Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'de İşsizlik Maaşı

Taşındı İş Alanları ve Meslekler
375 80 35.5k 75

Benzer Başlıklar

• ABD'de sokakta müzik yapmak (busking)

İş Alanları ve Meslekler
    28
    0 Oy
    28 İleti
    2k Bakış
    Emrey34E
    @Sabri-FT umarım insallah öyle olur cn miz de fena değil artık gerisi Allaha kalmıs bakalım ne olacak darısı size
  • ABD'de Amazon Partner bayilik işi kurmak

6
    0 Oy
    6 İleti
    691 Bakış
    crazycellsC
    @TheWinner2020 konulari ilgili bolumlerde acmalisiniz.
  • ABD'de Futbol Hakemi Olmak (Soccer)

İş Alanları ve Meslekler
    7
    2 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    H
    Futbol u bilmiyorum ama ben uluslararası Hokey hakemiyim. Hakemliğim tüm dünyada geçerli. Dünya Şampıyonalarınada gidiyorum. Amerika 'ya turist olarak gittiğimde oradaki takımlarla iletişime gecip maçlara cıktım. Kanada' da öyle... Eger uluslararası değilseniz federadyonunuzdan ne kadar süreden beridir hakemlik yaptığınıza dair üst yazı alıp Amerika 'daki futbol federasyonuna iletirseniz bence yardımcı olurlar. Bol sans
  • Amerika'da Meslek Bazinda Ortalama Maaslar

22
    6 Oy
    22 İleti
    12k Bakış
    MySeaM
    @Hakanx Entry level fire fighter maaslari ortalama yillik $50k civarlarinda basliyor. Deneyimli olanlar tabii ki daha da artiyor. Benim yasadigim Delaware icin ortalama yillik maas $67k.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k