Missouri
-
Missouri, ABD'nin eyaletlerinden birisidir. Ülkenin Ortabatı'sında yer alır. Toplam nüfus 5.595.211'dir ve nüfus büyüklüğünde 27. sırada yer alır. Yüzölçümü bakımından ise 31. sıradadır.

Bayrağı :

Kaynak: Wikipedia
-
bildigim kadarıyla youtuber Evrim Tayanç bu eyalete taşınacaklar
-
Merhaba Saint Louis bölgesine birkaç ay önce taşındım. 4 yıldır Amerikadayım. Denver Colorado daydım hep. Colorado pahalı bir eyalet. Saint Louis e tasınma sebebim burdan ev satın aldık.
-
@emrahka merhaba, ilk olarak hayırlı olsun. güle güle oturun :)
aslında kısa bir süredir oradasınız ama illa ki abd'deki deneyimlerinizden orayı seçme sebepleriniz az çok bellidir.Colorado'nun pahalı olasının dışında sizi Missouri'ye ve özellikle Saint Louis'e çeken noktalar neydi?
sosyal hayat, iş imkanları, iklim koşulları hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz?
özellikle, green card ile gelecek bizler için ilk girişi yapmak ve kısa bir süre de yaşamak için önerebileceğiniz bir eyalet/şehir mi?
şimdiden teşekkürler
-
eyaletle alakalı değil ama aklıma gelmişken yazayım;
hala duruyor mu bilmiyorum ama tunali hilmi caddesi'ndeki bir pasajda "missouri kurutemizleme" adında bir dükkan varmış.
dükkanın adının missouri zırhlısının türkiye'ye geldiği dönemde (5~9 nisan 1946) açılmış olması. nereden baksan kral hareket :) -
Ayrıca Anıtkabir'de bulunan bayrak direğini de bu zırhlı getirmişti sanırsam. @gucarslan
-
@Chandler bu detayı inanın bilmiyordum. teşekkürler
-
çok büyük geçmiş olsun. Forum ailesinden zarar gören var mı acaba yazabilir misiniz merak ediyoruz
-
Selamlar, evet missouri hakkında çok çok az bilgi var. @gucarslan cevap bile verilmemiş zamanında @emrahka tarafından. Bizde kafayı yediğimiz için ufak araştırma yaptım. Tabi hep ilk karşımıza olumsuz kısım olan suç oranı yüksek St.Louis diyolar, ama gerçek bu olmadığını sanıyorum.
Güzel ve faydalı bir video buldum, youtube 'da. Bu video Haziran 2024 te yüklenmiş yani güncel diyebiliriz. Ingilizce dir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum