Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

• Buda..

Good news for Cambodia!
    U.S embassy in Phnom Penh has officially started receiving cases from NVC.

• @EmBus Aynen.. Gorunen bazi konsolosluklar gercekten olayi kavramis ve sevenleri kavusturmak icin ellerinden geleni yaparken, bazilarida K1 non-immigrant vize ve biz daha bakmiyoruz gibi sacma sapan bir cevap veriyor ANKARA gibi..

• jamaica ve Argentina de basladi, Kaldiki Arjantin yaniyor Covid den dolayi..

Looks like things are definitely moving in the right direction! 🙌🏻🙌🏻❤️🇯🇲🇺🇸
    Noa 1 January 21, 2020
    Noa 2 July 7, 2020
    Kingston Jamaica
    case in transit from NVC to Embasy.

Buenos Aires, Argentina 🇦🇷
    NOA1 Jan 2020
    NOA2 April 2020
    Our case moved to In Transit this morning!

• @Ali-Naci-Okay bende senle aynı durumdayım gittin mi konsolosluğa benim hatun iptal dedi keske gitseydim bende gitmedim bu sağlık raporunu ne yapacağız haberin varmı bişeyden?

• Chile too...

Update from Chile 🇨🇱
    Finally, a few weeks ago they resumed the interviews. And they rescheduled my appointment at the Embassy, which will be on September 25. ( waiting since March ) I'm so excited.
    Guys I accept tips for my interview.

• @b1whsj58 atmayın kardeşim :) intahar edeceğim bu gece

• @xdjsez soylediginiz yorumun saka oldugunu dusunuyorum.. Benim amacim burada kimseyi uzmek ve kirmak degil.. Hepimiz beklemekten SIKILDIK. ve bugun itibari ile pes pese insanlardan mesajlar gelmeye basladi.. Bunu iyi bir haber olarak alalim diye,. Artik ANKARA daha ne kadar dayanir bilmem.. Bizde yogun bi sekilde elimizden geldigince duzeyli bir sekilde Ankara ya baski yapalim.. Covid den dolayi TC den daha kotu olan ulkeler bile aciyor.. Schengen ulkeleri bir bir aciyor ki orada travel ban var... Covid bahanesi biraz eskidi artik diye dusunuyorum.. Sizi kirdi isem ozurdilerim...

Bu arada Isvec de baslamis..

• @b1whsj58 saka tabi kardeşim

• maalesef bir haberim yok avukattanda gelen cevaba gore her konsolosluk kendisi karar verdigi icin konsolosluk sitesini takip etmekten baska bir secenek yok dedi

• @b1whsj58 tesekkuler paylastiginiz icin bu gelismeleri. facebook gruplarindan mi paylasiliyor bunlar? nisanlima gostermek istiyorum gercekten artik o da inkari birakip kendi insaninin bunu yaptigini gormesini istiyorum.

• @merveyağmur evet facebook da "Resume K1 Visas" diye bir grup var, aslinda bunun yaninda bir cok grup daha var ama ben Resume K1 grubunu iclerinde en iy olan diye takip ediyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Biz yine de forumca birbirimize dusmeyelim arkadaslar :) (Trump'in da istedigi bu :D ) Dediginiz gibi K-1 vize sahiplerine bence de haksizlik yapiliyor, kararnameye gore yasakli olmamalarina ragmen randevu verilmiyor. Ama herkesin sureci kendisi icin degerli :)

A olsun, B olmasin demek yerine; hem A olsun, hem de B olsun diyelim :)

• Zaten kimsenin kimseye onlar almasin demesi kadar gereksiz birsey diyecegini dusunmuyorum sonucta herkesin hayatini etkileyen bir surec. Sikinti pandemiyi gerekce gosterip daha sonra bazi vize turlerine gun verebilmesi. Bence herkesin demek istedigi bizede diger turlerle birlikte gun verilebilmesi lazim bu durumda sonucta yapilan aciklamada K-1 vizelerinede oncelik verilecek denmisti

• @Jossie Görüştük Los Angeles a yanına gitmiştim, Ocak ayinda geri dondum, mart ayinda tekrar bilet aldim fransa aktarmali ama fransada amerika ucagina bindirmediler durumunuzda olan degisikler yuzunden vizeniz iptal edilmistir diye mail geldi ankaradan. Vize randevulari malum hep ertelendi simdide temmuz 2021 de gun acmislar. Nisanlilik vizesi yerine Turkiyeye yanima geldiginde evlenme ve evlilik vizesine basvurmak daha mantiklimidir? Nisanlilik vizesine gore evlilik vizesi bi tik ustte mantik olarak ama amerikalilarda mantik aramamak lazim.

• @Umutcum Evlilik vizesi ve nişanlılık vizesi artıları ve eksileri kişiden kişiye göre değişir. İnternette bununla ilgili çok kaynak var bu iki vize türünü karşılaştırıp hangisi size daha uygunsa onu seçin, başkasına mantıklı gelen size gelmeyebilir sizin tercihinize kalmış hakkınızda hayırlısını dilerim. Bu arada Temmuz 2021 randevularını nerede gördünüz hangi vize türü randevularını Temmuz 2021 e açmışlar anlamadım. Biz K1 randevularını açmalarını bekliyoruz bir an önce ama Temmuz 2021 i duyunca moralim bozuldu açıkçası, doğru mu gerçekten?

• @Ali-Naci-Okay, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

Zaten kimsenin kimseye onlar almasin demesi kadar gereksiz birsey diyecegini dusunmuyorum sonucta herkesin hayatini etkileyen bir surec. Sikinti pandemiyi gerekce gosterip daha sonra bazi vize turlerine gun verebilmesi. Bence herkesin demek istedigi bizede diger turlerle birlikte gun verilebilmesi lazim bu durumda sonucta yapilan aciklamada K-1 vizelerinede oncelik verilecek denmisti

Bu konuda size kesinlikle katiliyorum, bence de su an K-1 vize basvuranlari acik bir sekilde magdur ediliyor; IR vizeleri devam ediyor, F ve DV vizeleri zaten kararname nedeniyle durduruldu, oysaki K-1 vizelerinin mulakat almasini veya ABD'ye girmesini engelleyen hicbir karar veya bildiri yok. Fakat buna ragmen islemler devam etmiyor...

• Cok degisik bir durum maalesef insanlar bu kadar magdur edilmemeli. Birde bilen arkadaslar anlatabilirse sadece belli basli vizelere verilen gorusme tarihleri nasil veriliyor bildigim kadariyla AIS sitesinde vize ayirt edip ona gore acik tarih gosterecek bir program yok yani tarihler acildigi zaman herkese aciliyor diye biliyorum

update: Her vize kategorisinin takvimi ayriymis ben yanlis biliyormusum.

• Selamlar 129F forumunu görderdikten 9 gün sonra Noa1 i aldık. umarım RFE yemeden süreç hızlanır, dosyalar yığılmadan önümüzde ki arkadaşlarında işlemleri hemen başlar.

• @Ali-Naci-Okay evet oyle kardeşim fakat bu sağlık raporunu yeniden isterlerse ben yaptırmam yani sende yaptırma sonucta asgari ücretten fazla para verdik keriz degiliz yani kimse yaptırmasın mecbur kabul edecekler 2500-3000 lira yok oyle bir kontrol rapor yani uyuz oldum iyice yaa

• @xdjsez ben yaptirmiyorum cok para verdim dersen adamlar sana kalkipta haklisin sende raporsuz git demezler direk vize vermezler.Bu kadar bekleyip bu kadar zorluktan gectikten sonra gun alip sonrada yokusa surmem ben sahsen bence sende eger gun alabilirsek oyle seylere takilma sonucta yiprancak olan sen ve nisanlin olur.

Benzer Başlıklar

• K-1 Nişanlılık Vizesi Mahkeme Sorusu

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    1
    0 Oy
    1 İleti
    213 Bakış
    M
    Merhabalar ben K-1 Nişanlılık vizesi başvurusu yaptım Dosyalarım evraklarım her şey tamam Ankara’dan gereken mail de geldi yalnız tek bir sorunum var size sormak istediğim merak ettiğim bir şey var. Benim iki üç Sene önce başıma bir talihsizlik geldi. Bir arkadaşıma yardım edeyim derken arkadaşımın ricası üzerine hesabıma gelen parayı çekip arkadaşıma verdim ve istemediğim halde nitelikli dolandırıcık suçuyla yargılandım yargılanma sonucu Mahkemeden beraat aldım şu an elimde beraat kararı mahkeme kararı vardır. Ve aynı arkadaşım ile beraber aynı evde kalıyorduk evin kontratı benim üzerimeydi ben bir gün ailemin yanına gittim ve arkadaşımın kaldığı evi polisler basmış arkadaşımı ve kız arkadaşını almışlar bundan dolayı beni de fuhuş konusuyla ilgili Yargıladılar bu sebepten dolayı 45 gün ceza yattım ve dosya kapandı. Bahsettiğim her iki dosyanın da sonucu evrakları elimde mevcuttur. Saygıdeğer okuyucularım lütfen bana bu konuda bilgi verin. Sizce ben ve Ds-160’ı doldururken mahkeme ceza soruları bölümünde geçmişimde hiçbir şey yaşamadım mahkemeye çıkmadım cezam yoktur diye işaretleyip vize görüşmesine adli sicil kağıdımın temiz bir şekilde götürüp hiçbir şey yokmuş gibi mi gireyim yoksa olanı biteni dolduracağım formda anlatıp bu dosyaların sonuçlarıyla birlikte vize görüşmesine yanımda mı götürüp açıklamasını yapayım hangisini yaparsam vizeyi alabilirim ya da hangisini yaparsam benim için geleceğim için daha iyi olabilir. E-Devletten adli sicil kağıdına baktığım zaman temiz çıkıyor ve arşiv kaydına baktığım zaman o da temiz çıkıyor vize görüşmesine sadece adli sicil kâğıdımı Götürsem ve hiçbir şey bahsetmesem sizce bir sorun olur mu orada kendileri herhangi bir araştırma yapıyorlar mı bu konuda bana bilgi verebilir misiniz teşekkür eder iyi günler dilerim.
  • K1 Vizesi Sonrası Green Card Süreci

Kilitli Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi greencard
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    K1 vizesi ile ABD'ye giren kisiler, 90 gun icinde evlenip Adjustment of Status yaparak Green Card alabilirler. AOS sureci ile ilgili su basligi incelemelisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
  • Eşi ABD Vatandaşı olan birinin B2 turist vizesi alması

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    61
    1 Oy
    61 İleti
    4k Bakış
    C
    @luchadora çok teşekkür ederim.
  • ABD Yolunda Evlilik

Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    199k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k