Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerikanin Eba TVsi uzaktan eğitim

Taşındı Eğitim
4 4 274 4

• Merhabalar. Amerikada Eba tv gibi bisey var mi arkadaşlar? Oğlum 8 yaşında Amerikada seneye 3.sinifa gidecek şuan Türkiye'deyiz 2.sinifta. Eğitim biliyorsunuz uzaktan oluyor Eba tvden ve zoomdan. Buna benzeyen bisey varsa tavsiye edebilirmisiniz lutfennn? Ve Nasil bu çocukların adaptasyon oluyor orda? Ingilizcesi eh işte şimdilik

• //////////////

• @usakedisi Burada her okulun kendi uzaktan egitim programi var. Cogunlukla zoom uzerinden.

Gelince cocugun uyum ve dil ogrenme konusunu hic kafaya takmayim. Sayin @yalta da belirtmis, birkac ay icerisinde ogrenip konusmaya basliyorlar.

• @usakedisi Bazı okullar uzaktan veya yüz yüze eğitim seçeneği sunuyor. Aileler istediklerini seçebiliyor. Bizim bağlı olduğumuz Fort Bend okul bölgesinde böyle bir seçenek vardı ve biz yüz yüze eğitimi seçtik. Nisan-Ekim arasında online eğitim yapıldı ancak bizim için uygun değildi.

Online eğitimler Zoom veya Microsoft Teams üzerinden canlı yapılıyor. Ders dışındaki sürelerde Schoology üzerinden ödev ve benzeri uygulamalar yapıyorlar.

Diğer arkadaşların da dediği gibi, çocuklar genelde çok daha kolay ve hızlı uyum sağlıyor. Çocuğun uyum sağlamasından okul sorumlu, siz her şeyi kendiniz yapmanız gerekiyormuş gibi düşünmeyin. Sadece okulla iyi iletişim kurun, sorunlarınız varsa zamanında bildirin.

Benzer Başlıklar

• Lise 3 denklik amerikada nedir?

Eğitim
    1
    0 Oy
    1 İleti
    33 Bakış
    O
    Merhaba arkadaslar benim bir sorum var, ben MDC (Miami Dade College) cybersecuirty okumak istiyorum. Fakat ben Lise 3 bitirip hollandaya geldim yani Lise Diplomam yok. Lise 3 amerikada lise bitirilmis gibi gozukuyor mu? Bilen yardimci olabilirmi, sagolun.
  • ABD'de Eğitim Görürken Türkiye'ye Kısa Süreli Ziyaret

Eğitim
    2
    0 Oy
    2 İleti
    193 Bakış
    crazycellsC
    @yei, içinde söyledi: ABD'de Eğitim Görürken Türkiye'ye Kısa Süreli Ziyaret Merhabalar, ABD'ye dil okulu ile gitmeyi, ardından da College ve oradan da 2+2 şeklinde 4 yıllığa transfer olmayı düşünüyorum. Ailemle de konuştum, maddi imkan olarak destek de olacaklar fakat bazı videolarda eğitim amaçlı gidenlerin Türkiye'ye dönmesi durumunda(tatil amaçlı da olsa) eğitimlerindeki her şeyin silindiğini ve ABD'ye geri döndüklerinde 0'dan başlamaları gerektiğini söyleyenler var. Bu doğru mudur? Ben ABD'de eğitim görürken yılda en azından 1-2 hafta ailemi görmeye Türkiye'ye gelebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.. Boyle bir kisitlama yok. Eger gecerli bir vizeniz varsa ABD'ye seyahat sonrasi giris yapabilirsiniz. Dediginiz programlarin cogu F1 vizesi ile ogrenci kabul ediyor. Gecerli bir I-20 formuna sahip olsaniz da ABD'ye giris yapabilmek icin gecerli vizeniz de olmali. Eger vizenizin suresi gectiyse Turkiye'de I-20 ile tekrar F vizesi basvurusunda bulunmaniz lazim.
  • Amerika'da lise eğitimi ve basketbol kariyeri

Eğitim
    6
    0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    H
    Cevap için çok teşekkür ederiz. Ben sadece bursla göndermek istemiyorum zaten . Ailece yerleşmek istiyoruz. Çünkü oğlum liseye başladığında 13 yaşında olacak. O yaştaki bir çocuğu tek başına gönderemem. Ben de iş ilanlarını kovalıyorum. 1,5 senemiz var sanırım o zamana kadar bir iş ayarlarım. Olmadı orada yaşayan arkadaşım var 20 yıldır yanına çağırıyor. Kalacak yer sıkıntımız yok yani. Ama çalışmadan da okutamam oğlumu. Onun eğitimi ve basketbol kariyeri için her yolu denemek istiyorum. Türkiye'de bir çok tanınmış basketbolcu ve koç tanıdığım var. En geç 11. sınıfa kadar giderse ilerlemesi çok iyi olacak dendiği için bu yola çıkıyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun.
  • GC ile Üniversite Eğitimi Hk.

Kilitli Eğitim
    7
    0 Oy
    7 İleti
    329 Bakış
    crazycellsC
    https://yesilkartforum.com/forum/category/15/eğitim Bu bolumdeki konularda bilgiler mevcut. Ayni nedenle lutfen yeni bir baslik olusturmayin.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k