Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

• Hey maşallah.. yok yok.. teşekkürler. bu aşıları olmazsak mülakat olmaz değil mi?

• @saravakos bu aşıların hepsi yapılacak diye bir durum yok tabi ki. doktor hangilerinin yapılması gerektiğine karar veriyor. eger yaptırmak istemezseniz de elbette sağlık raporunuzu alamaz, hâliyle de vizenizi alamazsınız.

• @gucarslan teşekkürler.

• @Dark-side Merhaba, rica etsem bilgilerinizi imzanıza ekler misiniz?

• @gucarslan sayın hocam rica etsem telegram grubuna beni de ekleyebilir misiniz ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@cyya özel mesajla bilgi verdim size.

• Trump’ın EO uzatıp uzatmayacağı hangi gün belli olacaktı?

• @nevzi 1 ocak'ta belli olmasını bekliyoruz.

• Arkadaşlar Merhaba,

Tekrar soruyor olacağım ama ds260 forumunu doldururken askerliğimi bedelli(18 gün) yaptığım için 'askerlik hizmeti yaptınız mı sorusuna' hayır cevabı verdim. KCC den askerlik durum belgesi de istendiği için bu konu biraz kafama takıldı. Bu konuda bir sıkıntı yaşar mıyım, bu şekilde askerlik yapmış arkadaşlar bu soruya nasıl cevap verdiler? Bunun için formumu açtırmam gerekir mi ya da basit bir şekilde mülakatta ya da KCC ye belge gönderirken bu bilgiyi düzeltsem olmaz mı?

Teşekkürler

• @Eagle28, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Arkadaşlar Merhaba,

Tekrar soruyor olacağım ama ds260 forumunu doldururken askerliğimi bedelli(18 gün) yaptığım için 'askerlik hizmeti yaptınız mı sorusuna' hayır cevabı verdim. KCC den askerlik durum belgesi de istendiği için bu konu biraz kafama takıldı. Bu konuda bir sıkıntı yaşar mıyım, bu şekilde askerlik yapmış arkadaşlar bu soruya nasıl cevap verdiler? Bunun için formumu açtırmam gerekir mi ya da basit bir şekilde mülakatta ya da KCC ye belge gönderirken bu bilgiyi düzeltsem olmaz mı?

Teşekkürler

Sorun olmaz. TC vatandaslarinin bu belgeyi gondermesine de gerek yok zaten, o nedenle iciniz rahat olabilir.

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar

CN 10XXX olmama rağmen evrak talebi almayınca 12 kasımda evrakları kcc ile yazışmamızda belirtilen adrese gönderdim 3 ile 6 hafta arasında evrakların proceed olacağını belirten bir cevap aldım ancak 6 haftadan daha uzun bir zaman geçmesine ragmen kcc'den başka bir yazılı cevap gelmedi. Evrak onay maili almayan var mi 6 hafta gecmis olmasina rağmen acaba?

Hiç ses seda cikmamis olmasi da insani endiselendirmiyor degil. 2021 de gidebilecek miyiz acaba?

• Trump'ın gider ayak biz 2021 talihlilerine attığı kazıktan sonra herhangi bir hak kaybı yaşamamak adına dava açan, açmayı düşünen, ya da bu konuda adım atanlar hakkında duyumu bilgisi vs olan kimse var mı? Son kararname ile en iyi ihtimalle 16-17 K üzeri CN'lere sıra geleceğini sanmıyorum. Bu nedenle bir şeyler yapma niyetindeyim.
    @crazycells Ali Bey benim gibi endişeli olup bu istekte olan arkadaşlar olursa, onlarla daha hızlı iletişim için forum dışı, telegram, whatsapp vs ile iletişim sağlamamız sorun olur mu?

• ⭐⭐⭐

@mio

Merhaba. Evet sizlerin durumunda olan çok talihli mevcut. Şu anda ağustos sonunda belgelerini gönderenler, 55xx dosya numaraları, en son onay aldılar ve süreç evrak onayı - talebi noktasında oldukça yavaşladı. Özellikle mülakatların yapılmaması buradaki darboğazın temel sebebi.

Süreci mutlaka forumdan takip edin. İnşallah tüm belirsizlikler zamanla ortadan kalkacak.

• 3 Ay olmuş foruma girmeyeli buralar pek bir sönük..

Valla dün gece rüyamda canım amerikamı gördüm bir giriyim bakıyım dedim :D

Belki beni hatırlayanlar vardır. COVİD-19 Polikliniğinde çalışan bir sağlıkçıyım.

Aşılar geldi ülkeye biliyorsunuz . İsimlerimiz alındı bakanlık tarafından ocak sonu gibi olacağız.

Gerek doçent gerekte profesör doktorlarımız olmamızı istiyor , kendileride olacak.

Şubat gibi gelip , aşı nedir ne değildir yan etkileri oldumu gibi bilgileri forum ahalisine duyurmak istiyorum...

Sağlıcakla Kalın Dostlar...

• @AgeGuns Evet buralar çok hareketli değil, aman kendinize dikkat edin sizler bizler içim her zaman değerliydiniz ve değerli olmaya devam edeceksiniz, aşı ile ilgili güzel haberlerinizi bekliyoruz.

• Herkese selamlar; Greencard mülakatları ile ilgili 31 Aralık tarihine kadar olan duraklatma, uzatılmadı değilmi, bu konuda bir gelişme oldu, mülakatlar başlayacak mı bilgisi olan var mı?

• @ekop10 çıkan karar sadece abd'ye girişleri yasaklıyor, mulakatlarla ilgili bir yasak değil ancak; konsolosluklarin bu koşullarda mülakat yapması ne kadar mümkün olur orası muallakta.

bekleyip göreceğiz..

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mio, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Merhabalar

CN 10XXX olmama rağmen evrak talebi almayınca 12 kasımda evrakları kcc ile yazışmamızda belirtilen adrese gönderdim 3 ile 6 hafta arasında evrakların proceed olacağını belirten bir cevap aldım ancak 6 haftadan daha uzun bir zaman geçmesine ragmen kcc'den başka bir yazılı cevap gelmedi. Evrak onay maili almayan var mi 6 hafta gecmis olmasina rağmen acaba?

Hiç ses seda cikmamis olmasi da insani endiselendirmiyor degil. 2021 de gidebilecek miyiz acaba?

Normalde de 6 haftadan fazla suruyor ama nedense hala emaillerde o sekilde belirtmisler. Sizin surecinizde bir problem yok, sadece beklemeniz gerekiyor :)

• @BekleBeniLA, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

Trump'ın gider ayak biz 2021 talihlilerine attığı kazıktan sonra herhangi bir hak kaybı yaşamamak adına dava açan, açmayı düşünen, ya da bu konuda adım atanlar hakkında duyumu bilgisi vs olan kimse var mı? Son kararname ile en iyi ihtimalle 16-17 K üzeri CN'lere sıra geleceğini sanmıyorum. Bu nedenle bir şeyler yapma niyetindeyim.
    @crazycells Ali Bey benim gibi endişeli olup bu istekte olan arkadaşlar olursa, onlarla daha hızlı iletişim için forum dışı, telegram, whatsapp vs ile iletişim sağlamamız sorun olur mu?

Tabii ki :) hicbir sekilde problem yok. Hatta takibi ve katilimi kolay olsun diye, sadece bu davanin konusuldugu bir baslik bile acabiliriz. Forum disinda olan iletisim ve gelismelerin de periyodik olarak basliga aktarilmasi faydali olacaktir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k