Yardim edin arkadaslar
-
@ufuk-uysal 6 10 17 de basvurmusum ben iptalmi edilmis yani haberim yoktu benim bundan
-
@1903emre
hım. evet iptal dönemine denk gelmişsiniz o zaman
18 inden sonra yeniden başvurular alındı maalesef. -
@crazycells 6 ekim de basvurmusum ben simdi ne yapacagimki
-
@smesut cozumu falan yokmu peki bunun 1 yil bosami bekledim
-
@1903emre
maalesef şuan herhangi yapılabilecek birşey yok. -
@smesut peki tamam cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin peki ne zaman acilcak 2020 greencard bilginiz varmidir
-
@1903emre
genelde Ekim ayını kaplayacak şekilde başlıyor ve bitiyor. -
@1903emre maalesef su an yapilacak baska bir sey yok, eger sosyal networking sitelerini kullaniyorsaniz forumun hesaplarini takip etmenizi tavsiye ederim. Bu tur degisikliklerde hem forumda, hem sosyal medyada duyurular yapiyoruz.
https://twitter.com/yesilkartforum
https://www.facebook.com/yesilkartforum/ -
Merhabalar Dün baktık eşime çıktı 5 binlerde bir sayı. Ama şimdi ikilemde kaldık çok. İkimizde kamu kurumlarında çalışıyoruz artıları eksikeri ne olur kestiremiyoruz şu an için. Amerikada dil nasıl aşılır ev iş nasıl olur bilemiyoruz
-
@lakartan Yardim edin arkadaslar içinde söyledi:
Merhabalar Dün baktık eşime çıktı 5 binlerde bir sayı. Ama şimdi ikilemde kaldık çok. İkimizde kamu kurumlarında çalışıyoruz artıları eksikeri ne olur kestiremiyoruz şu an için. Amerikada dil nasıl aşılır ev iş nasıl olur bilemiyoruz
tebrikler.
O halde sizi ABD'de yasam ve Eyaletler kismindaki konulara davet ediyorum :) Sizin gibi ikilemde olan pek cok arkadas o konularda fikirlerini belirttiler. Zaten henuz DV2019 surecine 5 aylik bir zaman var. O konulara kendinizi kaptirabilirsiniz :)
-
@lakartan
Öncelikle Hayırlı olsun. Pekçok kişinin beklediği sonucu almışsınız.
Hem greencard çıkmış hemde oldukça düşük bir sayı.Şimdiden Vlogları izlemeye ve forumda bol bol okumaya başlayın.
iyice öğrendikten sonra eyaletler , alımgücü , iş bulma , ev bulma , araç alma .. gibi
sonra bir SWOT Analizi yaparsınız.
( + ) Artıları ( - ) Eksileri bir Kağıda yazar karar verirsiniz. 👍Dil konusuna gelince ESL kursları var. Cominity Collage lerde. Greencard lılara çoğu eyalette ya bedava yada Cüzi bir fiyata dil kursu ile dil öğrenebilirsiniz.
-
Merhaba Benim bir sorunum var yardımci olabilirmisiniz?
Confirmation Number var, Soyadi ve d.yilini girip alttaki karakterleride dogru girmeme ragmenError Message: Information Entered is Not Valid
mesaji aliyorum. Nedendir acaba? Aileden 3 kisininkide boyle oluyor
-
@sezer6266 Yardim edin arkadaslar içinde söyledi:
Merhaba Benim bir sorunum var yardımci olabilirmisiniz?
Confirmation Number var, Soyadi ve d.yilini girip alttaki karakterleride dogru girmeme ragmenError Message: Information Entered is Not Valid
mesaji aliyorum. Nedendir acaba? Aileden 3 kisininkide boyle oluyor
basvuruyu 3-10 Ekim arasinda mi yaptiniz acaba?
-
@smesut teşekkür ederim artık ayrıntılı bir analiz yapmak gerekiyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum