DV2022 Bekleme Odası
-
Kazandıktan sonra KCC bizden evrakları isteyecek ozaman göndereceğimiz sabıka arşiv kaydı sorgulama girince ilk bilgiler tablosu var. İşte orada doğum yeri olarak ne yazıyorsa onu yazın. Bu kadar da basit bir şeyi merkez bankası giriş şifresine çevirdiniz.
Adli Sicil Kaydı Sorgulama bu başlığı e devletten sorgulatın
Bu arada İL nedir İLÇE nedir bunları biliyorsunuz dimi. Her iki iletiden birisi ne yazıcam.
-
-
Başvururken adres kısmını yazarken noktalama işareti kullanırsak sorun olurmu? Örneğin : BAHCELİEVLER MAH. GAZI SOK. v.b
-
Green carda fazla umut bağlamış durumdayım türkiyedeki işlerimede tam konsantre olamıyorum bu durum beni olumsuz etkiliyor benle aynı durumda olan var mı ?
-
@Furkan-Yücel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Green carda fazla umut bağlamış durumdayım türkiyedeki işlerimede tam konsantre olamıyorum bu durum beni olumsuz etkiliyor benle aynı durumda olan var mı ?
Bunun ilacı seçilmemek. Üç kez seçilmeyince sorun çözülüyor :)
-
Adres yazarken kısaltma kullanmak sorun teşkil edermi? ' Bahcelievler mah. ' , ' Gazi cad. ' v.b ?
-
Merhabalar, herkese bol şans..
Doğum yerim Kastamonu.
Başvuru sayfasında state kısmına kastamonu gireceğim fakat city kısmını bilmiyorum çünkü merkez doğumluyum ilçe değil.
Nasıl bir yol izlemeliyim ? -
@Furkan-Yücel her başvuru döneminde bende de aynı şey oluyor.
-
Merhaba fotoğrafımı fotoğrafçıda çektirdim ama photoshopla düzeltmeler yapmış. bir sorun olur mu ?
-
üç tane site var bu sitelerden kontrol edebilirsin.
https://dvlottery.me/dv-lottery-photo-checker
https://www.greencardphotocheck.com/tr/
www.visafoto.com -
- başvuru yapıldı umarım bu sefer olur. mevlam herkesin gönlüne göre versin.
-
@kiliccalp merkez ise kastamonu yazabilirsin
şu konuyu incelemeni öneririm https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır?_=1602336371237 -
@aliakyuz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Başvururken adres kısmını yazarken noktalama işareti kullanırsak sorun olurmu? Örneğin : BAHCELİEVLER MAH. GAZI SOK. v.b
ben direkt noktalama işareti olmadan yazdım örnek:
YENI MAH FASIH KAYABALI CAD ... diye gidiyor -
@aliakyuz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Adres yazarken kısaltma kullanmak sorun teşkil edermi? ' Bahcelievler mah. ' , ' Gazi cad. ' v.b ?
Hiç gerek yok öyle bir şeye açık şekilde yazın.
-
@nfs741, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Arthur-Morgan kimlikte ne yazıyorsa onu yazın mesela ben kadiköyde doğdum o zama n kadıköy yazmalıyım istanbul değil çünkü resmi ne olarak yazıyorsa onu yazin
adamlar sana kimlikte ne yazıyorsa onu yaz dememişki. Şehir dışında bişey yazmayın diye de ek not eklemiş. yine de siz bilirsiniz tabi.
-
@Arthur-Morgan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
h in a charter granted by the state.
b. A Canadian municipality of high rank, usually determined by population but varying by province.
c. A large incorporated town in Great Britain, usually the seat of a bishop, with its title conferred by the Crowdediğinizin hiçbir geçerliliği yok. Kadıköy başlıca il diyecek olursak istanbulun ingilizcede ki karşılığı ne olacak ? Country mi ?
-
@Arthur-Morgan o zaman 2 kere daha has not been selected yazısını görmem gerekiyor :)
-
@cüneyt-tarıkman adamlar sana nerede doğduğunu sormuş nüfus belgeni çıkarttığında doğduğun yerde ilçe yazar her zaman senden nufüs belgeni istediklerinde buna bakacaklar emin olmadığın konu hakkında lütfen kafa karıştırma.
-
@sibemo keşke mayıs ayında değil de ocak gibi açıklansa hemen sonucu bilsek
-
birth city kısmında il girme diyor ama benim pasaportumda da nüfus kayıt örneğimde de doğum yeri TEKİRDAĞ yazıyor. ben şimdi birth city'e Tekirdag mı yazayım yoksa Merkez mi yazayım?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum