Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

(H1B) Çalışma Vizesi

Benzer Başlıklar

• Sanatçı Vizesi Sponsorluğu

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)
    4
    0 Oy
    4 İleti
    231 Bakış
    Burcu DurmazB
    Çok teşekkürler . Evet sanatçı vizesi de kendi içinde ayrılıyor. Ben üstün yetenek değilim tabi ne yazak ki. Verdiğiniz link ile ilgili olarak hemen bakıyorum cevaplarınız için teşekkürler.
  • İptal Olan H1b Vizezi

Kilitli Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    310 Bakış
    crazycellsC
    @zeynepsoylev, içinde söyledi: İptal Olan H1b Vizezi Merhaba, Eşim adına soracağım iki soru var şimdiden çok teşekkürler 1 - H1b vizesi aldım ancak pandemi sebebiyle gidemedim, sonra da üniversiteye durumu yazdım ve çalışma iznimi iptal ettiler, şu anda sistemde revoked yazıyor. Bunun bir mahsuru var mı (yani hiç gidememiş olmamın), herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu? 2 - H1b vizsinden daha önce almış olduğum b1/b2 turist vizem halen duruyor; bu vize iptal olmamıştır değil mi, onunla şu anda sadece gezmek için giriş yapabilir miyim? Su baslikta cevapladim: https://yesilkartforum.com/forum/post/264476
  • ESTA ile çalışma vizesine geçiş yapmak

5
    0 Oy
    5 İleti
    426 Bakış
    S
    @crazycells peki ab pasaportunun abd de bir avantajı var mı? Tc pasaportuna göre avantajlı mı yoksa tc pasaport ile arasında avantaj fark yok mu? Tavsiyeleriniz neler?
  • Şahsi şirketle L1 vizesi

10
    1 Oy
    10 İleti
    1k Bakış
    A
    Herkese selam. Bu konuda net bir cevap bulmak çok zor gibi. Gerçekten konuya hakim bir arkadaş varsa çok mutlu olacağım. Genel şartlarını biliyorum ama bu biraz detay; "Şahıs Firması" ile L1A başvurusu planlıyorum. Bu bir handikap mıdır? Personel sayım 7 ve 2021 kuruluşlu firmam var.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k