Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
-
@Muhtaradana “Mission Critical” ve Emergency ibarelerini eklesek daha etkili olmaz mı? Ben şu başlıkla gönderdim:
“Mission Critical” Emergency Visa Appointment Request.
-
@miralam, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
@sinan-ruscuklu, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
bu arada Ankara büyükelçiliğe form doldurup göndeririken konu kısmından ne seçtiniz? ya da ne seçmemiz gerekiyor?
Göçmen vize dosyamın durumu nedir, yada çeşitlilik göçmen vizesi hak. en uygunu diye düşünüyorum ben de burada kaldım.
bende iki seçenek arasında kaldım
-
@Muhtaradana emeginiz icin cok tesekkurler. ben evrak onay maili aldim ama numaram current olmadi ve bultende benim siram henuz gelmedi. formun bulten kismini silerek mi gondermeliyim.
-
selamlar, ben Turkiyeden kazandim fakat amsterdamdayim su anda islerimden dolayi ve ds formunda mulakat yeri olarak amsterdam konsoloslugunu verdim, bu ankaraya gonderilmesi gereken maili amsterdam konsolosluguna mi gondermeliyim sizce
-
@EzgiLera 2020ler normal basladi ama sizin sira numaraniza bile varmadan mulakatimiz iptal edildi. Yeni mulakat tarihi vericez dediler nisandan beri durum ortada. Belirsizlik sizin yasadiginiz mi :D en azindan bunlarin olabilecegini bilip bel baglamazsiniz
-
@redneck evet kcc birinci e-mail taslağını gönderdikten sonra konsolosluk için hazırlanmış taslaklağıda göndermelisiniz, ayrıca göçmen vize soru formundan ulaşmayıda unutmayın, bu konuda sayın @crazycells aşağıdaki iletide yönlendirme yaptı ⬇️ tamamını okursanız sorunuza cevap bulabilirsiniz
https://yesilkartforum.com/forum/post/158730Göçmen vize formunda konu kısmındaki seçeneklerden sizin durumunuza en uygun gördüğünüz ve cevap verilebileceklerini düşündüğünüz bir seçeneği seçebilirsiniz
-
Arkadaşlar bu kararlar DV-2020 için. Peki DV-2021 için bir şey varmı ? Bu karar 2021 talihlilerini etkilicekmi?
-
Arkadaşlar, peki DV-2021 talihlilerinin sonu nolucak? Bu karar bizim içinde geçerlimi?
-
Umarim kimsenin emekleri bosa cikmaz; fakat, mahkeme kararindan benim anladigim kadariyla, yargic onceligi mahkemeye basvuranlara yani davacilara vermis. Cunku covid nedeniyle konsolosluklarin kapali veya minimum kapasite ile calistiklarinin farkinda. Diger geri kalan DV2020 talihlileri konusunda kesin bir karar vermemis ama DOS'in isi yokusa surmeden samimi sekilde elinden geleni yapmaya calismasini istemis. Yani topu DOS'a atmis. Bu arada 30 Eylul mali yil tarihinde bir islem yapmamis ve yine EO'larin iptali de soz konusu degil. 25 Eylul'de DOS'dan gelecek bilgiler isiginda bir degerlendirme yapacak. Geriye son 5 gun kalacagi icin bunun ne gibi bir etkisi olur cok havada. Mali yil tarihini uzatirsa, mahkeme buyuk sorumluluk altina girebilir cunku o zaman isin icine butce yani taxpayers vergileri giriyor.
-
@MySea, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
Umarim kimsenin emekleri bosa cikmaz; fakat, mahkeme kararindan benim anladigim kadariyla, yargic onceligi mahkemeye basvuranlara yani davacilara vermis. Cunku covid nedeniyle konsolosluklarin kapali veya minimum kapasite ile calistiklarinin farkinda. Diger geri kalan DV2020 talihlileri konusunda kesin bir karar vermemis ama DOS'in isi yokusa surmeden samimi sekilde elinden geleni yapmaya calismasini istemis. Yani topu DOS'a atmis. Bu arada 30 Eylul mali yil tarihinde bir islem yapmamis ve yine EO'larin iptali de soz konusu degil. 25 Eylul'de DOS'dan gelecek bilgiler isiginda bir degerlendirme yapacak. Geriye son 5 gun kalacagi icin bunun ne gibi bir etkisi olur cok havada. Mali yil tarihini uzatirsa, mahkeme buyuk sorumluluk altina girebilir cunku o zaman isin icine butce yani taxpayers vergileri giriyor.
25 eylül 2020 cuma gününe rastlıyor. 30 eylüle kadar kalan 3 iş günü var. eğer EO ya dokunmadıysa ve kararda 30 eylüle dokunmayacaksa 3 günde ne olabilir?
-
@Muhtaradana elinize saglik.
-
@gezgin34, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
@Muhtaradana Selamlar, evrak onayı alıp mülakat alamamış bizler belirttiğiniz maili yazıcam da. Decision file dosyasını ekleyecekmiyiz ? bir de mail adresi [email protected] bu mudur? burayla mı iletişime geçiyoruz? yoksa başka nereden soralım? Teşekkürler.
Evet, yukleyebilirsiniz. Boyutu sadece 613 KB...
-
@Delipapaz merhaba sizin case numaranız mayıs bülteninde aktif oldu, siz o kısma may yazın lütfen
-
@tolgamg evet daha etkili olabilir, sizin dediğiniz gibi metinlere
"Mission Critical" I request an Emergency Visa Appointment ifadesi eklenebilir, biz arkadaşlarla gerekli düzenlemeleri yapalım, teşekkür ederim -
bizden henüz evrak istemediler 8 temmuz
z ds 260 formunu doldurduk...31 binde sira iz çok endişeleniyorum normal mi acaba -
@EzgiLera, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
Hakimin neden 25 Eylül'e tarih verdiği hakkında bir bilgisi olan var mı? Tarih seçimi çok özenli bence. Komple aylık ilerlemeyi görmek istiyor olsaydı 30 Eylül veya 1 Ekim olabilirdi.
24 Eylül'de EO kararını gözden geçirme için yine toplanacaklar (devam mı tamam mı diye). Ve ertesi gün de hakim dv sürecinin ilerleyişi için tekrar bir karar verecek. Sanki gözdağı veriyormuş gibi geldi bana. Hani "Bakın sizin otoriteniz sarsılmasın diye EOyu kaldırmadım ama son şansınız kendiniz kaldırın yoksa 25inde ben kaldırırım" der gibi bir tarih..Surec tamamen bitmeden bir karara varmak istiyor olabilirler. Yasal baska yaptirimlari da olabilir... Ben de emin degilim ama surec ust mahkemeye intikal ettiginde "Bitmis surec icin bu kadar kapsamli karar alinamaz" gibi bir arguman sorun olabilir belki.
-
-
@hakanguner evet mülakatı hangi konsoloslukta yapacaksanız o konsolosluğa göndermelisiniz
-
@yusifyusublu dv2021 içinde güzel sonuçlarının olmasını bekliyoruz, dışışlerinin verilen kararları nasıl uygulayacağını henüz bilmiyoruz, umarım dv 2021 mülakatlarıda ocaktan önce başlamış olur
-
@mehmet-ergin-akalan siz sanırım dv 2021 talihlisisiniz, eğer bu şekildeyse gayet normal
Size daha net ve doğru cevaplar verilmesi için lütfen, aşağıdaki iletide nasıl yapılacağınız anlatılıyor⬇️
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1591463245075
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum