DV2022 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
-
@AnarH, içinde söyledi: DV2020 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
@crazycells teşekkür ederim cevap için. Bu yıl bir kaç kazananı cancel eliyib konsulluq fotoya göre . Eski foto olduğu için
Vizanın bu şəkildə rədd edildiyini hələ eşitmədik. Sadəcə izahatlarda deyilir.
-
@crazycells Baküde olan bir firmayla konuşdum ben 2 gün önce. Firmadan dedilerki birkaç talihli cancel almış foto eski olduğu veya 2ci defa kullanıldığı için. Ama visa alanlarda var eski resimlerle.. kesin bilgi. Duyuru olarak bildirseniz iyi olur. Başvuru yapanlar bilsinler . 1 2 yıl önceki resimlerini kullanmasınlar
-
@crazycells Tesekkur edirem cavablandirdiginiz ucun
-
Mulakatla ilgili guncellemelerin cevirisi yapilmaktadir. Guncellemeler tamamlanana kadar KCC'ye belge gonderimi ile ilgili olarak su konunun ilk iletisini inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3423/dv2021-mulakat-deneyimleri/1
Ceviriler bu konuya aktarildiktan sonra duyurusunu yapacagim.
-
Salam,
Sovetlər birliyi dövründən verilmiş doğum haqqında şəhadətnamə (Birth certificate) kiril hərifləri ilə yazıldığından dəyişdirilməlidirmi ?
Əgər sənətdə möhür köhnəlmişsə və tam oxunmursa dəyişdirilməlidirmi ?
Həyat yoldaşım main applicant -dı. Ailiə qurduqdan sonra soy adını dəyişib. Bu səbəbdən köhnə soy adı ilə qeyd olunmuş sənətlər (Atestat, diplom, doğum haqqında şəhadətnamə ) dəyişməlidirmi ? -
@2RAL, içinde söyledi: DV2021 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
Salam,
Sovetlər birliyi dövründən verilmiş doğum haqqında şəhadətnamə (Birth certificate) kiril hərifləri ilə yazıldığından dəyişdirilməlidirmi ?
Əgər sənətdə möhür köhnəlmişsə və tam oxunmursa dəyişdirilməlidirmi ?
Həyat yoldaşım main applicant -dı. Ailiə qurduqdan sonra soy adını dəyişib. Bu səbəbdən köhnə soy adı ilə qeyd olunmuş sənətlər (Atestat, diplom, doğum haqqında şəhadətnamə ) dəyişməlidirmi ?Bəli, bütün sənədləri yeniləyin. İngilis dilində tərcüməni də edin. Möhür oxunmursa, bu sənədin yenisini əldə edin.
Ancaq diplomu dəyişdirməyiniz lazım olduğunu düşünmürəm. Yalnız dövlətdən aldığınız sənədləri yeniləməlisiniz.
-
Salam hamınıza. Aranızda Azerbaycan dilindeki ev adresini ingilizce dilinde yazmama yardım edebilecek birisi var mı ? ( Azerbaycan dilim yaxsı değil )
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
Salam hamınıza. Aranızda Azerbaycan dilindeki ev adresini ingilizce dilinde yazmama yardım edebilecek birisi var mı ? ( Azerbaycan dilim yaxsı değil )
Salam,
ev adresinin tercumesine gerek olmadigini dusunurem, resmi senedlerde oldugu kimi yazsaniz kifayet eder mence. Siz deqiqlesdirin, eger yene mutleq lazimdirsa, yardimci ola bilerem. -
Arkadaşlar merhaba, ben Azerbaycanlıyım ve şu an İstanbuldayım. Sınırlar kapalı olduğu için bir süre daha burada kalıcam gibi duruyor. Ben gerekli belgeleri Türkiyedeki Azerbaycan konsolosluğundan talep edebiliyor muyum? Çok değişik bir zamanda kazandım, nasıl ilerlesem bilemedim. :) Böyle bir tecrübesi olan varsa paylaşsın lütfen.
-
@Gunelll, içinde söyledi: DV2021 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
Arkadaşlar merhaba, ben Azerbaycanlıyım ve şu an İstanbuldayım. Sınırlar kapalı olduğu için bir süre daha burada kalıcam gibi duruyor. Ben gerekli belgeleri Türkiyedeki Azerbaycan konsolosluğundan talep edebiliyor muyum? Çok değişik bir zamanda kazandım, nasıl ilerlesem bilemedim. :) Böyle bir tecrübesi olan varsa paylaşsın lütfen.
Tebrik ederim👏 Aşı karnesi vs gibi belgeler disindakileri konsolosluktan alabilirsiniz ( dogum hakkinda belge eger yaninizdaysa cevirisi - pasaport cevirisi, adli sicil kaydi vs gibi ) ama masraflari daha fazla cikacak. Sinirlar ise zaten kisa sure sonra acilacak. Oradan posta yoluyla veya birileriyle de getirtebilirsiniz.
-
@Merika teşekkür ederim. :) Formu doldurmak için biraz acele etmeye çalışıyorum o yüzden sınırların açılmasını beklemek istemiyorum. Umarım kısa sürede açılır tabii.
Belgelerden en önemlileri: Doğum belgesi ve Azerbaycandan adli sicil kaydı belgesiDiğerlerini burdan hallediyorum diye biliyorum. Bu iki belgeyi konsolosluk veriyorsa süper olur.
-
@Merika, içinde söyledi: DV2021 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
Salam,
ev adresinin tercumesine gerek olmadigini dusunurem, resmi senedlerde oldugu kimi yazsaniz kifayet eder mence. Siz deqiqlesdirin, eger yene mutleq lazimdirsa, yardimci ola bilerem.Salam. Atamın azerbaycandaki adresini yazmalıyam ama Ə herfi var adreste. İngilizce dilinde bunu nece yazacam bilmirem. Bir de bizim dilde adres yazmayı bilmirem, Turkıye de böyümüşem. Mene kömek eleyebilersiz ? Özelden size adresi yazsam ingilizceye göre çevirebilersiz?
-
@Merika Salam belgeleri ingilizce diline çevirmeliyik düzdü?
-
Salam,
ev adresinin tercumesine gerek olmadigini dusunurem, resmi senedlerde oldugu kimi yazsaniz kifayet eder mence. Siz deqiqlesdirin, eger yene mutleq lazimdirsa, yardimci ola bilerem.Salam. Atamın azerbaycandaki adresini yazmalıyam ama Ə herfi var adreste. İngilizce dilinde bunu nece yazacam bilmirem. Bir de bizim dilde adres yazmayı bilmirem, Turkıye de böyümüşem. Mene kömek eleyebilersiz ? Özelden size adresi yazsam ingilizceye göre çevirebilersiz?
"E" olarak yazabilirsiniz diye dusunuyorum.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
Salam,
Teşekkur ederım. Adreste bir de KÜÇ. Küçe kısaltması var onu nece yazmalıyam. Adresi buraya yazsam kömek eleyersiz? Bakı şeh. Ə. vƏliyev küç. ev7A,m.98
Bele yazım? E.VELIYEV 7A M.98 Herhalda çox önemli bir şey değil bu adres. -
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
Salam,
Teşekkur ederım. Adreste bir de KÜÇ. Küçe kısaltması var onu nece yazmalıyam. Adresi buraya yazsam kömek eleyersiz? Bakı şeh. Ə. vƏliyev küç. ev7A,m.98
Bele yazım? E.VELIYEV 7A M.98 Herhalda çox önemli bir şey değil bu adres.e.veliyev kuc ev7A m98olarak yazabilirsiniz, sehre debakiyazabilirsiniz. -
@crazycells Teşekkür ederim beni bir yükten kurtardınız. Dünden beri şu adrese takılıp kalmıştım. :D
-
Arkadaşlar merhaba, ben gerekli belgelerle ilgili Azerbaycan konsolosluğuna sordum belgelerin aslı yanımızda değilse yardımcı olamıyorlar. Yani Azerbaycandan postayla göndertmemiz gerekiyor. :/ Ben hepsi burda yapılır sanıyordum. Farklı bir bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen. :)
-
@Aziz-Kozibayev sorulariniz icin bu basligi kullanabilirsiniz.
-
@Gunelll sizin adiniza ZAGS'tan birileri alabilir ve size gonderebilir diye dusunuyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum