DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
@tanti DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
Bu mektubu yazmamın sebebi, 15.4 milyon dolarlık (15 milyon dört yüz bin ABD doları) doların toplamından faydalanabilmenizi istiyorum çünkü bunu kendim alacak olan biyolojik çocuğum yok. param benim hem evlat edinilmiş bir çocuğum var, hem de akrabalarım ve arkadaşlarım, hastalığımdan beri servetimin o kadar çoğunu yağmaladılar ve artık bu büyük sorumluluğu artık herhangi birine vermenin acısı ile yaşayamam.
amerikaya gitmeden dolandırıcınız gelmiş . bu bir işaret olmalı 2020 ki green cartınız hayırlı olsun :))
-
@yekta DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
Bu mektubu yazmamın sebebi, 15.4 milyon dolarlık (15 milyon dört yüz bin ABD doları) doların toplamından faydalanabilmenizi istiyorum çünkü bunu kendim alacak olan biyolojik çocuğum yok. param benim hem evlat edinilmiş bir çocuğum var, hem de akrabalarım ve arkadaşlarım, hastalığımdan beri servetimin o kadar çoğunu yağmaladılar ve artık bu büyük sorumluluğu artık herhangi birine vermenin acısı ile yaşayamam.
amerikaya gitmeden dolandırıcınız gelmiş . bu bir işaret olmalı 2020 ki green cartınız hayırlı olsun :))
Önce seni gönderelim de kardeşim hayırlısıyla
-
@tanti
yok yok, asla ama asla vurmak yok. Pozitif enerji vermek, aklınıza takılanları biraz daha samimi bir üslupla yanıtlandırmak gibi büyük iki misyonla aranıza katıldım.
Selam olsun tekrar (:
-
@tanti amin inş hepimiz
-
@strangereister DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
@tanti
yok yok, asla ama asla vurmak yok. Pozitif enerji vermek, aklınıza takılanları biraz daha samimi bir üslupla yanıtlandırmak gibi büyük iki misyonla aranıza katıldım.
Selam olsun tekrar (:
İşte budur selam bizden kuzey karolinalı dost @heleniki havaya sıkmadan sevinelim 🙂
-
@tanti Çok güldürdünüz beni varya Sizde hep gülün :)))
-
@famel DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
Tanti analizine göre bir kg pirzola yediniz şuan 😄
-
-
Knk @heleniki Kuzey Karolina’lı mı 😁 Ohio’dan selamlar 😁
@tanti
Selam olsun tekrar (:
İşte budur selam bizden kuzey karolinalı dost @heleniki havaya sıkmadan sevinelim 🙂
-
@likable DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
Knk @heleniki Kuzey Karolina’lı mı 😁 Ohio’dan selamlar 😁
@tanti
Selam olsun tekrar (:
yok bro @strangereister oralı @heleniki daha çok sen söyle hani şey tarafına düşüyor (elimi şıplatıyorum :) ) kırık kalpler sokağından aşağı salınca yolu green karta düşmüş çıkmazının üstünde var ya heh Colarado'lu
-
@tanti :))))))))) valla gelen havasını yapıp gidiyor.inşallah bu arkadaş dediği gibi çıkar yoksa benden gayri herkes delirmeye başladı :)
-
@tanti valla tüm gece uyuyamadım,sabahı sabah ettim,deli gibi dolandım evin içinde :) hala daha uyumadım baykuş gibiyim. allah cezasını vermesin bu gc nin :)
-
@likable onu bana demedi :) @strangereister a dedi :)
-
@tanti allahhhh senin gönlündeki versin hahahahaha :)))))))) ben florida'ya gitmek istiyom beyaaaa :)
-
@heleniki DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
@tanti allahhhh senin gönlündeki versin hahahahaha :)))))))) ben florida'ya gitmek istiyom beyaaaa :)
Sıcak oralar isilik yapıyor tsunami ve jaws tehlikesi var 😄
-
@tanti Türk'üz biz, bize bişey olmaz hahahah :)
-
Tanti analizine göre bir kg pirzola yediniz şuan 😄
Hatta belki 2 😂
-
Doğru söylüyor valla @tanti 1m fazla açılamamıştım korkudan 😂 Gerçi @heleniki haklı bize birşey olmaz 🤣
-
Doğru söylüyor valla @tanti 1m fazla açılamamıştım korkudan 😂 Gerçi @heleniki haklı bize birşey olmaz 🤣
Bu ülkede ne jawslarla ne piranalarla boğuşuyoruz siz de haklısınız
-
Böyle devam edersek Sayın @crazycells ismi yine değiştirip Sıyırmışlar Kulubü yapacak 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum