📝 Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin!
-
YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza daha dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
YesilkartForum imzanizi olusturmak veya guncellemek icin:
- YesilkartForum'a giris yapin
- Sag ust kosedeki profil ikonunuza tiklayin
- ”Profil Düzenle” secin
- ”Imza” kutucuguna asagidaki metni kopyala/yapistir ile aktarin
- Aktardiginiz imza metninde gerekli guncellemeleri yapin
- gg/aa/yyyy --> gg:iki haneli gun, aa:iki haneli ay, yyyy:dort haneli yil
- Dosya Numarasi(Case Number) yazarken son uc rakami "XXX" olarak maskeleyin. Orn: "2020EU12XXX"
- ABD ilk giris tarihinizi sadece ay ve yil olarak yazin (tam tarih ve ilk giris yeri daha sonra guvenlik sorusu olarak kullanilabiliyor)
- ”Degisiklikleri Kaydet” tiklayin
- Forumdaki bir iletinizin altinda imzanizin gorunup gorunmedigini kontrol edin
- Gerekirse YesilkartForum’dan cikis yapıp tekrar girin
Diversity Visa Program/Green Card Cekilisi kazananlari icin ornek imza metni:CN: 2026EUXXXXX
DS-260 Gonderimi: gg/aa/yyyy
Mülakat Yeri: (örnek: Viyana)
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
Vize Onayi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris: (ornek: Mayis 2020) -
Evet, bu oldukca onemli bir konu. Cunku ayni soruya verilecek cevaplar bile sizin basvuru kategorinize gore degisebilir. Bazi durumlarda basliktan hangi surecle vize ya da statu aldiginizi anlayabiliyoruz, fakat bazi konularda bunu anlamak mumkun degil. O nedenle butun forum uyelerinin vize sureclerini imzalarina tasimalarini siddetle tavsiye ederim.
Bu uyari sadece cekilisle (DV) Green Card alan kisiler icin degil, K1, IR ve F surecleri icin de, EB veya AOS (I-485) yapanlar icin de, gocmen olmayan vize alan arkadaslar icin de ayni sekilde gecerli...
Gocmen vize basvurusu yapan arkadaslar;
I-130 veya I-140 submit: I-130'un (veya I-140'in) gonderildigi gun
NOA1: I-130 / I-140 formunun alindigi gun
NOA2: I-130 / I-140 formunun kabul edildigi gun
Mulakat tarihigibi bilgileri. Idari isleme kalanlar (AP) ilgili bilgileri. Gocmen olmayan vize basvurusu yapanlar H, L, F, J , B gibi kategorilerde hangi statuyle ABD'de bulunduklarinin bilgilerini imzalarina tasiyabilirler.
Eger Green Card ile ilgili soru sormak istiyorsaniz, bunu ilgili bolumde hangi kategoriden bahsettiginizi belirterek yapmalisiniz. Green Card kategorileri icin yardimci olabilecek bir tablo:

-
Sayın @sharm Elinize sağlık
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba
foruma yeni giriş yaptım, çok faydalı paylaşımlar var ve yardımcı olmak için bilgili kişiler elinden geleni yapıyor. Hepimize bu süreçte bol şans diliyorum. Umarım 2020 talihlileri için de güzel gelişmeler olur.Dosya Numarasi: 2021EU005XXX
DS-260 Gonderimi: 19/06/2020
KCC Evrak Istegi: 26/08/2020
KCC Evrak Onayi: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris: -
Dosya Numarasi: 2021EU005XXX
DS-260 Gonderimi: 12/06/2020
KCC Evrak Istegi: 17/09/2020
KCC Evrak Onayi: 08/01/2021
Bu ileti silindi! -
@yigiteizm, içinde söyledi: 📝 Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin!
Merhabalar yeni üyeyim sıralamam 26xxx ve bu beni biraz korkutuyor dv2022 ile tahminleri ve gelişmelerden haberdar olanlar var mıdır teşekkürler.
hayırlı olsun hocam birşey merak ettim daha önceden wat ve benzeri bir şekilde yurtdışına çıktınız mı acaba yoksa tamamen şans mı
-
@yigiteizm sorunuzu dogru baslik altinda sormalisiniz. yanlis basliklari kullanmaniz forumdan yasaklanmaniza neden olabilir, bilginize.
-
@kartal_123 yukaridaki durum sizin icin de gecerli.
-
@crazycells, içinde söyledi: 📝 Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin!
@kartal_123 yukaridaki durum sizin icin de gecerli.
daha dikkatli olacağım teşekkürler
-
Merhaba arkadaşlar ben adres bilgileri girerken Ddoğum yerini AYBASTI yazıyorum kabul olmuyor ne yapmalıyım
-
@Mesutmusa-Kutlu, içinde söyledi: 📝 Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin!
Merhaba arkadaşlar ben adres bilgileri girerken Ddoğum yerini AYBASTI yazıyorum kabul olmuyor ne yapmalıyım
israrla yanlis basliklari kullaniyorsunuz, bu konuda defalarca uyari almaniza ragmen... sizi forumdan 30 gunlugune yasakliyorum.
-
Dosya Numarasi: 2022EU25XXX
DS-260 Gonderimi: 24/05/2021
KCC Evrak Istegi: gg/aa/yyyy
KCC Evrak Onayi: gg/aa/yyyy
@crazycells, içinde söyledi: 📝 Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin!
Evet, bu oldukca onemli bir konu. Cunku ayni soruya verilecek cevaplar bile sizin basvuru kategorinize gore degisebilir. Bazi durumlarda basliktan hangi surecle vize ya da statu aldiginizi anlayabiliyoruz, fakat bazi konularda bunu anlamak mumkun degil. O nedenle butun forum uyelerinin vize sureclerini imzalarina tasimalarini siddetle tavsiye ederim.
Bu uyari sadece cekilisle (DV) Green Card alan kisiler icin degil, K1, IR ve F surecleri icin de, EB veya AOS (I-485) yapanlar icin de, gocmen olmayan vize alan arkadaslar icin de ayni sekilde gecerli...
Gocmen vize basvurusu yapan arkadaslar;
I-130 veya I-140 submit: I-130'un (veya I-140'in) gonderildigi gun
NOA1: I-130 / I-140 formunun alindigi gun
NOA2: I-130 / I-140 formunun kabul edildigi gun
Mulakat tarihigibi bilgileri. Idari isleme kalanlar (AP) ilgili bilgileri. Gocmen olmayan vize basvurusu yapanlar H, L, F, J , B gibi kategorilerde hangi statuyle ABD'de bulunduklarinin bilgilerini imzalarina tasiyabilirler.
Eger Green Card ile ilgili soru sormak istiyorsaniz, bunu ilgili bolumde hangi kategoriden bahsettiginizi belirterek yapmalisiniz. Green Card kategorileri icin yardimci olabilecek bir tablo:

cok mantikli baya faydali emek veren herkese gonulden tesekkur ediyorum
-
@crazycells Naturalization sürecinde olanlar için imza nasıl olmalı? Ben kısa zaman önce N-400 formunu gönderdim, imzamı değiştirmek istiyorum.
-
Z zimar bu başlıktan bahsetti
-
Sistem bu başlıktan bahsetti
-
-
-
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
E EzgiLera bu başlıktan bahsetti
-
-
-
-
-
E eynar bu başlıktan bahsetti
-
-
-
-
P Programmer bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba
söylenen kısımda imza çıkmıyor.
aşağıdaki gibi cıkıyor
isim soyisim
grup ünvanıDeğişiklikleri kaydet butonu var.
yardımcı olurmusunuz
-
-
@gucarslan öyle bir menü yok

-
@gucarslan
maalesef bende öyle bir menü yok
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum