Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
@rigsmaer, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
selamlar, 18 temmuz girişim için son gün ve artık girdi çıktı yapmak istiyorum. thy'nin 12 temmuz günü miami'ye bir uçağı var. saat 18:55'te iniyor. yine aynı gün 21:00'de dönüş uçağı var. havaalanına girip göçmenlik işlerini yaptırıp tekrar uçağa binebilir miyim? yoksa uçağa 2 saat önceden binmek gerekiyor da işlemler yaparken havaalanında olmama rağmen uçağa yetişememe gibi bir durumum olur mu? özellikle sayın @crazycells nezdinde hepinize sorumdur. teşekkürler.
Eger cok sansli bir duruma denk gelmezseniz ben de yeterli oldugunu dusunmuyorum. Ilk giriste ek islemler yapacaklar, ayrica uluslararasi ucuslarda kapilar ucus saatinden daha da once kapaniyor, yani 9'da ucacak ucaga binis zamaninizi 9 degil, 8 olarak dusunmelisiniz...
-
@rigsmaer 2 saatlik surede donus ucagina yetismeniz cok zor.
Ucaktan cikis, passport kontrolde sirada bekleme, ilk giris icin islemler, valiz alma, sonra cikis yapip, donus ucagi icin departures da check-in yapma, guvenlikten gecme ve ucagin kalkacagi gate'e ulasma. 2 saatte imkansiz...
-
@rigsmaer bizim de 15 temmuz son gündü. 3 temmuzda washington dc den giriş yaptık 8 temmuzda döneceğiz. Uçağın inmesiyle bizim gümrükten çıkışımız yaklaşık 4 saat sürdü. Bizim işlemimiz toplam 15 dk sürdü ancak sıra gelene kadar 3 saat bekledik. Bence işi şansa bırakmayıp aynı uçağa değil bir sonraki uçağa bilet alın. 2-3 gün izole şekilde vakit geçirin benim tavsiyem
-
Merhaba, Amerika'ya bu aralar gidenlere sorum olacaktı, turist vizesiyle giden var mıydı uçakta? Ya da orda yaşayanlar öğrenebilir mı? Turist vizesiyle kabul ediyorlar mı?THY net bilgi vermiyor, biz satıyoruz gerisine karismiyoruz dediler, böyle bir yaklaşım var mı😕
-
@ira bizim uçakta turist vizesiyle gelenler vardı. Bazıları direkt geçti bazısıyla görüşme yapıp bagajlarını kontrol ettiler. Sonuçta hepsi bir şekilde giriş yaptı.
-
@verdal çok teşekkür ederim
-
@rigsmaer Merhabalar, sana şöyle bir öneride bulunayım.. ABD, anlaşmalı olduğu ve gerekli altyapının olduğu, çoğu Kanada ve Karayipler'de olmak üzere 16 havaalanında "CBP PreClearance" yapıyor. Yani ABD için pasaport ve gümrük kontrolünü daha kalkış noktasında uçağa binmeden yapıyor, pasaporta damgayı basıyor.. ABDdeki noktaya inince el kol sallayarak bagajı alıp çıkıyorsunuz..
PreClearance olan tavsiye edeceğim havaalanı da AbuDhabi.. biraz tuzlu olabilir ama ABDye girişte yiyeceğiniz zamanı ce prosedürü Abudhabide atlatırsınız.. Etihad Havayollarıyla IST-AUH-USA şeklinde alacağınız bir bilet, dönüş için de vakti tutuyorsa mesela bir TK direkt uçuşu olabilir.. Saatlere vs bakmadan yazarak düşünüyorum şu an..
Ama preclearance olayını bence bir araştırın.. Kolay Gelsin..
-
@verdal peki PCR testi yaptırdınız mı? Girişlerde isteniyor mu?
-
@ira hayir istemiyorlar
-
@ira merhaba, ben gecen hafta turist vizesiyle amerikaya giris yaptim. hicbir sorun olmadi, normalde turist vizesiyle geldiginizde ne soruyorlarsa aynilarini sorup, iyi tatiller dileklerini soyleyip gecise izin verdiler, ayni soruyu ben gelmeden once cok dert etmistim ama hicbir skinti olmadi cok sukur
-
@holay teşekkür ederim
-
@Alpay25 selamlar, 26 temmuz İstanbul-Houston tek yön 1 kişi fiyat alabilir misiniz?
-
İsrafil bey 26 temmuz 5000 TL
29 temmuz 4000 tl -
İsrafil bey face grubumuzdan alanlar oldu. Onlardan yorum alabilirsiniz
-
Şimdi baktım da A.B.D.' den 30 Ocak ta çıkış yaptım. 180 gün 28 temmuzda doluyor, 26' sı son şansım gibi. Ya da daha önce aktarmalı bulmam gerekecek. THY uçuşu iptal ederse kötü olur. Bilemedim ne yapsam.
-
Valla bilemiyorum ki hangisini isterseniz alırım. Ben direkt uçuşları alabiliyorum. Thy direkt uçuşlar.
-
Aktarmalı alabilmem için iki uçuşu da thy nin kendi uçağıyla yapması lazım. Yoksa millerle alım yapılamıyor
-
@Alpay25 Uçuş iptal olursa Millerle alınan bilette iade/açığa alma işlemi yapılıyor mu?
-
Normal biletten hiç bir farkı yok hatta daha vantajlı
-
Açığa alabilir, tarihini değiştirebilir, iptal edip milleri geri alabilirsiniz. Bunların hepsini biket kimin adına ise o kişi yapabilir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum