walmarttan unlimited hotspotlu tarifeyi 65 dolar civari bir fiyata aliyorum.buyuk sehirlere gittigimde t mobile altyapisini kullaniyor.bugune kadar hicbir eyalette sikinti yasamadim
Sorun olmazsa, Arizona'da kucuk bir town tercihinizin nedenini ogrenebilirmiyim?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum