Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

Gündem
1.1k 208 88.2k 201

• @tolgamg ilk önce konsolosluğu arayın mülakat tarihi oluşturun sonra kccden dosyanın transfer edilmesini isteyin açıklaması bana pek mantıklı gelmedi, ama şu aşamada tüm tavsiyeler denenebilir, britsimon gibi Dv işleyişinde deneyimli birinin tavsiyesi yabana atılacak cinsten değil, kendisinşnher ne kadar bazı konularda tahminleri ve teorileri sorunlu olsada görüşlerine saygı duyuyoruz, tavsiyeleri mümkün olabilir

• @Muhtaradana çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Peki siz nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz? Paylaşabilir misiniz?

• Ankara Büyükelçilikten cevap ya da mülakat tarihi alabilen yok sanırım forumda doğru mu?

• @sinan-ruscuklu MERHABA evrak onayı alıp almadığımı nasıl öğrenebilirim?

• @akcnmehmet merhaba
    ben dün KCC yi arayıp sordum. onun dışında zaten normal süreçte evrak onayı olduğu zaman e-mail geliyor KCC den. Ama yukarda yazdığım gibi benim ilk gönderdiğim belgeleri bulamadıkları için ikinciye göndermiştim ama Haziran 2020 ye denk geldiği için zaten arada kaynamış. ama telefonda benim case için mülakata hazır dedi dün konuştuğum görevli.

• Biraz önce KCC’yi arayıp tekrar görüştüm ve dosyamın durumunu sordum. Evraklarımın hazır olduğunu ve beklediğini söyledi. Davada ismi olanlardan mısınız diye sordu, ben de evet öyle olmalı dedim. Dosyamı konsolosluğa transfer eder misiniz dedim. Zamanı gelince göndereceğiz ve mülakat tarihi bildirilecek dedi. Israr ettim gönderin diye, onlar da maili bekleyeceksiniz diye ısrar etti :) Ben konsolosluktan randevu alacağım siz dosyamı gönderin kardeşim diye yine üsteledim, faydası olmadı :) En azından harekete geçmişler. Şimdi de davada ismi geçenlerin listesini bekliyorlar diye anlıyorum. Denemelere devam...

• KCC den mesaj
    şimdi konuştum
    daha mnce bahseetiğim DOS tan bilgi gelmiş. priority list e göre şu anda devam ediyoruz dedi. bende benim case için bir öncelik yapamazmısınız dedim ama olmaz dedi :) sıranız geldiğinde mailinizi göndereceğiz dedi. şu anda harıl harıl case maillerini gönderiyorlarmış zaten.
    umut etmekten başka şansımız yok sanırım.
    ama yarın bir daha aramayı düşünüyorum :)

• @sinan-ruscuklu, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

KCC den mesaj
    şimdi konuştum
    daha mnce bahseetiğim DOS tan bilgi gelmiş. priority list e göre şu anda devam ediyoruz dedi. bende benim case için bir öncelik yapamazmısınız diye zarf attım ama yemedi :) sıranız geldiğinde mailinizi göndereceğiz dedi. şu anda harıl harıl case maillerini gönderiyorlarmış zaten.
    umut etmekten başka şansımız yok sanırım.
    ama yarın bir daha aramayı düşünüyorum :)

Bir an önce randevu alırsınız umarım, kalbimiz sizlerle ve tüm dv 2020’lerle... 🤞🏻

• @hasan44 teşekkürler.

• @hasan44 teşekkürler

• @sinan-ruscuklu, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

@akcnmehmet merhaba
    ben dün KCC yi arayıp sordum. onun dışında zaten normal süreçte evrak onayı olduğu zaman e-mail geliyor KCC den. Ama yukarda yazdığım gibi benim ilk gönderdiğim belgeleri bulamadıkları için ikinciye göndermiştim ama Haziran 2020 ye denk geldiği için zaten arada kaynamış. ama telefonda benim case için mülakata hazır dedi dün konuştuğum görevli.

Hocam siz ikinci defa belgelerinizi yollarken hepsini yeniden mi hazırladınız yoksa ilk gönderdiklerinizi tekrar mı yolladınız?

• @artwin merhaba
    süresi geçenleri tekrar aldım e-devletten. ama pasaport evlilik cüzdanı gibi belgeler zaten süresiz.

• Az önce ablam benim için KCC ile görüştü. Herhangi bir davaya katılmadığımı ve evraklarım ile ilgili herhangi bir sorun olup olmadığımı sordu(biliyorsunuz evrak onayı almasına rağmen evraklar ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlarımız oldu bugün) Tabii biraz sıkıştırarak çok kısa bir süre kaldı ve biran önce mülakat tarihi almak istiyoruz diyerek. Arkadaşın verdiği cevap ise; evraklar ve durumu ile ilgili herhangi bir sorunu yok önce öncelikli olan case lerin işlemleri yapılacalacak ve sırayla işlemler devam edecek lütfen sürekli mail kutusunu kontrol etsin olmuş. Bilginize.

• Yargıç Mehta 25 Eylül tarihini 21 Eylül’e çekmiş:

• @tolgamg, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

Yargıç Mehta 25 Eylül tarihini 21 Eylül’e çekmiş:

Bu celseden ne gibi kararlar çıkması bekleniyor?

• @tolgamg, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

@crazycells Peki NVC ile iletişime geçmemizin bir faydası olur mu? Mail veya telefon yoluyla?

Hayir, zaten konsolosluk dosyayi istedigi zaman gondereceklerdir, o nedenle bir sorun yok. Islemler yapiliyor gibi gorunuyor su an icin, kisilere bilgilendirme emailleri gelmeye baslamis...

• @heroinchains, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)

Individuals who were named plaintiffs in Gomez v. Trump and its companion cases;
    Applicants who had already been interviewed who seek reissuance or to overcome a prior refusal;
    Applicants who were scheduled for appointments in March, April, or May and whose appointments were cancelled due to the COVID-19 pandemic and worldwide suspension of routine visa processing;
    For posts that have additional capacity to process applications and are not exhausted by the three categories above, applicants whose cases are pending with the Department’s Kentucky Consular Center.

Evet, Disisleri Bakanligi'ndaki aciklama guncellenmis ve bazi oncelikler eklenmis... Buna gore DV2020 vizelerini su siraya gore verecekler:

• Davada ismi gecen kisiler

• Yeniden vizesi basilmasi gerekenler veya kararname nedeniyle red alanlar

• Mart, Nisan ve Mayis ayina randevusu verilip daha sonra iptal edilenler...

• KCC'de dosyasi bekleyenler

Benzer Başlıklar

• Göçmen Vizelerini Kurtar

Taşındı Gündem
    29
    1
    17 Oy
    29 İleti
    1k Bakış
    MuhtaradanaM
    https://twitter.com/DVWinners/status/1582096690261086208?t=m4e8pbYgM0DQx_jowep9Dg&s=19
  • BIDEN'ın Göçmen Vize Yasağını (PP-10014) Kaldırma Kararı (Şubat 2021)

Gündem
    132
    39 Oy
    132 İleti
    6k Bakış
    crazycellsC
    @Hakan-Halid, içinde söyledi: BIDEN'ın Göçmen Vize Yasağını (PP-10014) Kaldırma Kararı (Şubat-2021) Selam beş yıldır ABD vatandaşı biri ile evliyim aklımızda hiç ABD ye gitmek olmadığı için araştırmadık ABD ye gitmek erleşmek istiyoruz ve eşimin bu konuda hiç bir bilgisi yok iki kızımız var izlemem gereken adımlar ne dir burda hangi guruplara yazmam gerek tşkrlr Eger Turkiye'deyseniz su baslikta yazilanlari takip etmeniz lazim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak Eger ABD'deyseniz sayin gucarslan'in yukarida belirttigi basligi takip etmeniz lazim.
  • Son depremler

Gündem
    23
    1 Oy
    23 İleti
    793 Bakış
    R
    gerçekten çok korkutucu . ölenlere rahmet kalanlarına sabır diliyorum. çok korkutucu durumlar. 2020 çok gümbür gümbür geliyor.
  • Genel Seçim 24 Haziran 2018

Gündem
    5
    2 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @canerb Genel Seçim 24 Haziran 2018 içinde söyledi: Greencardı boşverin bu saatten sonra siyasi iltica için şartlar neler onlara bakalım :) Iltica talebi icin ABD'ye giris yaptiktan sonra basvuru yapmaniz gerekiyor. Tabii iltica icin bir vize almaniz mumkun degil, fakat halihazirda bir vizeniz varsa suresi kisa olsa da iltica talebi bulunduktan sonra mahkeme suresi gelene kadar ABD'de kalma hakkiniz oluyor. Eger kisisel olarak ayrimciliga ya da haksizliga ugradiysaniz ya da hayatinizin tehlikesi sozkonusuysa bunu belgelerle kanitlayabilmeniz gerekiyor. Eger mahkeme dosyanizi onaylarsa ABD'de gocmen olabiliyorsunuz, eger mahkeme onaylamazsa sinirdisi ediliyorsunuz. (Sanirim bir kez itiraz hakkiniz olabiliyor, ama ayrintilari cok iyi bilmiyorum)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k