Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

PCR Testi 72 saate yetişiyor mu ?

Yolculuk
8 4 315 3

Benzer Başlıklar

• B1/B2 Vizesi ile ABD'ye Seyahat & Deneyimler

Yolculuk
    26
    16 Oy
    26 İleti
    2k Bakış
    mesut1905M
    teşekkür ederim arkadaşlar @T-C-Kubilay-Dikici @gizemk @MySea
  • Türkiye'den ABD'ye ev eşyalarının taşınması

Yolculuk
    249
    5 Oy
    249 İleti
    33k Bakış
    G
    ev esyalarini toptan spotcuya satip neden abd de sifirdan almiyorsunuz? arada ya kucuk bir fark olur yada nakliye ile ayni para cebinizden cikar en azindan sifir esyaya sahip olmus olursunuz girdiginiz zahmet ve endiselerde cabasi. kitalararasi ev esyasi tasitmak bana mi absurt geliyor mantigini cozemedim.
  • ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)

Taşındı Yolculuk
    579
    0 Oy
    579 İleti
    57k Bakış
    ATS16A
    @Ayşe-3, içinde söyledi: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?) Cevabınız için teşekkür ederim,gidiş uçağımızda terminal değişikliği yok ama dönüş uçuşumuzda Zürih için terminal bilgisi yok sadece Zürih havaalanı yazıyor orda bi karışıklık olmaz inşallah ZRH havalimanı tek terminal binasından oluşuyor, ABD uçuşunuzdan sonra bağlantı uçuşunuza skymetro treni ile ulaşacaksınız diye hatırlıyorum. Transfer tabelalarini takip etmeniz yeterli, skymetro ilerlerken tünel içerisinde gösterilen İsviçre Alp dağlarına ait animasyonu izlemeyi ihmal etmeyin, güzel yapmışlar 😉 https://www.flughafen-zuerich.ch/en/passengers/fly/all-about-the-flight/transfer
  • Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek

Yolculuk
    2k
    16 Oy
    2k İleti
    175k Bakış
    T
    Merhaba, bu foruma yebi üye oldum. 91 sayfalık entry var o yüzden eminim gözümden kaçan bir şeyler vardır fakat bir kaç sorum var. Benim green card’ım çıktı ve önümüzdeki sene Şubat gibi temelli artık ABD’ye taşınmayı planlıyorum. Golden retriever’ın boyutlarından biraz daha küçük orta boyutlu bir karışık cinsli, sokak köpeği diye betimleyebileceğim bir köpeğim var. Onu yanımızda götürmek istiyoruz ama boyutundan dolayı kabin altı girmesi gerektiğinide farkındayız. O yüzden sadece evcil hayvan kargolamakla uğraşan bir şirket buldum ve onlarla iletişime geçtim. Daha önceden o tarz bir şirket aracılığıyla köpeğini götüren birisi var mıdır acaba? Bu tarz firmalar güvenilir mi? Değilse alternatif olarak ne önerirsiniz?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k