Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Acil! Hvac sektöründe TE pozisyonu İçin Makine Mühendisi

İlan ve Duyuru
3 3 271 3

• Merhabalar. 6 eyalette Carrier distribütörü olan firmamıza Technical Engineer pozisyonuna yeni mezun veya bir kaç yıl tecrübeli Makine Mühendisi arıyoruz. POT veya Green Card ile çalışma vizesi olan arkadaşlar tercih edilecektir. Şirketin genel merkezi Phoenix AZ dır. İlgilenenlerin [email protected] mail adresine resume lerini ve kendilerini tanıtıcı bir e-posta göndermelerini rica ederim.

• @Kartal Slmlar. Özelinize bir konu hakkında fikir almak için yazdım sn. @Kartal

• selamlar 25 yıllık gemi mak mühendisiyim. hvac konusunda tecrübeliyim. POT veya Green Card ile çalışma vizesi yok. tr de ikamet etmekteyim. çalışma şansımız olabilir mi acaba diye sormak isterim. teşekkürler.

Benzer Başlıklar

• Yakın zamanda Los Angeles’a gidecekler için ev (Acil)

İlan ve Duyuru
    6
    0 Oy
    6 İleti
    369 Bakış
    MySeaM
    @serdaratalay Cok gecmis olsun! Acil sifalar dilerim..
  • Jacksonville - Orange Park Mall'de Eglence sektorunde calisacak calisma arkadasi araniyor.

İlan ve Duyuru
    37
    16 Oy
    37 İleti
    2k Bakış
    H
    Merhaba Arkadaslar, Orhan arkadasimiz Universite egitimine devam edecegi icin bu is ilani gunceldir. Yasadigim yerdende bulabilirim birilerini ama istiyorumki Turkiye'de hazir greencarti olup stres ve endise icinde olanlara yardimci olabileyim. Ilgileniyorsaniz bana mesaj birakabilirsiniz. Hazir greencartli olmaniz ve en kisa zamanda gelebilmeniz gereklidir.
  • STEM OPT ile calicabilecegim muhendislik pozisyonu ariyorum

Taşındı İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    93 Bakış
    G
    Merhabalar, F-1 vizesinin uzantisi olan STEM OPT ile 2022 ye kadar calisma iznim var. Endustri Muhendisligi uzerine yaptigim lisans ve yuksek lisans sonrasi, yaklasik 1 sene uzun donem staj yapmis bulunmaktayim. Suan alanimla ilgili is ariyorum ve yardimci olabilecek birileri bana ulasabilirse cok sevinirim. Detroit bolgesinde yasiyor olmama ragmen, Amerika'nin herhangi bir yerine tasinmak benim icin sikinti olusturmayacaktir. Tesekkurler, Guney UZUN
  • Malzeme Planlama / Satın Alma Pozisyonu

İlan ve Duyuru
    2
    4 Oy
    2 İleti
    490 Bakış
    R
    Merhaba hocam 2020 talihlisi bir makine mühendisiyim.Planlama ile ilgili bir tecrübem yok fakat yapısal,cfd yada termal analiz konuları ile ilgili bir ilân açılırsa bilgi verir misiniz? Teşekkürler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

10

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k