Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

kazandıktan sonra amerikada ki hayatınıza kadar herşeyin toplanmış hali

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
127 50 9.7k 72

Benzer Başlıklar

• Pasaporttaki damgayla Amerikaya Giris yapmak

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    -2 Oy
    4 İleti
    232 Bakış
    Ist.to.NYI
    Cok emek vermissin cevap icin cok tesekkur ederim. Cevap olarak pasaporttaki damganin bu giriste aktarmali ya da aktarmasiz sorun olmayacagini cikarttim. Umarim dogrudur tekrardan cok tesekkurler.
  • Evli çift Greencard kazandıktan sonra

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik evli yeşilkart
    2
    0 Oy
    2 İleti
    385 Bakış
    Nothing ManN
    @rergint dönebilir ama burada süreler önemli,6 aydan fazla kalması durumun da bir sebep gösterilmesi gerekli. Bu arada bu soruyu dv 2020 bekleme odasında veya dv 2021 bekleme odasında sormalısınız, bu tarz sorular defalarca soruldu.Yeni başlık açmadan bir göz atarsanız iyi olur.
  • Greencard aldıktan sonra amerikada 2 yıl durmak

4
    0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @ferhat Greencard aldıktan sonra amerikada 2 yıl durmak içinde söyledi: @crazycells çok teşekkür ederim. gerekli nedenleri gösterirseniz sorun teşkil etmezler diyorlar mesela ben üniversite okuduğumu belli edecek belgelere sahip olursam bunu kanıtlamış olur muyum? çünkü okulun bitmesine 4 sene var. egitim nedeniyle re-entry permit alabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/134/re-entry-permit-i-131-form-ve-i-327-belgesi
  • 18 yaşında amerikaya gitmek

21
    0 Oy
    21 İleti
    4k Bakış
    crazycellsC
    @voom 18 yaşında amerikaya gitmek içinde söyledi: @crazycells peki şuan 17 yaşındayım lise son okuyorum greencard başvurusu yapmadan yapmam gerek birşey varmı ingilizceyi geliştirmek dışında ve eğer kazanırsam en az kaç bin dolar lazım bütün masraflar için ve hangi eyalet fiyat performans açısından iyi hem iş imkanı hem eğlence hem ucuzluk açısından 18 yaşındayım hangi işleri yapabilirim garsonlar iyi kazanıyormuş diyorlar sadece iyi bir hayat sürmek istiyorum bana yol gösterirseniz sevinirim çok saolun tekrardan :) hayir, cekilis icin bir sey yapmaniza gerek yok, ama ABD'de yasama baslamak icin ingilizce ogrenip, para biriktirmenizi tavsiye ederim. Bu sordugunuz diger sorularin cevaplari zaten forumdaki konularda halihazirda cok detayli sekilde anlatiliyor, ilgili kategorilerden bilgi almak istediginiz basliklari bulup cevaplari takip etmenizi oneririm.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k