DV2022 Bekleme Odası
-
Merhaba,
2021 green card kazananıyım. Olur da bu sene mülakata giremem diye 2022 çekilişine de katılmayı düşünüyorum. Acaba bu mümkün mü? Her hangi bir kısıtlama var mı bununla ilgili? -
@newyorker, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhaba,
2021 green card kazananıyım. Olur da bu sene mülakata giremem diye 2022 çekilişine de katılmayı düşünüyorum. Acaba bu mümkün mü? Her hangi bir kısıtlama var mı bununla ilgili?Herhangi bir kisitlama yok, Green Card'i alamamis veya sirasi gelmemis herkes yeni cekilis icin basvuru yapabilir...
hatta EU bolgesinde numarasi 25.000'den yuksek herkesin tekrar basvurmasi bence de iyi olur, DV2021 icin sira gelmeyebilir...
-
@Rhonster nükleer tıbbın bir benzeri yada üst bölümü vs dünyada yok , mecbur 2 yıl
valla hocam yerim rahat kafam rahat 1 pet ct çekim (nükleer tıp cihazi ) 10.000 tl zaten kimse gelmiyor gelemiyor çoğu zaman boş , dil vs kasmak için birebir
-
@AgeGuns tr de devam ette abd de ne yapacan ?
-
@AgeGuns nitelikli işçi vizesini alamazsın büyük ihtimal bu alanda moralini bozmak gibi olmasın ama bi detaylıca araştır istersen.
-
@Rhonster hocam olay abd değil , katar bea gibi ülkelerde olur sağdece abd odaklı düşünmüyorum ki
-
@enestalha, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bugün fotoğrafçıda green card için fotoğraf çekindim. Doğru mu tam emin değilim. Omuzlar sanki tam çıkmamış gibi yada bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Bu yüzden buraya fotoğrafımı atsam ona göre uyumlu mu değil mi kontrol edebilir misiniz? Yada bunu yapmam yasak mı? Söylerseniz sevinirim.
merhaba ben paylaştıgım fotograftaki resimi referans aldım kendi fotografcımla belki yardımcı olur sizede .
-
@Rhonster videoyu beğendiyseniz ne mutlu 🙏
-
Arkadaşlar, 2 yıl üst üste başvurdum ve çıkmadı. İki başvurumda da evde kendim foto çekmiştim ve eminim bundan dolayı seçilmedim. Size tavsiyem uzman bir fotoğrafçıda fotoğraflarınızı çekiniz, evde çekilen fotoların çoğu fark etmesekde hata dolu ( gölge, açı, arka plan vs ). Genelde kazananlarda fotoğrafçıdan aldıkları resimlerle başvuran kişiler oluyor. Ben artık başvurmayı bıraktım, şanssız olduğumu düşünüyorum.
-
@Majezik kazananların arasında baya sayıda kendi fotoğrafını çeken var şans işi...
-
@Rhonster sen nasıl başvuracaksın?
-
Sayın @Majezik Eşim ile beraber ilk başvurumuzu youtube'da anlatıldığı gibi fotoğraflarımızı evde çekerek yaptık.
Eşim adına çıktı bence fotoğraf düzgün ve standartlarda olduğu sürece sorun yok şanslıysanız çıkacaktır. Tabi siz garanti olsun derseniz fotoğrafçıyla da çözebilirsiniz.
Bana çıkmadı, eğer eşime de çıkmasaydı bende o tribe girebilirdim foto olayında yanlış mı yaptım diye. -
@Majezik kendim çekeceğim.
-
@crazycells Dünkü çekindiğim fotoğrafta @umtbecet 'in attığı linkten kontrol ettim ve biraz yanlış olduğuna karar verip bugün düzelttirdim. Yinede birde sizin kontrol etmesini istiyorum bir hata var mı diye.
-
@enestalha eğer aşağıdaki resimler de seni tatmin etmiyorsa ozaman bu resmi konsolosluktan onaylatman gerekiyor inanman için. Bu kadar dert yapmayın ya resim olayını.

-
@ayvalik10 Dert değilde ilk defa başvuracağım için hafif bi endişe oluyor insanın içinde. Rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın. Teşekkürler.
-
@enestalha bu fotoyu kullanabilirsiniz, bol sanslar...
-
Arkadaslar cikmayinca kesin fotograf yada yazim hatasi yaptim diye dusunup kendinize dert yuklemeyiniz :) sonucta asla bilemeyeceksiniz neden cikmadigini :)
-
@crazycells Abiiiiiii senin adın ne çok merak ediyorum 😂 seni Tom ellis gibi bir adam olarak hayal ediyorumda 😂
-
@Majezik, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar, 2 yıl üst üste başvurdum ve çıkmadı. İki başvurumda da evde kendim foto çekmiştim ve eminim bundan dolayı seçilmedim. Size tavsiyem uzman bir fotoğrafçıda fotoğraflarınızı çekiniz, evde çekilen fotoların çoğu fark etmesekde hata dolu ( gölge, açı, arka plan vs ). Genelde kazananlarda fotoğrafçıdan aldıkları resimlerle başvuran kişiler oluyor. Ben artık başvurmayı bıraktım, şanssız olduğumu düşünüyorum.
Hocam fotoğrafın kontrolü için siteler var. Onlarda problem gözükmüyorsa bence tamamdır. Ben de ev ortamında çekilmiş bir fotoğraf ile başvurmuştum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum