Tüm Amerikalılara İkinci Stimulus Çek Gönderiliyor (900 milyar dolarlık COVID-19 yardım paketi)
-
Ikinci stimulus cek hakkinda bilgileri IRS sitesinden kontrol edebilirsiniz, artik tool calisiyor...
-
@ice ilk yrdimda bendede ayni durum olmustu fakat 2 3 ay sonra cocugum icin olan para hesabima yatmisti. Ikinci yardimdada cocugum adina olan para yatmadi ama tahminen o da 2 3 aya yatar gibi. Sizinkide oyle olabilir
-
//////////////
-
@yalta, içinde söyledi: Tüm Amerikalılara İkinci Stimulus Çek Gönderiliyor (900 milyar dolarlık COVID-19 yardım paketi)
Reis yamuk yaptın bize reiz o kadar destekledik hala yatmadı bizim para reiz 😪😪😪
yukaridaki linkten kontrolunu yaptiniz mi? nasil bir aciklama cikiyor?
-
//////////////
-
Ben de henüz 2. ödemeyi alamadım. IRS sitesinden girip kontrol ettiğimde "Payment #2 Status - Not Available" uyarısı alıyorum. Ancak @FreeWoRLD 'un paylaşmış olduğu linkten bakınca 600 dolar görünüyor.
-
Biz de hala ödemeyi alamadık. Geçen sefer hemen hesaba yatmıştı. Az önce linkten kontrol ettim not available diyor. Neden oluyor anlamış değilim.
@FreeWoRLD siz alabildiniz mi?
-
@FreeWoRLD Ben buna baktım ama bende 0.00 gözüküyor additional tax assested falan yazıyor. 18 Ocak tarihi var ama karşısı 0$
-
@damladav Pazartesi benim hesabıma geçti.
IRS hesabınızda “Tax relief credit” olarak bir satır görünmesi gerekiyor. Böyle bir satır var mı?
-
@onurr, içinde söyledi: Tüm Amerikalılara İkinci Stimulus Çek Gönderiliyor (900 milyar dolarlık COVID-19 yardım paketi)
Ben de henüz 2. ödemeyi alamadım. IRS sitesinden girip kontrol ettiğimde "Payment #2 Status - Not Available" uyarısı alıyorum. Ancak @FreeWoRLD 'un paylaşmış olduğu linkten bakınca 600 dolar görünüyor.
Yakinda guncellenir. Ayin 15'ine kadar sure verin. Sanirim 15'ine kadar direct deposit odemeleri devam edecek, sonrasinda ise check gondermeye baslayacaklar.
-
Siteye baktığımda Çek'in 6 ocak'ta postalanacağı yazılı.
-
@FreeWoRLD, içinde söyledi: Tüm Amerikalılara İkinci Stimulus Çek Gönderiliyor (900 milyar dolarlık COVID-19 yardım paketi)
IRS hesabınızda “Tax relief credit” olarak bir satır görünmesi gerekiyor. Böyle bir satır var mı?
Hayır yok.
-
Senato seçimlerine göre +$2800 daha alacaz mı? :D
-
@nicely, içinde söyledi: Tüm Amerikalılara İkinci Stimulus Çek Gönderiliyor (900 milyar dolarlık COVID-19 yardım paketi)
Eger iki kisiyseniz evet... $1400 x 2
en azindan su an icin soylem ve vaatlere gore oyle gorunuyor :) tabii kesin karar icin tasarinin yasalasmasini bekleyin.
-
@crazycells, içinde söyledi: Tüm Amerikalılara İkinci Stimulus Çek Gönderiliyor (900 milyar dolarlık COVID-19 yardım paketi)
@nicely, içinde söyledi: Tüm Amerikalılara İkinci Stimulus Çek Gönderiliyor (900 milyar dolarlık COVID-19 yardım paketi)
Eger iki kisiyseniz evet... $1400 x 2
en azindan su an icin soylem ve vaatlere gore oyle gorunuyor :) tabii kesin karar icin tasarinin yasalasmasini bekleyin.
Bir an once belli olsa da bu suruncemeden kurtulsak.
-
@FreeWoRLD, içinde söyledi: Tüm Amerikalılara İkinci Stimulus Çek Gönderiliyor (900 milyar dolarlık COVID-19 yardım paketi)
Eşimden baktık onda tax relief credit kısmı var 1800$ ama 4 Ocak olarak gözüküyor. Hala para yatmadı hesabımıza 🤨
-
-
@FreeWoRLD umarım. Teşekkürler cevaplar icin. Yatarsa guncelleyecegim .
-
//////////////
-
//////////////
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum