-
Selamlar, turkiyeden 1 salon takimi kadar esyayi amerikaya getirmek istiyorum . Amerikada magazasi olan pahali turk mobilya firmasi Turkiye fiyati toplam 6 bin dolar Amerika fiyati ise ayni urunler icin 15 bin dolar. Daha once turkiyeden mobilya getirmis kisiler var ise bilgi paylasabilirler mi? Su donemde burdan nasil halledilir onu da bilemiyorum aslinda . (Ne olur amerikadaki mobilyalarin suyu mu cikti demeyin pottery barn crate and barrel a kadar urun kullandim) artik amerikada turkiyeyi yasamak istiyorum. 10 yildir burdayim)
-
@belmagk merhaba. konuyla ilgili açılmış şöyle bir başlık bulunmakta;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1792/türkiye-den-abd-ye-ev-eşyalarının-taşınması
-
Yukarida sayin @gucarslan 'in verdigi basligi kullanabilirsiniz. Orada da yazmistim, direkt Turamcolines'dan Esra Hanim'a ulasip yesilkart forumdan yonlendirildiginizi belirtirseniz sizinle ayrica ilgilenecektir: [email protected]
bol sanslar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum