IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@crazycells birde askerlik ile ilgili yüklemem gereken e devletten aldığım askerlik durum belgesi midir? Ve buda Türkçe olabilirmi yoksa İngilizce çevirili halimi olmalıdır?
-
@hjkkll acil vizeler disindaki vizeleri durduklarini nerden ogrendiniz acaba?
-
Merhabalar herkese selamlar
Eşim çifte vatandaş 2018 yılında vatandaşlık aldı ve abd de 10 yıl yaşamıştı şimdi bir kızımız oldu türkiyede yaşıyoruz kızımız vatandaş olabilir mi ? Şimdiden çok teşekkürler bilgiler için . -
@Ozgur-tunali, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
yüklemem gereken e devletten aldığım askerlik durum belgesi midir? Ve buda Türkçe olabilirmi yoksa İngilizce
biz o belgeyi yukledik, her ne kadar ceviriye gerek olmadigini dusunsem de, avukatimizin tavsiyesi ile ne olur ne olmaz diyerek cevirisi ile birlikte yukledik.
-
@mango92 onayladılar değilmi o şekilde
-
Ben terhisi göndermiştim çeviriyle beraber kabul edilmişti.
-
@Ozgur-tunali hala nvc aşamasındayız, henüz onaylamadılar ama onaylamalarını umuyorum
-
@Ozgur-tunali, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@crazycells merhabalar bir sorum olacaktı nvc için eski boşanma ilamını Türkçe olarak yükleyebilir miyim? Yoksa çevirili halimi olmalı?
Eger vukuatli nufus kayit orneginde bosanmaya dair bilgiler varsa Turkcesini yukleyebilirsiniz diye dusunuyorum, eger gerekli gorurlerse sizden isterler.
-
@crazycells birde askerlik ile ilgili yüklemem gereken e devletten aldığım askerlik durum belgesi midir? Ve buda Türkçe olabilirmi yoksa İngilizce çevirili halimi olmalıdır?
TC vatandaslari bunu yuklemese de sorun olmuyor aslinda, Ingilizcesini alip yukleyebilirsiniz ama Turkce olmasi da sorun yaratmaz.
-
@edakrkmz, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Merhabalar herkese selamlar
Eşim çifte vatandaş 2018 yılında vatandaşlık aldı ve abd de 10 yıl yaşamıştı şimdi bir kızımız oldu türkiyede yaşıyoruz kızımız vatandaş olabilir mi ? Şimdiden çok teşekkürler bilgiler için .Su basligi inceleyebilirsiniz pasaport cikartmak icin:
Evet, dediginiz bilgilere gore kiziniz ABD vatandasi. Yukaridaki konuyu okuyup ilgili belgeleri hazirlayip konsolosluga pasaport basvurusu yapmalisiniz.
-
Çok teşekkür ederim. Ayrıca ne kadar incesiniz herkesin sorununa üşenmeden cevap vermek ne desem bilemedim en ufak soru için bile dünya paralar istenirken. Teşekkürler.
-
@edakrkmz, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Çok teşekkür ederim. Ayrıca ne kadar incesiniz herkesin sorununa üşenmeden cevap vermek ne desem bilemedim en ufak soru için bile dünya paralar istenirken. Teşekkürler.
Bol sanslar surecinizde. Deneyimlerinizi yukarida verdigim baslikta da bekliyoruz :)
-
@mango92 bilgileriniz için tşk ederim
-
@brock936 bilgileriniz için teşekkür ederim
-
@crazycells bilgileriniz için teşekkür ederim
-
Sanirim 13-14 agustostan sonra kimseye henuz mulakat tarihi verilmedi?
-
@crazycells, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@Fatma-Gergöy-Jalal, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Merhabalar tekrardan.
Bizim süreç onaylandı evrakları yükledik ama şu evlilik sertifikasını (formul B ) yüklüyoruz 2 seferdir hatalı diyorlar. Apostil kısmında damga ya silik diyorlar ya da yanlış diyorlar. Size de bu durum oldu mu? gerçekten artık sinirlenmeye başladım. Belgey, nüfus müdürlüğünden aldım sonra kaymakamlığa gittim apostil yaptırdım. Hatta tercüme edip üzerine noter tatdikli olanı bile yapıp ekte koyuyoruz ama sürekli bir sıkıntı çıkıyor :( yıldım artık nerede hata yapıyorum acaba lütfen biri yardımcı olsunEvlilik cuzdani ve ingilizce cevirisini yuklemeniz yeterli.
Ne noter onayina, ne apostile ,ne de Formul B 'ye gerek yok...
@crazycells merhaba crazycells, doğum belgesi ve evlilik belgesi olarak formul A ve B yi yüklemiştim. kıl tüy derken 3. kere kabul etmediler. evlilik belgesi olarak dediğiniz gibi yapıp deneyeceğim. peki doğum belgesi olarak ne yükleyeyim?
-
Doğum sebebiyle hızlandırma talebinde bulunmuştuk ama reddedildi :( Artık normal zamanımızı bekliyoruz. 8 Temmuzda randevu alacağımıza dair bilgilendirdik ama hala bir gelişme yok.
-
Selamlar arkadaşlar, bir de bildiğim kadarıyla şuan 2020 yeşilkart kazanıp görüşme tarihi koronodan dolayı iptal edilmiş veya vizeyi alıp giriş yapamayanlar için açılan örnek dava kazanılmış ve 30 eylüle kadar süre uzatılmış ve 2020 talihlileri için tekrar görüşme verilmesi gibi bir durum söz konusuymuş. henüz verilen olup olmadığını bilmiyorum şuan için fakat talepte bulunanlar olduğunu biliyorum. bu süreçte bu görüşmeler öne alınabilir ve eş durumundan bekleyenler için de bir gecikme yaratabilir diye tahmin ediyorum. yeşilkart kazanıpta görüşmeleri iptal olanlar için de ayrı bir stres ve hayal kırıklığı oldu. biz zaten beklemeye alıştık. :) umarım acelesi olan herkesin bekleme süreci bir an önce olumlu sonuçlanır.
-
@M-Emir üzgünüm sizin adınıza, umarım bir an önce görüşme randevu mailiniz gelir... bize de 27 temmuzda mail ile NVC ye yüklenen evrakların eksiksiz olduğunu ve Ankaradan görüşmeye çağrılacağımıza dair mail aldık. demekki sizin görüşmeniz geldikten ortalama bir ay sonra da bize gelir... paylaşımlarınızı takip ediyor olacağım...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum