Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Online egitime gecen okullardaki F-1 ve M-1 statuleri ile ilgili degisiklikler


Benzer Başlıklar

  • F-1 öğrenci vizesi süreci DS-160 formu soruları

    Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) f1 vizesi
    9
    3
    1 Oy
    9 İleti
    1k Bakış
    ekuler cuhaE
    Merhabalar, 21 martta dubaide vize görüşmem var ama randevu alırken yazmış olduğum ds160 formuna muhtemelen yanlış girdiğim bir bilgiden dolayı ulaşamıyorum yani formumu tamamlamamıştım. Randevuyu iptal etme şansım maalesef bulunmuyor yeni bir ds160 doldurmam işimi çözecek midir? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  • Coronavirus nedeniyle verilen iş yeri kredileri ve yardımları

    Taşındı Devlet Yardım Programları coronavirus covid-19
    242
    3 Oy
    242 İleti
    12k Bakış
    ErbaturE
    @entelman bütçeler biteli çok oldu, yeni başvuru yok, varolanlarında hepsi alamadı.
  • Amerikada Eğitim

    Kilitli Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    4
    0 Oy
    4 İleti
    245 Bakış
    knnrnK
    @LordBolton, içinde söyledi: Amerikada Eğitim @crazycells Sorum şuydu ABD de 15 tatil de orada kalabiliyor muyum 2. Döneme geçerken yani.. yoksa ülkeye dönüp tekrar geri gelmem mi gerekiyor acaba? Hayır, Türkiye'ye dönmek gibi bir şart yok. Tatillerde de ABD'de kalabilirsiniz.
  • 0 Oy
    15 İleti
    3k Bakış
    crazycellsC
    @jesus-0, içinde söyledi: 9 Agustos 2018 itibariyle baslayacak F, J ve M vizelerini ilgilendiren degisiklik merhaba, mesela yasal olarak j statümüz bitti ama 1-2 yıl daha mevcut ssn imizi kullanarak çalışmaya devam ettik ama aynı zamanda vergilerimizi de eksiksiz ödedik yinede ilerde statü değişikliği yaparken sıkıntımı oluyor veya greencard alırken vatandaşlık alırken bir sorum da bazı türkler hatta çoğu türk diyim j statüsü bitmeden f1 e cevriyor ve yine vergisisni verererek çalışmaya devam ediyor yine 2 durumda da gc ve vatandaşlık yada statü değşikliği bu iki durumda da yanıyor mu ? daha önce bir yerde yazıldımı göremedemim veya bulamadım eğer varsa çok özürdilerim teşekkürler saygılar Evet, maalesef "unathorized employment" durumunun daha sonra tespit edilmesi sizi bazi basvurulardan mahrum edecek... Izinsiz calismak EOS, COS ve AOS'yi engelliyor olmasi... Yani eger ABD'de izinsiz calisirsaniz o anki statunuze zarar gelmiyor (tabii bu calisma durumu tespit edilirse, kapidan cikarken gorevliler vizenize iptal damgasi basabilirler)... ama o statunuzu uzatmak isterseniz, degistirmek isterseniz veya Green Card statusune gecis yapmak isterseniz o durumda bu "izinsiz calisma" karsiniza problem olacak cikacak. Dolduracaginiz formlarda zaten bu soru size sorulacak, oraya "evet" diye cevap verince basvurunuz reddedilecek. Tabii, bu basvurulari ABD icinden yaparsaniz gecerli, ABD disinda vize basvurusu yaparken, bu durum dert olmayabiliyor. Ayrica eger IR-1 , IR-5 gibi ABD vatandasinin aile uyesiyseniz bu durumda basvurularda istisna uygulaniyor ve izinsiz calismis olsaniz dahi IR kategorisinden Green Card alabiliyorsunuz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum