-
@nevermore, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)
@semavi abi cok sagol , yuzduk yuzuk kuyruguna geldik bakalim .
Long horn keseceksin süreç bitince! Asagisi valla kurtarmaz :)
-
Tam olarak bu konu ile ilgili degil ama bugun Supreme Court, Trump'in DACA (Deferred Action for Childhood Arrivals) programini sonlandirma girisimini reddetti.
-
Trump'ın göçmen karşıtı politikası zaten biliniyor. İltica başvurularının kabulünü zorlaştırmak için 15 haziranda yasa taslağı verilmiş. [1] Bu göçmenleri kapsama da Trump'ın başkanlık seçimini kazanması durumunda Green Card çekilişinin kaldırılmasına ben kesin gözüyle bakıyorum. Hatta dv-2022 son çekiliş bile olabilir.
-
@yayakaldim34 Sizinle ayni dusuncedeyim. Eger Kasim'da tekrar secilirse, bu defa gocmenlik kanunlarini kokten degistirmek icin ugrasacaktir. Zaten kanun degisiklikleri olursa, ne EO ile nede mahkemelerle ugrasmak zorunda kalmaz.
-
@MySea guzel haber... anne/babalarinin yanlis kararlari nedeniyle cocuklari cezalandirilmamali...
-
Bu konudaki çoğu sayfayı okudum.Gözden kaçırdıysam affola.
Sizce 2021 talihlileri ve 2020 talihlileri göz önüne alındığında, kazanılmış hak olan bu lotoyu kazananlar,(eğer ki bir iptal konusunda) dava yoluna gittiğinde birşey elde edemezler mi? sonuçta bu kazanılmış bir hak ve en son kararı konsolos verecek diyorlar. konsolos ile görüşmeden iptal edilmesi, verilen hakkı geri almak değil midir? -
@cenkduzum Çekilişi kazanmak size herhangi bir "kazanılmış hak" sağlamıyor. Bu konuyu iyi anlamak lazım. Ancak ben DV ile ilgili bir değişiklik yapılsa bile bunun DV2021 sürecini etkileyeceğini düşünmüyorum.
-
@cenkduzum, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)
Bu konudaki çoğu sayfayı okudum.Gözden kaçırdıysam affola.
Sizce 2021 talihlileri ve 2020 talihlileri göz önüne alındığında, kazanılmış hak olan bu lotoyu kazananlar,(eğer ki bir iptal konusunda) dava yoluna gittiğinde birşey elde edemezler mi? sonuçta bu kazanılmış bir hak ve en son kararı konsolos verecek diyorlar. konsolos ile görüşmeden iptal edilmesi, verilen hakkı geri almak değil midir?Hak degil, kisitli ve suresi belli bir ayricalik bu. Mahkemeye gitmek bir sey kazandirmiyor.
-
@cenkduzum Maalesef bu konuda bir çok arkadaşımızın büyük bir yanılgısı var. Siz bir hak kazanmadınız, lotoda bir şans kazandınız, bu şans greencard elde etme "hak"kı kazanabilmek için. Yani talihlisiniz sadece, bir hakkınız yok.Bu sebeple ilk gelen mailde bile sizlere greencard verileceği garantisi yoktur ibaresi var.
-
İlk müjdeli haberi kim ne zaman verecek umutla bekliyorum :)
-
@yayakaldim34 göçmenliğin kaldırılması için dünyanın tersine dönmesi gerekir, ancak zorlaştırır diye düşünüyorum. Amerika'nın doğasına aykırı o dediğiniz.
-
@somebody Elinde olsa göçmenliği kaldırıp ABD'yi sadece beyazlardan oluşturur da onu yapamaz. Çünkü öyle bir şey yaparsa hem ABD'nin anayasasına aykırı olur hem de dünya'nın birçok yerinden gelen ABD'nin aslında asıl gücü olan bilim adamları ve akademisyenleri kaybeder. Bunu kendisi de biliyor da işte ırkçı kesimden oy almak için saçmalıyor ve kendisi de biraz ırkçı. Çekilişle verilen Green Card'ı tekrar seçilirse çok yüksek ihtimalle kaldıracaklar. Diğer tür göçmenlik vizeleri olan çoğunlukla "skill base" olanlar devam eder.
-
@this-time89 evet olabilir, sadece diversity ye sınırlama getirebilir, zaten kalifiye eleman alınsın gibi bir çıkışları olmuştu, scientific kısma dokunmaz diye düşünüyorum, birde ABD de bu tip anayasal konular kişilerin istemesiyle falan değişmediği için şüpheliyim hala.
-
@somebody geçen seçim 2016 oradaydım herkes bu iş seneye bitti diyorlardı ama devam etti
-
cevaplar için teşekkürler. evet sizin pencerenizden bakmak kesinlikle daha doğru. Umarım en kısa zamanda sonuçlanır hem 2020 hemde 2021 talihlilerinin yüzü gülür :) :)
-
-
Aslında seçimler için sağ kanadı elinde tutabilmek için kullandığı bir enstrüman göçmenlik, ne yazık ki 60 günlük askıya alma işlemleri ile yalnızca taş koyuyor sürece, ikinci bir 60 günlük askıya alma işlemi şu an için belirsiz, 2020 talihlileri için talihsiz bir durum aldı, umarım ki kimse hayallerinin arkasında kalmaz, eylülün sonuna kadar yasal bir süreç var, bir an önce düzelmesi dileğimle
-
President Trump is expected to sign an order to suspend H-1B, L-1 and other temporary work visas through the end of the year, according to the multiple sources familiar with the plan.
Bazı haberler yıl sonuna kadar bazısı 60 gün bazısı 120 gün diyor. Bu gün kritik bir gün hakkımızda hayırlısı. Benim merak ettiğim konu şu . Kısıtlamalar KCC evrak isteği ve vise bulletin sürecini etkiliyor mu yoksa bu durumda yalnızca vize görüşmesi vize onayı gibi sonrakı süreçler gecike bilir ?
-
Bence greencard vizeleri için bunlar geçerli olmaz. Diger vize ile kalanlar yandı...
-
@Masda, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)
President Trump is expected to sign an order to suspend H-1B, L-1 and other temporary work visas through the end of the year, according to the multiple sources familiar with the plan.
Bazı haberler yıl sonuna kadar bazısı 60 gün bazısı 120 gün diyor. Bu gün kritik bir gün hakkımızda hayırlısı. Benim merak ettiğim konu şu . Kısıtlamalar KCC evrak isteği ve vise bulletin sürecini etkiliyor mu yoksa bu durumda yalnızca vize görüşmesi vize onayı gibi sonrakı süreçler gecike bilir ?
Sadece bu kategorileri etkileyecekse, calisma vizeleri etkilenecek demektir; bunlar gocmen vize degil, o nedenle KCC ile ilgileri yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum