Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme)
-
@EmineETW, içinde söyledi: Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme)
@crazycells hocam dosya gönderildi sağolun beklemedeyiz artık
6 ay sonra sonuclanmaz ise yeniden ne göndereceğiz?
Extension mı yapacağiz yoksa yine Change of status mu işaretleyecegiz ? I539 formunaSaygılarımla...
Sadece bridge basvurusunu yapmaniz gerekiyor. Zaten F-1 basvurusunu yaptiniz, dosya onaylanana kadar (onaylanmasi 1.5 yili bile bulabilir) 6 ayda bir B vizesinin uzatma basvurusunu yapmaniz gerekiyor.
-
@crazycells
Zarfın içine hem B1 için olan i-539 hemde F1 için olan i-539 koydum. İkisi için 455+455 money order koyduk içine ve bir çok evrak koyduk umarım yanlış bir şey yapmamışizdir.
Tx USCIS ofise postaladik -
@EmineETW, içinde söyledi: Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme)
@crazycells
Zarfın içine hem B1 için olan i-539 hemde F1 için olan i-539 koydum. İkisi için 455+455 money order koyduk içine ve bir çok evrak koyduk umarım yanlış bir şey yapmamışizdir.
Tx USCIS ofise postaladikBol sanslar, aynen oyle... iki form ve iki ucret olacak...
-
Merhaba . Belgelerimizin alindigini receipt gelmesi disinda teyit edebilicegimiz bir yer var mi? 30 temmuzda teslim edildi belgeler lewisville tx a hala yok receipt. Checkler de tahsil edilmis
-
Receipt gelmeden ulkeden cikilirsa bir daha ki ziyaretlerinde sikinti yasar miyiz ? 6 aylik oturum bitmeden basvurduk. Asla receipt gelmio ama .
-
Olmadi belgeleri tekrar yollasak mi ? Tavsiye eder misiniz?
-
@crn93 ulkeden cikarken sorun yasamazsiniz. her hangi bir receipt gelmedimi ? ben agustosda basvuru yaptim bana i797 formu geldi. hem e mail olarak hem posta olarak geldi.
-
@crn93 basvuruda inanilmaz hata yaptim tarihleri karistirmistim. o sirada telefon geldi uzatma tarihini yapmamisim malesef insallah sorun yasamam :)
-
@crn93, içinde söyledi: Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme)
Merhaba . Belgelerimizin alindigini receipt gelmesi disinda teyit edebilicegimiz bir yer var mi? 30 temmuzda teslim edildi belgeler lewisville tx a hala yok receipt. Checkler de tahsil edilmis
Check'lerin tahsil edilmis olmasi guzel haber. Demek ki basvurunuzu degerlendiriyorlar, ilk gonderiden 1 ay sonra genelde gondermis oluyorlar receipt bilgilerini, ama gecikmeler olabilir.
Sizin bu surede yapmaniz gereken tek sey, normal planiniza gore hareket etmek... eger ABD'den misal 15 Eylul'de cikacaginizi soylediyseniz basvuru formunda, cevap beklemeden ABD'den 15 Eylul'de cikabilirsiniz... Merak etmeyin her seyi dogru yaptiniz, daha sonra problem yasamazsiniz.
-
@crn93, içinde söyledi: Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme)
Olmadi belgeleri tekrar yollasak mi ? Tavsiye eder misiniz?
boyle bir seye kesinlikle gerek yok. Karar cikmasa da zamaninda basvuru yaptiginiz icin bu aradaki gunlerde statunuzu ihlal etmis sayilmayacaksiniz.
-
@crazycells gerçekten içimizi rahatlattınız çok ama çok teşekkür ederim size
-
Ayyy volkan anık facebook canlı yayını yapmış . Asla normal değil bu durum. 3-4 haftaya gelmeliydi receipt demiş. Z planı olarak ne önerirsiniz bu hafta gelmezse ?
-
Sabahtan beri uscis ile telefondayim. 7/31 de teslim alinmis gercekten. 8/22 de de receive notice yollamislar. Ama yanlis fee yollamisiz reject edilmis . 9/26 a kdr gelmesi lazim elinize receive notice dediler. Telefondaki kadin bastan dogru fee ile basvurmaniz gerekiyor receive notice deki talimatlarla ama illegal aykiri bir durum yok dedi. Denied degil rejected dedi. Siz ne onerirsiniz ? Legal miyiz hala ?
-
Sabahtan beri uscis ile telefondayim. 7/31 de teslim alinmis gercekten. 8/22 de de receive notice yollamislar. Ama yanlis fee yollamisiz reject edilmis . 9/26 a kdr gelmesi lazim elinize receive notice dediler. Telefondaki kadin bastan dogru fee ile basvurmaniz gerekiyor receive notice deki talimatlarla ama illegal aykiri bir durum yok dedi. Denied degil rejected dedi. Siz ne onerirsiniz ? Legal miyiz hala ?
6 aylik sure ne zaman dolacakti? Hatirlatir misiniz?
Eger o tarihten once eksikleri gonderirseniz sorun olmayacak. Ne kadar ucret gondermistiniz? Eksigin nerde oldugunu bulabildiniz mi?
-
Suradan bir daha hesaplayin isterseniz:
-
@crn93 agustos 20 de bitiyordu 6 ay lik sure . Temmuz 31 de isleme almislar case i. Ay 540 olucakken 455 atmisiz. Artik receive notice i beklicez . Umarim sadece dogru parayi isterler.
-
@mistikky ins sizin de sikintisiz hallolur hemen
-
@crn93 agustos 20 de bitiyordu 6 ay lik sure . Temmuz 31 de isleme almislar case i. Ay 540 olucakken 455 atmisiz. Artik receive notice i beklicez . Umarim sadece dogru parayi isterler.
Yine de basvurunun tamamlandigi gun Agustos 20 sonrasinda oldugu icin problem olabilir. Fakat siz yine de kendi planlariniza gore tarih gelince ABD disina cikabilirsiniz. Buyuk ihtimal cevabin gelmesi uzun surecektir.
Siz sadece Turist vizesi uzatmasi mi aldiniz? Yoksa ayrica evlilik mi yapiyorsunuz? Hatirlatir misiniz basvuru amacini?
-
Yok annem ve kardesim in vize uzatmasi . Basvurunun tamamlanmasi degil oturumun bitisi agustos 20. Basvuru ellerine temmuz 31 de ulasmis. Mektubu da agustos 22 de yollamislar
-
Yok annem ve kardesim in vize uzatmasi . Basvurunun tamamlanmasi degil oturumun bitisi agustos 20. Basvuru ellerine temmuz 31 de ulasmis. Mektubu da agustos 22 de yollamislar
evet, onu anladim. Fakat basvuruyu yapamamis oldunuz Temmuz 31'de... Cunku eksik basvuru gercek basvuru olarak degerlendirilmiyor. Onemli olan basvurunun tamamlandigi gun olacak.
Tamamdir, simdi konu daha iyi anlasildi. Diger baslikta da yazdiginiz icin dogru bilgi verdigime emin olmak istedim sadece.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum