Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

2021 talihlisiyim ;

Benzer Başlıklar

• Soyisim Değişikliği Yapıldıktan Sonra Greencard Talihlisi Olmak

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    239 Bakış
    crazycellsC
    @iwannapayattention, içinde söyledi: Soyisim Değişikliği Yapıldıktan Sonra Greencard Talihlisi Olmak Merhabalar ben herhangi bir şekilde evlilik yapmadım soy ismimi bazı sebeplerden dolayı değiştirmek durumundayım benim sorum şu yönde olacak; Ben DV2023 için başvurumu yapmıştım. Başvuru yaptığım zaman soy ismim eskiydi ve pasaportum da haliyle eskiydi birkaç hafta içerisinde soy ismim değişmiş olacak dolayısıyla pasaportum ve kimliğim de değişecek eğer Yeşil kart talihlisi olursam başvurum boşa mı gidecek? Sorun olmaz. Zaten resmi belgelerde tum bilgiler tarihleriyle gorunecegi icin basvuru anindaki isim ve soyisminiz de net sekilde bilinecektir. Bu karara dair mahkeme veya diger yasal belgeleri mulakatta yaninizda bulundurmayi unutmayin.
  • 2021 talihlileri için süreç devam edecek mi?

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    7
    -2 Oy
    7 İleti
    303 Bakış
    Çağatay AkyazıÇ
    Selamlar dostlar , Lütfen change.org dan başlattığımız kampanyaya bir göz atın ve bizi destekleyin. http://chng.it/RckLMGzZqL
  • 2021 green card lottery basvuru formu

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    -1 Oy
    4 İleti
    424 Bakış
    K
    @kirik Sorunuzu yeni başlık açmadan ilgili konular altında sormalısınız. https://yesilkartforum.com/forum/topic/222/ücretsiz-green-card-çekiliş-başvurusu-nasıl-yapılır Pasaportu nereden teslim aldığınız değil pasaportu hangi ülkenin size verdiği önemli burada. Türkiye pasaportu için tabii ki Türkiye yazmalısınız.
  • Türkmenistandan DV2020 talihlisiyim, başvura bilyormiyim

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    26
    0 Oy
    26 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @Munisbek-Babayew, içinde söyledi: Türkmenistandan DV2020 talihlisiyim, başvura bilyormiyim @muratozbek_91 meraba murat bey sizinle görişebilirmim cevap almak icin sorunuzu foruma yazmaniz gerekiyor.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k