FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
-
"Law Offices of Joshua L. Goldstein, P.C." Facebook sayfasi.
Ornek vodeolar :
https://m.facebook.com/home.php#!/Immigration.Visa.Lawyer/Bu adamin sayfasinda videolar var:Nasil ne zaman alacagini anlatiyor.
@crazycells @serdestheval21 @Adama-Coulibaly -
@Aydin-Osmanov, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
"Law Offices of Joshua L. Goldstein, P.C." Facebook sayfasi.
Ornek vodeolar :
https://m.facebook.com/home.php#!/Immigration.Visa.Lawyer/Bu adamin sayfasinda videolar var:Nasil ne zaman alacagini anlatiyor.
@crazycells @serdestheval21 @Adama-Coulibalybilgilendirme icin tesekkurler, ilk firsatta inceleyecegim; verdiginiz link calismadi ama uzantiyi yazinca su arkadas cikti:
-
Bu gün idari işlemim sonuçlandı bana görüşme esnasında idari işleme kaldığım söylenmişti ve ds2019 formuma imza atmamıştı çalışan şimdi de benden sadece pasaportumu istiyorlar ds2019 imzasız olduğunda ben ABD ye girebilir miyim?
-
@mehmet373, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
Bu gün idari işlemim sonuçlandı bana görüşme esnasında idari işleme kaldığım söylenmişti ve ds2019 formuma imza atmamıştı çalışan şimdi de benden sadece pasaportumu istiyorlar ds2019 imzasız olduğunda ben ABD ye girebilir miyim?
Gozunuz aydin... Bilgiyi Istanbul veya Ankara konsoloslugundan mi aldiniz?
ne olur ne olmaz onu da gonderin ve imzasiz oldugunu belirtin isterseniz... Unutmus olabilirler...
Eger oldugu sekliyle geri gonderirlerse bu haliyle ABD'ye girmenizde sorun yok demektir.
-
@crazycells inceleyip bizide bilgilendirir misiniz.
-
@mehmet373 Mehmet bey kac ay idari islrminiz surdu ayrica green kartta mi idari isleme kaldiniz
-
@serdestheval21, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
@mehmet373 Mehmet bey kac ay idari islrminiz surdu ayrica green kartta mi idari isleme kaldiniz
J1 vizesi...
-
Kusura bakmayın cevap olarak yazamıyorum icon da sıkıntı var sanırım telefonda olduğum için benim ki WORK AND TRAVEL için di ve 107. Günde geldi ayrıca ceacda hiç hareketlilik olmadan geldi tek güncelleme oldu 18 martta ve grubumuz vardı 30 kişi bu gün 4 kişiye birden geldi İstanbulniv mail attı mailde idari işleminiz tamamlandı yazıyor ve sadece pasaportu gönderin diyor ama DS imzasız DS i de göndericem ve yazı ekleyeceğim en kötü geri gönderirler. Ayrıca Ankara çok yavaş ilerliyor
-
@crazycells Aynen.Bu adamdir
-
@mehmet373 Yolunuz acik olsun.Ceac tami guncelleme yapmis mi?
-
@Aydin-Osmanov, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
@mehmet373 Yolunuz acik olsun.Ceac tami guncelleme yapmis mi?
Ceacta 18 martta güncelleme var başka yok
-
@mehmet373 tebrik ederim, hayırlı olsun
-
@Muhtaradana Muhammed bey sizce idari islemi biten arkadaslar uzun sureliginemi ap ye kalmislar sizce.benim 6 at bitti 7 .aya Gordon
-
@mehmet373 Tebrikler, demek konsolosluk çalışmaktaymış...
-
@mehmet373, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
gözünüz aydın hayırlı olsun
-
idari islem hizlandirilabilinir mi diye ABD avukata sordum bu cevabi verdi.Burdaki linki ona attim baktiktan sonra bu cevabi Verdi.Buna benzer davalar (mandamus) bu basvurular icin yapılmaz. İse yaramaz.
-
@serdestheval21 link?
-
@Aydin-Osmanov sizin soylediginiz isim johns u avukatima yolladil bana yazdigim cevabi soyledi.
-
@serdestheval21 Anladim 👏tesekkurler
-
@Aydin-Osmanov rica edeim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum