Öğrenci / Turist Vizesi ve Daire Kiralamak
-
Arkadaşlar Merhaba,
Kısmet olursa 2019 Kasım ayında Dallas'a öğrenci vizesiyle gideceğim. 6 Aylık bir dil kursuna yazılacağım. 6 Aylık ev kiralamak isteyince problem çıkıyor mu? 1 Yıldan düşük kiralık dairelerde bazen problem çıktığını duydum. Site içerisinde havuzlu spor salonlu bir daire beğendim fiyatıda uygun geldi. Ayrıca bazı dairelerde kiranın içinde elektrik-su-ısınma hatta internette dahil oluyormuş ve ücret ödemiyormuşuz. Bu durum neye göre oluyor, daireyi kiraya verenin insiyatifinde mi ?
-
@majezik F1 Öğrenci Vizesi ve Kiralık Daire içinde söyledi:
Arkadaşlar Merhaba,
Kısmet olursa 2019 Kasım ayında Dallas'a öğrenci vizesiyle gideceğim. 6 Aylık bir dil kursuna yazılacağım. 6 Aylık ev kiralamak isteyince problem çıkıyor mu? 1 Yıldan düşük kiralık dairelerde bazen problem çıktığını duydum. Site içerisinde havuzlu spor salonlu bir daire beğendim fiyatıda uygun geldi. Ayrıca bazı dairelerde kiranın içinde elektrik-su-ısınma hatta internette dahil oluyormuş ve ücret ödemiyormuşuz. Bu durum neye göre oluyor, daireyi kiraya verenin insiyatifinde mi ?
Evet, ev sahibi belirliyor. Kosullar ve kurallar evden eve degisebilir. ABD'de uzun sureli ev ya da daire kiralamanizi engelleyen bir yasa yok, ama ev sahipleri vermek istemezse ona da yapacak bir sey yok :)
-
@crazycells 1 Yıldan daha düşük kira kontratı yapılırken sıkıntı yaşamam değil mi?
-
-
sayın @majezik
sayın @crazycells açıklama yapmış aslındaEvet, ev sahibi belirliyor. Kosullar ve kurallar evden eve degisebilir. ABD'de uzun sureli ev ya da daire kiralamanizi engelleyen bir yasa yok, ama ev sahipleri vermek istemezse ona da yapacak bir sey yok :)
1 yıldan az süreyle ev tutarsınız tabi ev sahibi kabul ederse buda depozito bedeli veya kira bedeliniz artabilir
-
@barış Teşekkürler
-
"ABD'ye turist vizesiyle gidip oda kiralayabilir miyiz?"
Sorudan da anlaşılacağı gibi turist vizesiyle gidip oda kiralanabiliyor mu? SSN falan isteniyor mu? En uygun konaklama biçimi bence oda kiralamak. Bilen varsa daha uygun konaklamayı beni bilgilendirebilir. Oteller çok uçuk fiyatta hiç öğrenciye göre değil.
-
@eren57tr, içinde söyledi: Öğrenci / Turist Vizesi ve Daire Kiralamak
"ABD'ye turist vizesiyle gidip oda kiralayabilir miyiz?"
Sorudan da anlaşılacağı gibi turist vizesiyle gidip oda kiralanabiliyor mu? SSN falan isteniyor mu? En uygun konaklama biçimi bence oda kiralamak. Bilen varsa daha uygun konaklamayı beni bilgilendirebilir. Oteller çok uçuk fiyatta hiç öğrenciye göre değil.
Pek cok yerde kredi gecmisi ve SSN'ye bakiyorlar. Ama buna ev sahibi karar veriyor... Turist olarak gelip de ev bulmak da kesinlikle mumkun...
Sonucta herkes evini guvenilir birine vermek ister, siz kendinizi tanisaniz da, insanlar sizi tanimiyor :)
Turist vizesiyle kisa sure kalacaksiniz diye tahmin ediyorum, airbnb'ye baktiniz mi? Airbnb de otellerden daha ucuz olacaktir.
-
Merhaba. Amerika ya dil okuluyla gideceğim. Sanıyorum SSN veya Kredi skorum olmayacak. Ancak ev tutarken bunlar başlıca istekler. Amerika da SSN ve Kredi skoru olmadan uzun vadeli ev nasıl tutulabilir. 1 yıllık gibi düşünelim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum