K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@merveyağmur henüz sistem açılmadı ama ben şimdiden ödeme seçeneklerini araştırayım ücret ne kadarmış diye bakınırken credit card only olarak gördüm ve kredi kartı kullanmadığım için acaba olur mu diye buradan sorayım dedim. Debit kartım MasterCard tabanlı ve yurtdışında alışverişlerde kullanabildiğim bir kart sadece kredi kartı değil banka kartı içine yüklediğim para kadar kullanabiliyorum.
-
@Jossie ben debit kart kullanmıştım.
-
@graombze süper o zaman teşekkürler :))
-
Öncelikle herkese merhabalar. 19 Mayıs 2020 de nişanlım dosyamızı gönderdi ve yaklaşık bir haftada Teksas tan dosyamızı teslim aldıklarına dair mail aldık. Bu mailden sonra bir daha haber gelmedi. Akademik personel olduğumdan ne zaman gideceğimi bilemediğim için sözleşmemi yenilememeyi tercih ettim ve şu an işsiz olarak beklemekteyim. Bu süreç daha ne kadar uzar tecrübeleri olan arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim
-
@turmex Merhaba, https://egov.uscis.gov/casestatus/landing.do
Adresinden WAC........... ile başlayan vaka numaranızı girerek dosya durumunuzu USCIS’de ne aşamada öğrenebilirsiniz. Bilginize -
@yusuf-kilic evet bakmıştık yine baktım sadece dosyamizin açıldığını söylüyor dosyamızı aldıklarında başka bilgi yok
-
@turmex, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@yusuf-kilic evet bakmıştık yine baktım sadece dosyamizin açıldığını söylüyor dosyamızı aldıklarında başka bilgi yok
Uzun bir suredir K-1 vizeleri icin mulakat yapilmiyor maalesef, o nedenle surecte bir yavaslama olmasi da normal. Mulakatlar baslayinca tum asamalarin hizlanacagini umuyoruz.
-
@turmex Merhaba, Notice Of Action 1(dosya alındı bildirimi) iniz çok geç gelmiş. biz dosyamızı 8 eylül de gönderdik, alındı mesajı 17 eylüde geldi. İş sözleşmeniz için ise maalesef erkenci davranmışsınız 1 yılı bulabilir süreç.
-
Yok yanlış anladınız sanırım dosyamızı aldıklarına dair mail yollamamızdan bir hafta sonra geldi yani Mayıs sonu gibi
@runaslan, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)@turmex Merhaba, Notice Of Action 1(dosya alındı bildirimi) iniz çok geç gelmiş. biz dosyamızı 8 eylül de gönderdik, alındı mesajı 17 eylüde geldi. İş sözleşmeniz için ise maalesef erkenci davranmışsınız 1 yılı bulabilir süreç.
-
@turmex evet öyle olmuş : ) kusura bakmayın.
-
Selamlar herkeslere.. bugün artık 2020 nin son günü.. ve Trump’ın yayınladığı Executive Order larında son günü.. şimdiden herkeslerin yeni yılını kutlar, 2021 nin beklemelerin ve hasretlerin sona erdiği bir yıl olmasını temenni ederim.. Umarım Ankara’nın insafa geleceği bir yıl olur.. sağlıcakla kalın.. Mutlu Seneler...
-
Herkese mutlu sağlıklı bir yıl diliyorum arkadaşlar... 2021 hepimize uğur getirsin... ABD büyükelçiliği mailime cevap olarak en kısa zamanda k1 vize randevularını açacaklarını yazdı. Bugün de DOS şu duyuruyu paylaştı.
Şimdiden hepimize hayırlı uğurlu olsun,sevgiyle kalın :))
-
@Jossie Merhaba, Başkan Trump yasakları 31 Mart 2021 tarihine kadar uzatmış. K1 nişanlılık vizelerini de etkiliyor mu bu yasak uzatması? Bilgi vermenizi rica ederim. Teşekkürler
-
@yusuf-kilic merhaba. Zaten mevcut yasak varken birçok ülkede k1 vizeleri veriliyordu yani yasak şimdi uzatılsa da bizi etkileyen bir durum olduğunu düşünmüyorum.
-
@yusuf-kilic, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@Jossie Merhaba, Başkan Trump yasakları 31 Mart 2021 tarihine kadar uzatmış. K1 nişanlılık vizelerini de etkiliyor mu bu yasak uzatması? Bilgi vermenizi rica ederim. Teşekkürler
Bu yasaklar K-1 vizesini kapsamiyor, ama garip bir sekilde konsolosluklar uzun bir sure sanki K-1 vizelerinde de yasak varmis gibi davrandi. Gelen tepkiler sonrasinda bazi konsolosluklarda islemler devam etti...
-
https://tr.usembassy.gov/visas/immigrant-visas/
K-1 Vizeleri listeye girdi arkadaşlar Ankara vize görüşmelerine başlıyor :))
-
@Jossie Süper bir haber, Teşekkürler. Randevu alan olur ise bilgi verebilir mi? Bize de moral olur. Sağlıklı Seneler dilerim.
-
@Jossie, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Immigrant Visas | U.S. Embassy & Consulates in TurkeyK-1 Vizeleri listeye girdi arkadaşlar Ankara vize görüşmelerine başlıyor :))
Bu çok güzel haber Ankara’dan mı öğrendiniz
-
@mümine Büyükelçiliğin resmî sitesinde göçmen vizeleri kısmında yayınladılar
-
@Jossie, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@mümine Büyükelçiliğin resmî sitesinde göçmen vizeleri kısmında yayınladılar
Harikasınız yeğenime müjdeyi vereyim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum