Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
-
Bu ileti silindi! -
-
@Mcan mail attım sana
-
@ayvalik10 gönderdim
-
@Rhonster bende hata veriyor bu site
-
@Mcan hocam www.idphoto4you.com sitesinden bende hata alıyorum, fotoğrafı indirme linki çalışmıyor.
-
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar ben de arka fon işini çözemedim bir türlü. Gri gibi oluyor arkası. Bi de kızım daha 6 aylık onun da mı fotoğrafını eklemem lazım.
-
@theraider ışığı karşıdan alacak şekilde çekin ne kadar açabilirseniz o kadar iyi arka fonu.. hatta evde uygun ortam yoksa dışarda beyaz bi duvar önünde kendiniz çekin daha iyi olur ışık açısından.. bebeğinizin fotoğrafını altına beyaz çarşaf serip çekmeniz lazım bebek konusunda daha esnek davranıyorlar resmi sitedeki örnek fotoğrafları inceleyebilirsiniz.
-
Evde çekilen fotoğrafların uygun olmadığı özellikle başvuru kılavuzunda belirtilmiş buna rağmen site neden aksi yönde bilgi aktarıyor. 10 yıl önceki bilgiler ve ezbere yazılan yorumları görüyorum.
-
Merhaba, kendim kirptim ve 600x600px boyutlarinda 145kb hale getirdim, uygun mudur?
Tskler -
@stgc uygundur. bol şans dilerim.
-
@stgc nerden biliyorsun diyecek kişiler çıkacak ondan aşağıdaki resimlere dayanarak uygundur söyledi.

-
@ayvalik10, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@stgc nerden biliyorsun diyecek kişiler çıkacak ondan aşağıdaki resimlere dayanarak uygundur söyledi.

Sayın @ayvalik10 bu foto kontrol sitesi hangisiydi ?
-
@thermo, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
Evde çekilen fotoğrafların uygun olmadığı özellikle başvuru kılavuzunda belirtilmiş buna rağmen site neden aksi yönde bilgi aktarıyor. 10 yıl önceki bilgiler ve ezbere yazılan yorumları görüyorum.
Merhaba, ben de ilk başvurumu yapıp çıkmayınca "acaba fotoğraftan dolayı mı elendim" diye şüpheye düşmüştüm ama sonraki başvurumda da "kısmette varsa çıkar zaten" deyip yine evde çekildim. Üstelik fotoğraftaki arkaplan beyaz bile değildi sadece oldukça açık bir renkti ama bu elenmeme sebep olmadı ve çekilişi kazandım. Benim gibi evde fotoğraf çekilip kazanan da pek çok talihli gördük.
Bence fotoğraf ana hatları ile kurallara uyduğu sürece cidden bir problem değil. Sadece insan kazanamayınca sebebini aramaya başlıyor ve ilk gördüğü açık da fotoğraf konusu oluyor.
Şunu kabul etmemiz lazım; greencard çekilişi bir piyango ve çıkma ihtimali çok düşük.
-
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
@optimistic burada 2 adet site var.
greencardphotocheck
visafoto
Teşekkürler..
-
Selamlar, https://www.idphoto4you.com/ sitesi fotoğrafı indirmek istediğimde hata veriyor. Alternatif bir site var mı acaba?
-
Benim fotoğrafta t-shirt üstünde ince beyaz çizgiler oluştu. Bir sıkıntı olur mu? @crazycells
Teşekkür ederim. :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum