ABD Borsasi (hisse senedi alim satimlari)
-
@FreeWoRLD guzel haber :) amazon hissesine gucu yetmeyenler icin olumlu.
-
@kursat68 oluşumun amaçlı komisyonsuz işlem :)
-
Moderna şirketi aşıda bir aşama daha atladı. Daha önce devletten yüklü bir araştırma yardımı almıştı. Şu an aşıya en yakın şirket gibi duruyor. İlgilenen varsa hisselerine göz atabilir. Not; yatırım tavsiyesi değildir : )
-
@FreeWoRLD merhaba freeworld, alanimla cok cok uzak bir konu olan borsaya bu aralar merak saldım. amerikan borsasini sifirdan nasil ogrenebilirim
-
Investopedia sitesini tavsiye ederim. Ben cok seyler ogrendim bu site araciligi ile.
https://www.investopedia.com/articles/basics/06/invest1000.asp
-
@FreeWoRLD tesekkur ederim :))
-
Arkadaşlar şuan $QLGN FDA onayı bekliyor, %100 e yakın artış bekleniyor. İlgililer bakabilir.
-
@nicely son 5 yilin grafigi cok ilginc
-
Bir hisse 5 yilda $1000 dolarlardan nasil $5 dolarlara dusebilir? Sizce ucuz mu bu hisse ? yoksa sirket 5 Yil icinde epey zarar etmeli veya para cikisi olmali ki bu kadar dusus yasasin. Turk borsasi riskli ve tehlikeli diye dusunurdum ama Abd borsasi daha da riskli gibi. Su siralar hisselerin cogu alim duzeyinin uzerinde gibi.Ama gecmis veriler incelendiginde de cogu hisseler hikayesi varsa eski zirve noktalarina cikabiliyorlar.
-
$QLGN baska bir sirketle birleşti deneyimli bir kadroları var şirket baştan sona yenilendi şuan kendi test kitlerini COVID-19 anti body testing uyumlu hale getiriyorlar ve FDA onayı bekliyorlar. FDA onayı cıktığı anda $QLGN $8 olması bekleniyor, ielriki süreçte satış başarısı göstermesi durumunda $20 leri görebilir suanki COVID-19 trendine bakılırsa :)
-
@roccorocco Gecen ben ev arkadasimla konusmustum.Bazen sirketler hisselerini boluyorlar onceden 1000 dolar olan hisseyi 20 ye bolup tek hisse olarak satmaya basliyorlar 1000$ dan hissesi olanlarin 20 hissesi oluyor diye detayli anlatmisti. Oyle bisey olabilir. Bilenler vardir bu olayi muhtemelen terimi unutunca boyle yazdim
-
@nicely bir sirketin devletle asi icin anlastigini okumustum.Dunun en cok fiyati artan hissesiydi.
-
@aliarmgn Moderna ve Pfizer asi calismlari icin federal payments aliyorlar.
-
@aliarmgn Bu isleme stock split deniyor. QLGN aslinda Ritter Pharmaceuticals ile birlesim yapmis. Reverse split yapmislar Mayis 2020'de.
Yalniz, ne olduysa 2015-2016 yillarinda olmus ve hisseleri $1,100 lerden $300 lere dusmus, 2017 ile birlikte devamli bir dususe gecmis...
-
Bu hafta borsada dikkat edilmesi gereken olaylar:
Amazon, Apple ve Facebook earnings aciklamasi yapacaklar.
FED faiz aciklamasi yapacak.
Cinliler PMI aciklamasi yapacaklar. PMI uretim alanindaki satinalma indexi.
-
Bu arada altin maden firmalarinin hisseleri, altin fiyatlarinin dunya genelinde son 2 haftadaki artisi nedeniyle yukselme trendinde.
-
@aliarmgn evet ayni uygulama Turkiye de de oluyor. Sirketler sermaye artirimina gittiginde Bedelli ve Bedelsiz adi altinda sermaye artisinda bulunuyor ve elindeki hisseyi boluyor. Ruchan hakki da veriyor. Istersen bolunen fiyattan bedelsiz hisse alabiliyorsun.
-
@MySea oyle ama hizlanan trene binmek tehlikeli olabilir. Borsada kazanmanin temel kurali 'herkes satarken alacaksin, herkes aldiginda da satacaksin" :) Boyle zamanlarda hangi seviyeler alim icin uygun pek kestirilemiyor. az miktarda alip hissenin hareketlerini takip etmekte fayda var.
-
@roccorocco Bu konuda haklisiniz, hizlanan trene binmek tehlikeli ve cok riskli olabilir. Ben altin gibi degerli tas bazli hisseleri uzun soluklu yatirim olarak degerlendiriyorum. Oyle gunluk veya haftalik kazanc hedefleri icin uygun olmayabilirler.
-
Kodak hisseleri bugun uctu :) Daha Pazartesi gunu $2 civarindayken, bugun sabahleyin $53'u gordu. Nedeni ise $765 million federal loan aldilar, pharmaceutical alanlari icin. Birileri cok guzel para yapti, hemde 2 gun icerisinde :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum