[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@Sono teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 😊
-
@hardrock hayırlı olsun.
-
Herkese merhabalar! Gectiyimiz haziran bana yesil kart cikti, DV2021 talihlilerindenim. Bir takim sorunlardan dolayi DS-260-i dolduramadim, ve simdi yapiyorum(yani ocak 2021 ayi). Case numberim 6 binlerde. Sorum su ki, DS-260-i simdi doldurmama ragmen benim mulakata cagrilma sansim yine varmidir?
cevaplarsaniz cok sevinirim! Tesekkurler! -
@Jamila-Hajizada, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Herkese merhabalar! Gectiyimiz haziran bana yesil kart cikti, DV2021 talihlilerindenim. Bir takim sorunlardan dolayi DS-260-i dolduramadim, ve simdi yapiyorum(yani ocak 2021 ayi). Case numberim 6 binlerde. Sorum su ki, DS-260-i simdi doldurmama ragmen benim mulakata cagrilma sansim yine varmidir?
cevaplarsaniz cok sevinirim! Tesekkurler!Merhaba,
Hayırlı olsun öncelikle. Henüz mülakatlar başlamadı, o yüzden herhangi bir kayıp durumunuz söz konusu değil. DS260'ı doldurup gönderebilirsiniz. Sonrasında KCC sizden evrak talebinde bulunacak. Onları temin ettikten sonra KCC'ye gönderecek ve onay bekleyeceksiniz. Devamında ise mülakat tarihi :)
Diğer taraftan imzamdaki detayları kopyalayıp, kendi imzanıza kendi bilgilerinizle eklemenizi rica edeceğiz. Çünkü bu bilgiler sorulara cevap verilirken önem arz ediyor :)
-
Bu arada Trump vize yasaklarini 31 marta kadar tekrar uzattı.. bana göre bu sefer sikinti degil çünkü koronadan dolayi zaten konsolosluklar kapalı 2 3 aya anca açılır ki oda belli değil...gider ayak 1 yil uzatmasindan iyidir. Marttan sonrada yeni yönetim uzatmaz diye tahmin ediyorum.
-
@aydın-t Allah belasını versin tam bir göçmen düşmanı.
-
@Orhan-Cabarov brat genede bela oxumuyax hersey düzelecek...Can Karabağ can Azerbaycan
-
merhabalar Haziran ayında yayınlanan kararname ile malumunuz yıl sonuna kadar visa ban uygulanmıştı ve karar sonrası açılan davalar ile az da olsa vize verildi. bu davada yargıç mehdanin pandemi nedeniyle ülkeye girişi yasaklayabilirsiniz ama vize vermeyi engelleyemezseniz diyerek davacilari haklı bulduğunu hatırlıyorum. Şimdi dün yayınlanan kararname ile marta kadar visa ban uygulanacak. 2020 lerin davası gibi bir dava biz 2021 ler neden acmiyoruz. tamam abd ye almayın anladık ama vize vermeleri gerekir tıpkı Eylül ayında 2020 lere verdikleri gibi. ben 2021 lerin de dava açması gerektiğini düşünüyorum. marta kadar toplamda 6 ay kaybimiz olacak bu saçmalık üstelik ortada bir mahkeme kararı var. ben mi yanlış düşünüyorum arkadaşlar süreci yakından takip edemeyen biriyim kusura bakmayın.
-
@north merhaba. dün Curtis Morrison bununla ilgili bir dava açacağını duyurdu. ilgili davaya katılan arkadaşlarımız olacak. dava detaylarına buradan ulaşabilirsiniz;
son başvuru 4 ocak bu arada.
-
Merhaba sayın @gucarslan,
Curtis Morrison'un sayfasında DV2020 talihlilerinin bu davaya uygun olmadığını belirtmiş. Bizim gibi vizesi basılı olan kişiler bu davaya katılamayacak sanırım? Bizim için de ayrı bir dava açılır mı ya da hukuki olarak sürece dahil olabileceğimiz farklı bir yol var mıdır?

-
@gucarslan benimde anlamadığım iki nokta oldu mesela visa bulletında current olması diyor katılım koşullarında ama altta da ds-260ın yapılmış olması diyor hem numaramızın current olması hemde ds-260ı doldurmuş olmamız mı gerekiyor yani?
-
@dirilo, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba sayın @gucarslan,
Curtis Morrison'un sayfasında DV2020 talihlilerinin bu davaya uygun olmadığını belirtmiş. Bizim gibi vizesi basılı olan kişiler bu davaya katılamayacak sanırım? Bizim için de ayrı bir dava açılır mı ya da hukuki olarak sürece dahil olabileceğimiz farklı bir yol var mıdır?

merhaba. benim de anladığım DV2020 ler için uygun olmadığı, bunu açıkça belirtmiş kendisi. ama farklı bir dava olur mu onu inanın bilemiyorum, bu konuda fikir beyan etmem cok yanlış olur.
avukatları takip etmek ve DV2020 talihlileri / başlıklarıni dikkatlice inceleyip takip etmek önemli bu konuda.
umarım sizler icin davaya gerek kalmaz.
-
@Sena-Gökdemir, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@gucarslan benimde anlamadığım iki nokta oldu mesela visa bulletında current olması diyor katılım koşullarında ama altta da ds-260ın yapılmış olması diyor hem numaramızın current olması hemde ds-260ı doldurmuş olmamız mı gerekiyor yani?
o konuyla ilgili ifadede ucu açık bir durum var ne yazik ki. bir kaç arkadaşımız bunu sordu, gelen cevaba göre bilgi paylaşırım sizlerle de.
ama evet, benim de anladığım o.
-
Fransada yaşıyorum burdan dava acma sürecine dahil olmam sikinti yaratıyor mu ? Türkiye den yollayacağım bir şey yok yani ..curtis Morrison sayfasındaki durum için bilgilendiren olursa guzel olur tesekkurler
-
@aydın-t DV2020'deki davaya yurtdışından katılanlar olduğunu hatırlıyorum. bir sorun olmamıştı onlar için. zannetmiyorum ki fransa'dan katilmanizda bir problem olmaz. yine de Curtis Morrison'a konuyla ilgili mail atip / twitter'dan yazıp ulaşabilirsiniz.
-
@Sena-Gökdemir anladığım kadarıyla numarası current olanlar yani belgeleri elcilikte olanlar katılabilir diyor.Anlamadigim konu 2021 talihlilerin den kimsenin numarası current olmadiki daha.son başvuru 4 Ocak olup nasıl 2021 talihlileri de başvurabilir diyor anlamadım.
-
Umarım böyle bir şey olamaz ama Mart ayından sonra da yıl sonuna kadar bu uygulamayı uzatırlarsa bizim haklarımız iptal olur mu.
-
@waldeinsamkeit evrak onayları bile geldi 7klarda evrak onayı alanlar var aralık ayında belgeler onaylandı numaralar current ama mülakat verilmiyor sanırım bu kişilerin dava açma haklılıkları oluyor benim anladığım bu
-
Ne şansız ne kötü bir döneme denk geldik kafayı yiyeceğim. :(
-
@Orhan-Cabarov kardeşim yazıları okuyorum'da valla çok üzücü ben talihli değilim ama üzüntünüzü çok iyi anlıyorum allah yardımcınız plsun bak kadir abi ne yazmış hava alanından dönen arkadaşlar olmuş.Birde o tarafını düşünmek gerekir adam işten ayrılmış belki eşide çalışıyordu evindeki eşyalarıda satmış olabilir tamamen çöküntü allah sabır versin.....
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum