DV2022 Bekleme Odası
-
@Oğuzhan-Gürleyen hayırlı teskereler bol şans kardeşim :)
-
tedbir amaçlı kapatılan konsolosluk açılsa ya artııkkk
-
@Batuhan-X Genel olarak tüm vize işlemlerinden önce, bu yapılıyor.(ülke fark etmez.)Mülakattan önce her hangi bir tanıdığınızdan hesabınıza para gönderip; hesap dökümü alabilirsiniz.
-
@ayvalik10 Fatih abi her sene böyle olmuyor mu :) Maalesef yani değişmiyor bağzı şeyler...
-
@Nothing-Man değişmediği için zaten sorun her daim güncel. Fakat insanlar arasında inanılmaz düşünce farklılıkları oluşuyor. Mesela lise sona kadar yediğin içtiğin birlikte yaptığın herşeyini verdiğin arkadaşın üniversiteyi kazanıyor sen kazanmıyorsun sonra ilk tatilde ilk lafın kalkmış senin. Aynı şey Türkiye den amerikaya giden arkadaşların olsun youtuber videoları yapanlara sorun tüm yorumlar da bu cümle hep geçer kalktı. Ondan dolayı güneş doğuyor batıyor gibi bu süreçte yıllarca hep gidecek değişmez.
-
@Nothing-Man vize memuru büyük para girişini sormuyor mu? Ayrıca size özelden yazmak istiyorum uygun mudur
-
@Batuhan-X Tabi özelden yazdım size buyrun.
-
Merhaba arkadaşlar,
bir kardeşimizin okul tezi için anket olayı var ama sayı olarak çok yetersiz kalmış.
Bir el atabilir miyiz?
-
@Chandler yaptım.
-
@hasan44 çok teşekkür ederiz. :)
-
@ibrahimasar böyle birşey yazmamam gerekiyordu. Herkesten özür dilerim. Zaten iletiyi sildim. Fazla tepki aldım. Problem değil bu olabilir cimere şikayet eden bile varmış beni, o da sorun değil bekleme odasından herkes düşüncü fikir paylaşıyor bende bu sahte pasaportla başvurmak gibi olaylardan sonra o yazıyı yazdım. Ama insanların zoruna gitti. Biraz ağır ve çok açık şekilde olmuş olabilir yazdıklarım yanlış uslüpte kullanmış olabilirim. Tekrardan özür dilerim herkesten iyi günler
-
@kaanvercetti sizede teşekkür ederim yazdıklarım bunlardı,
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@hasan44 yazdıklarınla arkadaşın dediklerini ispatlıyorsun.
-
@hasan44 1- Türkiye cumhuriyetinin resmi dili türkçedir
Türkçeye birşey söylemedim
2- Laik olan bir devlette isteyen istediğini söyleyebilir komik duruma düşme
3- Yazdıklarımı forum kurallarına aykırı olduğu için sildim Cesaret korku gibi şeylerden dolayı değil -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@hasan44 kimse tepkini dile getiremezsin demedi zaten senin dediklerin forum kurallarına aykırı ve o kişinin dediklerini destekler nitelikteydi o da zaten bundan bahsediyordu. ayrıca yanlış anlaşılmasın arkadaşı desteklediğim veya rahatsız olmadım gibi bir durum yok tepkini bu yolla dile getiremezsin dedim ki kendisine de dedik. benim birşeyi de dert ettiğim yok. "aklı uçkurunda halk" ifadesini desteklemiyor ama diğer yazdıklarını destekliyor bol bol hakarette bulundunuz. mesela şöyle yapabilirdiniz sayın @Nothing-Man ın yaptığı gibi bunu buraya yazmanda ki amaç neydi yazdıklarından rahatsız oldum ve seni cimer e şikayet edeceğim kanıtları da elimde ayrıca iletiyi de forum yetkililerine şikayet ediyorum diyebilirdin. ( beğenmediğin forum kurallarına aykırı gördüğün her iletiyi sağ alt tarafta bulunan 3 noktaya tıklayarak yetkililere bildirebilirsin).
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum