[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@Sono
Teşekkür ederim. :)@Masda
Yok hiç açtırmadım. Her gün maile girip kontrol ediyordum, az önce geldi mail çok sevindim umarım hepimiz vizeyi alırız.InşAllah her şey gönlünce olur kardeşim, bilgilendirdiğin için çok teşekkürler :)
-
@Masda Sağol seninde. :)
-
@Orhan-Cabarov forumda gördüğüm kadarıyla sen de yürekten bu işin olmasını isteyenlerdensin. Allah tamamını erdirsin :) hepimize inşallah cardı almak nasip olur.
-
@Orhan-Cabarov Hayırlı Uğurlu Olsun. Allah Tamamına Erdirsin İnşallah. (=
-
Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun...
-
-
-
YESdemelisiniz, Ingilizce Ogretmenligi yaparkenki sorumluluklarinizi ozetleyebilirsiniz.
Yaptiginiz isi, yani gunluk rutininizi ve genel sorumluluklari anlatmalisiniz. Onet online'daki tanimlardan fikir ednebilirsiniz... -
Burada da yine, yaptiginiz isi anlatmalisiniz. Not aldim :) pdf'te guncelleme yapacagim :) uyari icin tesekkurler...
-
Eger cok fazla paylasim yaptiysaniz yazabilirsiniz, ama eger zaten pek paylasim yapmadiysaniz ve su an hicbirini kullanmiyorsaniz yazmasaniz da olur diye dusunuyorum...
-
Dogrudur.
-
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar bana KCC den mail geldi. Hafta sonu evde olamayacağım, hafta içi belgeleri toplayıp göndermeye çalışacağım. Çok seviniyorum umarım isteyen herkes vizeyi alır ve yeni bir hayata başlar.
Dear ORKHAN JABAROV:
Congratulations on your selection for the 2021 Diversity Visa program!hayırlı olsun hocam çok sevindim senin adına. biz hala beklemedeyiz, umarım en kısa zamanda evrakları gönderip vize mülakatı randevusunu alırız.
-
Arkadaşlar benim icimden birşeyler geçiyor Ekim ayinda bizi bence mülakata alacaklar 🙏
-
@Servet-Demir, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar benim icimden birşeyler geçiyor Ekim ayinda bizi bence mülakata alacaklar 🙏
Servet bey,
2021 talihlisiyseniz, imzanızda 2020 olarak kalmış dosya numaranız, düzeltebilir misiniz?
Guzel dilekleriniz insallah olumlu olur. Bu mahkemelerin gidişi umut verici. İnsallah hem 2020 hem de 2021’ler icin guzel kararlar çıkar.
-
@cervantes Teşekkür ederim. İnşallah bir an önce hepinize gelir.
-
@Orhan-Cabarov merhaba, tebrik ederim. umarım sonrası için de sorunsuz devam eder süreciniz.
rica etsem dv2021 için hazırlanan excel listesinde (eğer) güncellemediyseniz bilgilerinizi günceller misiniz?
şimdiden teşekkürler, bol şans.
-
@gucarslan Teşekkür ederim hocam. Sayfanın linkini verebilir misiniz güncellemem için.
-
ds260 formunda sorulan sorularda liseye giriş tarihi soruluyor ancak sistem üzerinden bu tarihe ulaşamıyoruz. bu tarihi tahmini olarak yazsak sorun olur mu?
-
Ds260 formunu iki çocuğum için de dolduracağım. ancak formda çocuklara ait seyahat belgesi isteniyor. çocuklara ait pasaport yok. biz de o yüzden diğer belge seçeneğini işaretledik. eşimle ayrıldık çocukların velayeti annesinde o yüzden ilk etapta benimle giriş yapmayacaklar. pasaport gerekli midir. bilgi verirseniz sevinirim.
-
@umut-gndgn, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
ds260 formunda sorulan sorularda liseye giriş tarihi soruluyor ancak sistem üzerinden bu tarihe ulaşamıyoruz. bu tarihi tahmini olarak yazsak sorun olur mu?
Liseyi okumaya başladığınız yılda eğitim öğretim yılının başladığı günü yazabilirsiniz.
Google’da küçük bir aramayla hangi gün olduğunu bulabilirsiniz.
-
Merhaba. Ben Azerbaycan vatandaşı olarak başvurdum ama Ankara da mülakata gireceğim.
Doğum belgem azerice onun orjinalini mi göndericem yoksa tercümesini mi ?
Bir de Türkiye’den alacağım sicil belgesini türkçe göndersem kabul ederler mi yoksa onu da mı ingilizceye çevirmem gerekiyor?
Azerbaycandan aldığım sicil belgesini ingilizce diline çevirdim. Sadece ingilizcesini göndersem yeterli olur mu ? Orjinal, azerice olanıda göndermem gerekiyor mu?
-
@Orhan-Cabarov İngilizce sicil belgesi ıslak imza yada elektronik imza ise gerek yok.türkiye vatandaşı iseniz belgeyi İngilizce alın yollayın?yada noter tasdikli çeviri ingilizce yada azerice).noter tasdikli çevirilerde orjinalini yollamalısınız.doğum belgesini ankarada Türkçe yada orjinal isterler ama kcc gönderirken gerek yok
-
Green card 2021kazandım. Ds 260forumunu 2ay önce doldurup yolladım. Hala ilgili evrak talebiyle ilgili e-posta almadım. Sizce bu normalmi? bu postayı alan ve evrakları yollayan varsa lütfen bilgi versin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum