FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
-
@beklee, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
Turist vizesinde idari işleme kaldım 10 ay oldu. Eylülde cevap gelmezse case düşüyor mu? Yeniden mi başvurmak gerekiyor bilgisi olan var mı ? Hiç güncellemede yok.
Hayir, 1 yildan fazla da surebilir, herhangi bir sinir yok... Idari islem bittiginde konsolosluk dosyayi tekrar degerlendirip eger vizeye uygunsaniz size vizenizi verecektir...
Yeniden basvuru yapsaniz da tekrar idari isleme kalma ihtimaliniz cok yuksek, bilginize...
-
@crazycells teşekkürler inşallah herkes hayırlı haberler alır
-
@crazycells sayin @crazycells en son ceac te 20 subatta dosyamda guncelleme olmustu.6 ay sonra ilk kez 19 agustosta dosyamda guncelleme oldu sizce bu durum ne anlama geliyor.Ayrica ankarada en son 11 martta gunceleme oldu ve hala bir guncelleme olmamis tesekurler.
-
@Aydin-Osmanov siz mulakata nerde girmistiniz
-
@serdestheval21 Tbilisi Gurcistan
-
@Aydin-Osmanov onumuzdeki hafta ap lilerle ilgili bir gelisme olacagini dusunuyorum
-
@serdestheval21 InshAllah dediyiniz gibi olur. yeni Bir sey duydunuzmu?
-
@serdestheval21, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
@crazycells sayin @crazycells en son ceac te 20 subatta dosyamda guncelleme olmustu.6 ay sonra ilk kez 19 agustosta dosyamda guncelleme oldu sizce bu durum ne anlama geliyor.Ayrica ankarada en son 11 martta gunceleme oldu ve hala bir guncelleme olmamis tesekurler.
Bence boyle guncellemelere asiri anlam yuklemeyelim sayin @serdestheval21 , rutin bir kontrol de olabilir. Zaten olumlu bir durum varsa emin olun konsolosluk size ulasacaktir. Hatta yanlis hatirlamiyorsam sayin @orhanvegs 'yi telefon ile aramislardi 30 Eylul'e son birkac gun kala...
-
@Aydin-Osmanov herhangi bir duyum var mı söylediğinizle alakalı ?
-
@beklee ben bir sey soylemedim ki
-
@Aydin-Osmanov AP durumlarında önümüzdeki hafta gelişme olacağı hakkında resmî bir duyum varmıdır hocam
-
@serdestheval21 resmi bir aciklama yok arkadaslar ama ben bir kac avukata sordum.EO karari varken gocmenlikle ilgili vizelerin hepsini durdurup bakmayacalar dedi.Ama EO ya ragmen guncelleme varsa bir hareketlilik olabilir diye dusunuyorum.
-
@crazycells Eger EO ya ragmen guncelleme varsa ya bir gelisme olacak diye baktilar yada ncv sorusturmasini bitirir gerisi konsoloslokluga birakir.Kinsol8slokta olasi bir gelismeye paralel olarak hareket eder.Yani mahkemeden bi PI VEYA TRO cikarsa ap lilerin vizelerini en basta basarlar hence.
-
@serdestheval21 konsolosluklar kapalıydı zaten AP leri neden bitirmediler acaba. İnsanın pisikolojisini bozar bunlar.
-
@beklee ABD avukata sordugumda neden dosyamizda gunceleme olmuyor diye.cevap olarak EO varken gocmenlikle ilgili butun calismalari durdururlar dedi.Ama agustosta guncelleme ler basladi.Burdan belki iyi seyler olur belki diyorum
-
@serdestheval21 sesin Allah’a gitsin inşallah herşey iyi olur ser xere
-
@beklee spas
-
@serdestheval21 @beklee Evet vize vermeyw baslarsa konsolosluklar AP vizeleri vere bilirler amma yine de riskli. Onunla yanasi vizelerinin suresi bitmislerin de surelerini uzatacaklarini dusunuyorum.Bakuden vizesinin suresi bitmis biri Tbilisi konsolosluguna telefon acmis.Vizesinin suresini arttira bileceklerini dusunduklerini soylemisler.konsolosluklarin da mahkme kararini gozlediklerini anlamis dolayisiyla.Ama kendiniz gelmelisiniz demisler.sinirlar da kapali simdi iki ulke arasinda.nasil olacak kendiniz de bilmiyoruz
-
@serdestheval21, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
@crazycells Eger EO ya ragmen guncelleme varsa ya bir gelisme olacak diye baktilar yada ncv sorusturmasini bitirir gerisi konsoloslokluga birakir.Kinsol8slokta olasi bir gelismeye paralel olarak hareket eder.Yani mahkemeden bi PI VEYA TRO cikarsa ap lilerin vizelerini en basta basarlar hence.
Eger kararname gecici olarak durdurulursa oncelik tabii ki dosyasi konsoloslukta olan kisilere verilecektir, ama oncelikle konsoloslugun surece devam etmesi de gerekiyor su an henuz tum kategorilerde basvurulari kabul etmiyorlar... ama dediginiz gibi AP sureci tamamlanmislar da bu grubun (dosyasi konsoloslukta olanlar) icinde...
-
Travel-State Dept
The ability of consular officers to waive in-person interview requirements for individuals applying for a nonimmigrant visa in the same classification has temporarily been expanded to 24 months from 12 months. This policy is in effect until Dec 31, 2020.
Ne anlama geliyor bilen var mı. Ne demek istiyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum