DV2022 Bekleme Odası
-
Ufak bi soru sorup tekrar kaybolucam
Her sene fotoğrafçıya gidip çektirirdim vesikalığı. Bu sene hala vakit bulamadım. Geçen seneki fotoğrafı kullanmayı düşünüyorum.. fikriniz nedir?
-
@anilcangokben, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ufak bi soru sorup tekrar kaybolucam
Her sene fotoğrafçıya gidip çektirirdim vesikalığı. Bu sene hala vakit bulamadım. Geçen seneki fotoğrafı kullanmayı düşünüyorum.. fikriniz nedir?
@anilcangokben Genel kanı sıkıntı çıkabilir, kullanmayın deniliyor. Zaten fotoğraf ömrüde 6 aymış. 6 aydan eski fotoları kullanmayın yazıyormuş yönergede.
-
Bu ileti silindi! -
@anilcangokben Eski fotoğraf ile kazandım diyen de var, kazanıp da konsoloslukta elenenler oluyor ama herkesi elemiyorlar, görevlinin fark etmesine bağlı diyen de var. Bu konuda farklı söylentiler dolanıyor. Garantiye almak istiyorsanız baştan çektirin.
-
@burakhan bu resim zaten vesikalık değil yani olmuyor. Bir fotoğrafçıya gidebilirsen arka planı beyaz olan vesikalık çektireceksin ancak çıktı almadan sadece mail olarak attıracaksın kendine ama oynamadan ham halini sonra 2 dakika da resmini hazırlarım yok gidemem dersen sen çok yakın çektin biraz uzaktan çek çünkü
-
@ayvalik10 baş ve boyun çok büyük kalıyor.

-
Arkadaşlar aşağıdaki makaleden yeni kişiler bakabilir
-
@ayvalik10 @anilcangokben Teşekkür ederim. Çocuk yurt dışında olduğundan böyle bir yola başvurdum. Anladığım kadarıyla bu foto geçmez. Tekrar isteyeceğim.
-
Arkadaslar basvurular icin son gunlere geliniyor malum. Basvuru esnasinda hata alanlar sayfayi yenilemeyi denesinler. Hata aldiginiz sayfada sayfayi yenileyip bekleyin bir sure. Choreme yerine microsoft edge kullanmaniz daha iyi olacaktir. Bilginize. Herkese bol sanslar.
-
Öncelikle İzmir 'e ve tüm İzmir deki forumdaşlarımıza geçmiş olsun. Gerçekten çok üzücü. Hayaller var bir de gerçekler Allah hepimizi korusun. Hayallerden vazgeçmek yok.
-
@Fatih-Öztürk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
merhaba. bir pasaport sorum olacak. başvuru yaptıktan ne kadar zaman sonra e-devlette pasaport numaramı görebilirim.
1-2 günde fiziki olarak eline geçiyor. Aynı günün akşamı e-devlette sanırım görebilirsin.
-
Bilen biri cevaplayabilir mi grencard fotoğraf konusunda hiç bilgisi olmayan fotoğrafçıma fotoğrafı nasıl çekmesini söylemeliyim birde
Lisans bitirdim tekrardan farklı bir lisans bölümde kayıtlıyım mezun olarakmı başvuracağım öğrenci olarak mı fark eder mi -
Fotograf icin biyometrik cektiriceksinn onu vize sartlarina uygun olarak internet sitesinde kirpicaksin. Mezun ogrenci olarak bir basvurma seyi yok elinde en son hangi diploma varsa o secenek secilicek secerken. Ben bu kadar biliyorum elimden geldigince yardimci olmaya calistim.
-
@hyprria öğrenci olarak başvurabilirsin sorun olmaz.Fotoğrafçıya arka fonu beyaz , çözünürlüğü 600×600 piksel boyutu da 2inç×2inç olarak söylersen yapar.Fotoğrafın orjinal(kırpılmamış) halini de mail olarak sana atmasını söyle eğer foto hatalı çıkarsa şu siteden https://www.idphoto4you.com/ kendin orjinal fotoğrafı uygun ölçülere getirebilirsin.Bol şans.
-
@Dönder-Işınla biyometrik fotoğraf başvuru için uygun değil yanlış biliyorsunuz.Ayrıca lisans diplaması var.@hyprria üniversity degree seçebilirsiniz.
-
@cnryldz size de bol sanslar! :)
-
@Salih-civan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Çektirdiğim fotoğrafı kırptığımda saçımın çok az kısmı üst taraftan kırpıldı, tam hizaların tutması için, bir sorun oluşturur mu?
cok az bir kisimsa sorun olmamasi lazim, onemli olan yuzun net bir sekilde gorunmesi. Eger saclariniz hacimliyse yapacak bir sey yok :)
-
Selamlar aklımda başvuru bilgilerinde yanlışlık yapmış olabileceği şüphesi var. Göndermiş olduğum cevapları eğer kazanırsam bana gelecek olan email içerisinde yer alıyormu yoksa sadece mülakat sırasında mı öğrenebiliyoruz?Örnek veriyorum diğer bilgilerimiz tamamen doğru fakat pasaport numarasında 1 harf yanlış yazılmışsa bu durum vize memurunun insiyatifine mi kalmış yoksa direkt olarak red mi?
-
@burakhan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ayvalik10 @anilcangokben Teşekkür ederim. Çocuk yurt dışında olduğundan böyle bir yola başvurdum. Anladığım kadarıyla bu foto geçmez. Tekrar isteyeceğim.
cocuklarda ve bebeklerde o oranlari tutturmak biraz zor oluyor, o nedenle elinizden gelenin en iyisini yapmaniz yeterli olacaktir. Fotodan yuz net sekilde ayirt ediliyor ve kim oldugu belli oluyor, o nedenle eger daha iyisini cekemezseniz bu fotografi da kullanabilirsiniz diye dusunuyorum.
-
@hyprria, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bilen biri cevaplayabilir mi grencard fotoğraf konusunda hiç bilgisi olmayan fotoğrafçıma fotoğrafı nasıl çekmesini söylemeliyim birde
Lisans bitirdim tekrardan farklı bir lisans bölümde kayıtlıyım mezun olarakmı başvuracağım öğrenci olarak mı fark eder miSu sayfayi inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/basvuru-fotografi-nasil-olmalidir/
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
49
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum