[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@cckayra, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Askerlik bolumune jandarma er olarak yaptım ne yazmalıyım acaba?
Banch of service
Rank/position
Military specialityŞurada ki başvuru paketini indirip nasıl doldurulacağı konusunda bilgi edinebilirsiniz:
-
İlk seferde gir çık daha sonrasında asıl girişi yapmayı planladığım için yeni pasaportları 2 yıllık çıkartsam yeterli olur mu?
-
@srhnkskn, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
İlk seferde gir çık daha sonrasında asıl girişi yapmayı planladığım için yeni pasaportları 2 yıllık çıkartsam yeterli olur mu?
Yeterli olur
-
mülakat tarihi alıp işlemleri yaptıktan sonra tahmini ortalama kaç ay içinde Amerika'ya girebiliriz?
-
@Mehmet-Akif-Pektaş, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
mülakat tarihi alıp işlemleri yaptıktan sonra tahmini ortalama kaç ay içinde Amerika'ya girebiliriz?
Vize onayınızı aldıktan sonra 6 ay içerisinde giriş sağlamalısınız
-
Arkadaşlar USCIS Immigrant Fee Ödeme tam olarak nedir anlamadım. Zaten mülakatta 330 dolar mı ne para ödeyeceğiz, bir de bunun dışında USCIS Immigrant Fee sitesine girip 220 dolar daha mı ödememiz gerekiyor ? USCIS Immigrant Fee ödemesini türkiye den mi ödeyeceğiz yoksa amerikaya gittikten sonra mı ? Yoksa mülakattan sonra mı veya önce mi ? Basitçe anlatırsanız çok sevinirim.
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar USCIS Immigrant Fee Ödeme tam olarak nedir anlamadım. Zaten mülakatta 330 dolar mı ne para ödeyeceğiz, bir de bunun dışında USCIS Immigrant Fee sitesine girip 220 dolar daha mı ödememiz gerekiyor ? USCIS Immigrant Fee ödemesini türkiye den mi ödeyeceğiz yoksa amerikaya gittikten sonra mı ? Yoksa mülakattan sonra mı veya önce mş ? Basitçe anlatırsanız çok sevinirim.
Greencardınız basım ücreti, vizeyi alıp giriş yapmadan önce ve ya giriş yaptıktan sonra kartınızın basılması için bu ücreti ödemeniz gerekir
-
@bolatmali, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar USCIS Immigrant Fee Ödeme tam olarak nedir anlamadım. Zaten mülakatta 330 dolar mı ne para ödeyeceğiz, bir de bunun dışında USCIS Immigrant Fee sitesine girip 220 dolar daha mı ödememiz gerekiyor ? USCIS Immigrant Fee ödemesini türkiye den mi ödeyeceğiz yoksa amerikaya gittikten sonra mı ? Yoksa mülakattan sonra mı veya önce mi ? Basitçe anlatırsanız çok sevinirim.
Greencardınız basım ücreti, vizeyi alıp giriş yapmadan önce ve ya giriş yaptıktan sonra kartınızın basılması için bu ücreti ödemeniz gerekir
Çok teşekkür ederim.
-
Merhabalar, sıra numaram 5bin lerde anladığım kadarıyla ekim kasım gibi açılacak inşallah. Öğrenci olduğum için ilk girişimi yaza denk getirmek istiyorum. Mülakata ocak ayında girmem mümkün olur? Ya da daha erken gelmesini önlemem mümkün olur mu? Herkese teşekkürler
-
ds260 formu için giriş yaparken hata alıyorum, yoğunlukla mı ilgili acaba?
-
@bolatmali vize onayı almak ne kadar sürüyor ortalama?
-
@Mehmet-Akif-Pektaş, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@bolatmali vize onayı almak ne kadar sürüyor ortalama?
Size daha iyi cevap verebilmek için:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
Ayrıca şu başlığın ilk iletisini incelemenizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari?page=1
-
@cervantes, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
ds260 formu için giriş yaparken hata alıyorum, yoğunlukla mı ilgili acaba?
O sanırım herkeste olan bir hata. Sistem yoğun diye bazen hata veriyor.
-
Merhabalar🙂
2021 talihlerindeniz biz de eşimle, eşime çıktı bu sene. Formu doldururken takıldığımız bir kaç nokta var umarım yardımcı olabilirsiniz, şimdiden teşekkürler.
-
Ben kendi formumu doldurken önceden kullandığınız isim soy isim gibi bir kutucuk var oraya evlenmeden önceki soyadımı yazıyorum ancak altında başka bir kutucuk daha çıkıyoru ve orayı boş geçemiyorum ne yapmalıyım
-
Ben şu an master yapıyorum ve en geç 1 ay içinde bitmesini bekliyorum, forma mezun olamadığım için bu okulun bilgisini yazamıyorum, ama konsolosluğa gidildiğinde güncelleme yapılabildiğini biliyorum, mezun olmayı beklemek mi mantıklı yoksa konsoloslukta mı güncellemeliyim, konsoloslukta güncellediğim ve vizemin onaylanması halinde bu güncelleme benim green card ımın basımını nasıl etkiler
-
Benzer durum iş değiştirme aşaması için de geçerli tabii,
-
Bir de her ikimiz de üniversite mezunuyuz, ve çalışıyoruz, her ikimiz de son iki işimin bilgilerini girdik ancak tüm çalıştığımız yerleri girmek durumunda mıyız?
Şimdiden cevap veren arkadaşlara gönülden teşekkürlerimi sunuyorum🙂🙂
-
-
@ankaralıdoktor43, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar, sıra numaram 5bin lerde anladığım kadarıyla ekim kasım gibi açılacak inşallah. Öğrenci olduğum için ilk girişimi yaza denk getirmek istiyorum. Mülakata ocak ayında girmem mümkün olur? Ya da daha erken gelmesini önlemem mümkün olur mu? Herkese teşekkürler
saglik raporunu almadan mulakata diger belgelerle katilin. Saglik raporunuz eksik oldugundan pasaportlariniz geri verilecek. Daha sonra saglik raporunu alabildiginiz zaman konsolosluga pasaportla beraber gonderip vizelerinizi alabilirsiniz. Vizenin tarihini saglik raporu belirleyecegi icin sağlık raporunu aldığınız tarihten itibaren 6 aylık giriş yapma süreniz olacak.. Seyahat planlarinizda da bir sorun yasamazsiniz bu sekilde, ayrica ikinci kez konsolosluga gitmek zorunda kalmazsiniz.
-
@bolatmali Çok teşekkür ederim.
-
@eok89, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar🙂
2021 talihlerindeniz biz de eşimle, eşime çıktı bu sene. Formu doldururken takıldığımız bir kaç nokta var umarım yardımcı olabilirsiniz, şimdiden teşekkürler.
-
Ben kendi formumu doldurken önceden kullandığınız isim soy isim gibi bir kutucuk var oraya evlenmeden önceki soyadımı yazıyorum ancak altında başka bir kutucuk daha çıkıyoru ve orayı boş geçemiyorum ne yapmalıyım
-
Ben şu an master yapıyorum ve en geç 1 ay içinde bitmesini bekliyorum, forma mezun olamadığım için bu okulun bilgisini yazamıyorum, ama konsolosluğa gidildiğinde güncelleme yapılabildiğini biliyorum, mezun olmayı beklemek mi mantıklı yoksa konsoloslukta mı güncellemeliyim, konsoloslukta güncellediğim ve vizemin onaylanması halinde bu güncelleme benim green card ımın basımını nasıl etkiler
-
Benzer durum iş değiştirme aşaması için de geçerli tabii,
-
Bir de her ikimiz de üniversite mezunuyuz, ve çalışıyoruz, her ikimiz de son iki işimin bilgilerini girdik ancak tüm çalıştığımız yerleri girmek durumunda mıyız?
Şimdiden cevap veren arkadaşlara gönülden teşekkürlerimi sunuyorum🙂🙂
-
Other surnames kısmına kızlık soy isminizi, Other given names kısımına isminizi yazın.
-
1 ay içerisinde mezun olacaksanız bekletip mezun olduktan sonra bilgilerinizi girin. 1 ay sürecininizde gecikme sağlayacak bir zaman dilimi değil
-
Onu beklemenize gerek yok, mezuniyeti beklerken değişirse güncel bilgileri girersiniz,
-
Kariyerinizde size deneyim sağladığını düşündüğünüz meslekler var ise doldurmanızda fayda var
Bol Şans :)
-
-
Arkadaşlar merhaba , ds260 formunu doldururken bir konuya çok takıldım. iş yerlerimin bilgilerini yazarken şuan çalıştığımdan başlayıp son 10 yılın kini yazmaya başladım. Ancak suan çalıştıgım işte çalışmaya devam ediyorum ama şöyle bir soru var "Employment Date To" ayrılma tarihi istiyor ve ben boş bırakıp geçmeye çalıştım olmadı doldurulması gerekiyor diyor sistem. Ama ben hala çalışıyorum bu konuda ne yapmalıyım yanlıs bir beyan vermek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.
-
@ESTERGON, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar merhaba , ds260 formunu doldururken bir konuya çok takıldım. iş yerlerimin bilgilerini yazarken şuan çalıştığımdan başlayıp son 10 yılın kini yazmaya başladım. Ancak suan çalıştıgım işte çalışmaya devam ediyorum ama şöyle bir soru var "Employment Date To" ayrılma tarihi istiyor ve ben boş bırakıp geçmeye çalıştım olmadı doldurulması gerekiyor diyor sistem. Ama ben hala çalışıyorum bu konuda ne yapmalıyım yanlıs bir beyan vermek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.
Şu videonun 16:15'ten sonraki kısmını dikkatlice izleyin:
-
@bolatmali teşekkür ederim yardımınız için benim oradan anladıgım bir önceki sayfada suanda çalışmakta oldugumuz yerı yazdıgımız için bir sonraki sayfa da son 10 yıl da ki geçmiş işleri sormuş ve o yüzden başlangıç ve bitiş tarihi istemiş
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum