DV2022 Bekleme Odası
-
@Rhonster tüüh aksiliğe bak sen :face_screaming_in_fear: ben de güzel olura tarif isteyecektim
-
@Rhonster kalıptan daha geniş bir tencere varsa biraz su koy oturt içine kalıbı kapağını kapat ocakta kısık ateşte pişir çöpe gitmesin
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster kalıptan daha geniş bir tencere varsa biraz su koy oturt içine kalıbı kapağını kapat ocakta kısık ateşte pişir çöpe gitmesin
tarifle alakalı değil abla ya fırın bozuk şimdi eski davul tipi fırını indirecem yukardan hala olmadıysa o en azından pişiriyor :D
-
@Rhonster kurtarıcı davul fırın :grinning_face: denenmiş tarif yani o zaman isterim mesaj atıver bir ara:grinning_face:
-
@Rhonster kurtarıcı davul fırın :grinning_face: denenmiş tarif yani o zaman isterim mesaj atıver bir ara:grinning_face:
tamamdır abla şimdi tekrar bi kontrol edecem sonra davulu indirecem
-
@Rhonster :folded_hands:
-
@bidünya fırının derecesinde sıkıntı varmış galiba 200 derece de 1 saat bıraktım kabarma bile olmadı dereceyi biraz arttırdım 15 dk da kokusu bile çıkmış birazda kabarmış galiba 20 25 dk ya olur bu iş :D
-
@bidünya sonuçlar süper :D

-
Arka tarafta da mantı var galiba 🤤
-
Millet selam sizce 2022 çekilişi olacak mı mali imkansızlıklar yüzünden 6 aylık pasaport çıkartıp askere gitmeyi düşünüyorum tahminleriniz neler?
-
@Mcan eylül ayını bekliyor herkes ondan eylülden önce kimse birşey diyemez
-
@Passion, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arka tarafta da mantı var galiba 🤤
aynen mantı döktük bugün bütün gün :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Doktor, bu yanmis gibi sanki 😁😎
-
DV 2022 Bekleyenlerine sabır,umut,azim .... biraz daha sabır ve şans koyayım.. abır ve şansabır ve şansabır ve şansabır ve şansabır ve şans DİLİYORUM.
-
@Rhonster ooo süper afiyet olsun. çok uğraştın ama oldurdun valla😂
-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Doktor, bu yanmis gibi sanki 😁😎
yok abi üst yüzeyi biraz içerlenmiş o kadar altta birşey yok :D fırın baya bozuk ya :D komşu verdi kendisi yenisini almış niye verdiği belli :D bizimki bozuktu davul fırını kullanıyorduk. :D
-
@Rhonster ooo süper afiyet olsun. çok uğraştın ama oldurdun valla😂
bir işe başladığımda bitiririm ablaaa :D
-
Dostlar 1 ay sonra son sınava girip diplomayı alıyorum , çalıştığım hastane türkiyenin en büyüklerinden özel bir hastane
Radyoloji - Girişimsel Radyoloji - Nükleer Tıp
Bu alanlardan birinine geçmek istiyorum , isteğim ve planım nükleer tıp , zira hem adı çok hoş :D hemde gelecek vad edicek gibi duruyor
Düz radyolojide çalışmak yerine nükleer tıp gibi daha nadir bir bölümde uzlanmaşmak istiyorum sizce hangisini seçmeliyim ?
@Rhonster bir sağlıkçı olarak sanada özellikle soruyorum senin çalıştığın hastanedene nükleer tıp varmıydı yada hiç denk geldin mi ?
sayın ali bey @crazycells malum dünyada pandemi devam ediyor , bu olaylar sonrasında abd nin sağlıkçılara ihtiyacı ne düzeyde olucak ? nyc de nükleer tıpla ilgili bir bilginiz yada duyumunuz oldu mu ?
@MySea siz ne düşünüyorsunuz abd sağlık işleri hakkında newark da durumlar nasıl
birde linkdeen den işi bulup gitme gibi bir durum yok sanıyorum prosedür nasıl işliyor
sağlıkçılara özel bir vize vs varmıdır
-
@AgeGuns, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Dostlar 1 ay sonra son sınava girip diplomayı alıyorum , çalıştığım hastane türkiyenin en büyüklerinden özel bir hastane
Radyoloji - Girişimsel Radyoloji - Nükleer Tıp
Bu alanlardan birinine geçmek istiyorum , isteğim ve planım nükleer tıp , zira hem adı çok hoş :D hemde gelecek vad edicek gibi duruyor
Düz radyolojide çalışmak yerine nükleer tıp gibi daha nadir bir bölümde uzlanmaşmak istiyorum sizce hangisini seçmeliyim ?
@Rhonster bir sağlıkçı olarak sanada özellikle soruyorum senin çalıştığın hastanedene nükleer tıp varmıydı yada hiç denk geldin mi ?
sayın ali bey @crazycells malum dünyada pandemi devam ediyor , bu olaylar sonrasında abd nin sağlıkçılara ihtiyacı ne düzeyde olucak ? nyc de nükleer tıpla ilgili bir bilginiz yada duyumunuz oldu mu ?
@MySea siz ne düşünüyorsunuz abd sağlık işleri hakkında newark da durumlar nasıl
birde linkdeen den işi bulup gitme gibi bir durum yok sanıyorum prosedür nasıl işliyor
sağlıkçılara özel bir vize vs varmıdır
nükleer tıp a denk geldim izmir de ama çalıştığım hastanede yoktu. açıkcası ne desem yalan olur pek bir bilgim yok bölüm hakkında.
-
@AgeGuns linkeedin den işi bulup gitme yok dediğin gibi eb3 kategorisinde süreci devam ettireceksin. ben şahsen bunla uğraşıyorum şuan.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum