Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek

Yolculuk
1.8k 323 175.6k 296

• @yunusduman11 aslında hiçbir zaman belirsizlik yoktu benim tamam kabul ediyorum sert yazıyordum ama kızdığım olay şu. Amerika konsolsolukları ne zaman açıcam dedi 4 haziran peki 4 haziran geldi mi gelmedi. Yani son 2 aydır burada o kadar kışkırtıcı gereksiz moral bozucu yazılar yazdılar ki ben bunlara tepki vermek için yazıyordum kabul sertti ama insanların senin gibi sinirleri sıfırlandı. Yani Türkiye değil ki orası adamlar bir şey dediler mi 4 haziran ozaman onu bekleyeceksin. Bak mailler gelmeye başladı bugün 3 haziran. Adamlar ekim ayında temmuz ayında hangi tarih hangi saat tatile çıkacağını biliyor. Türkiye de kamu özel sektör işçi ceo farketmez kim bunun hesabını yapabiliyor. Sakin biraz adamların işi programlamak

• @Femini92 Bilgiler için teşekkürler ne kadar zormuş açıkçası ne yapacağımı bilemedim kedime iyilik mi ederim kötülük mü anlamadım

• @ayvalik10 açıkçası foruma yeni katıldım son 2 aydır ne konuşuldu neler yazıldı anlamaya çalışıyordum ben de hocam :) Net bir açıklamanın yapılmasını ve hayatın normale dönmesini beklemekten başka birşey gelmedi elimizden. Belki bir yerlerde farklı kaynaklardan bilgi sahibi olan arkadaşlar vardır umuduyla yazılıyor soruluyor sanırım. Bu arada Amerikalıların iş anlayışı ve çalışma prensipleri konusunda yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum :) Belki de sadece bu sebepten bir çok insan oralarda hayat kurabilmek için bu kadar çabalıyor.

Bugün 4 Haziran hadi bakalım inşallah herkes aradığı cevapları bulmaya başlar ve süreçler netlik kazanır.

• @yunusduman11 işte amerikanın özelliği herkes aynı habere ulaşıyor. Senin ulaşılmayıp o kişinin ulaşması diye bir şey yoktur. Kim ne yazıyorsa sadece kendi şahsi fikirlerini söylüyorlar. En çok bunu avukatlar yapıyor. Yorum yazanlar ispat edemezler her zaman kendi resmi sitelerini takip edin. Dediğin gibi bizde 4 haziran fakat amerika da hala gece 2 ondan haftasonuna kadar bekleyin derim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yunusduman11 aşağıdaki linkte bazı haberleri paylaştım göz atar mısınız ona göre şirketlere evcil hayvan için mail atarsınız

https://yesilkartforum.com/forum/topic/3407/uçuslara-i̇lişkin-yeni-kurallar-ac-covid19/37

• Arkadaşlar hayırlı olsun uçuşlar açıldı. 19 haziran ist Washington dc evcil hayvanımla rezervasyonum tamamlandı. Bir an önce sizde uçuşlars bilet alabilirsiniz

• @handuş uçuşların açıldığına dair bilgiyi ben göremedim? Uçak biletini uçuş olmasa da satıyor thy, emin misiniz? Ben de biliyosunuz köpeğimi alabilmek için bekliyorum

• @dilara1424 evet sevgili dilara. Ben dün biletleme işlemini yaptırdım. İki gece önce açıkladılar.

Chicago ist 19 22 24 26 29 june
    Washington dc ist 19 22 24 26 29 june
    Miami ist ist 22 24 26 29 june
    Las angeles ist 24 26 29 june

Aynı şekilde istanbul ve amerika uçuşları da aynı günlerde.

• @handuş çok sevindimm teşekkür edermm🤗

• @ayvalik10 Hocam desteğin için çok teşekkür ederim. Epey bakındım ilgililere mail attım. bakalım dönüş bekliyoruz :)

@handuş, içinde söyledi: Amerika'ya Evcil Hayvan Goturmek

Arkadaşlar hayırlı olsun uçuşlar açıldı. 19 haziran ist Washington dc evcil hayvanımla rezervasyonum tamamlandı. Bir an önce sizde uçuşlars bilet alabilirsiniz

Bu kesin bilgi midir gerçekten ? Ben de bilet satışını yapıyor diye biliyorum. Gerçi THY arayıp sorunca da iptal edilmediği sürece uçuş gerçekleşir cevabını veriyorlar.

@handuş, içinde söyledi: Amerika'ya Evcil Hayvan Goturmek

@dilara1424 evet sevgili dilara. Ben dün biletleme işlemini yaptırdım. İki gece önce açıkladılar.

Chicago ist 19 22 24 26 29 june
    Washington dc ist 19 22 24 26 29 june
    Miami ist ist 22 24 26 29 june
    Las angeles ist 24 26 29 june

Aynı şekilde istanbul ve amerika uçuşları da aynı günlerde.

Edit: Oh bee çok şükür sonunda :)

• @handuş bu bilgiyi nerden edindiniz? Link varsa atabilir misiniz?

• @handuş bu uçuşlar ne yazık ki kesin değilmiş şimdi bilgisini aldım, her an uçuşunuz iptal olabilir, sadece 10 haziranda tahliye uçuşu var la'den. Amerika kanalında daha düzenli uçuşlar öngörülmüyor, eylül gibi açılacağı düşünülüyormuş.

• @cnskck merhaba, ben düzenli uçuşlar zannetmiştim ama düzenli değilmiş. Bunlar özel uçuşmuş. Thy sisteme yüklemiş bu uçuşları sadece bu tarihlerde, acenteler bu özel tarihleri görebiliyorlarmış. Tam resmi bir açıklama yapılmamış. Ama sosyal medyada bu tarihler yer alıyor. Ben biletimi aldım. Eğer iptal edilirse yazaacagım buraya. Ama cok takipçisi olan dört beş sosyal medya hesabıyla da özel görüştüm onlar bu uçuşların özel uçuş olduğunu ve iptal edilmeyeceğini söylediler. Ben kedim için rezervasyon yaptırdım biletlerimizi aldım bakalım inşallah iptal edilmez. @dilara1424

• @handuş inşallah bi gelin kedişinizle hayırlısıyla, ben de köpeğimi alabileyim başka bi şey istemiyorum :(( eylül de diyorlar bakalım :((

• @handuş evet öyleymiş galiba ben de öyle okudum, inşallah olmaz bir aksilik. Yanıtınız için teşekkür ederim.

• Rica ederim arkadaşlar aslında resmi sitelerde yayınlandı uçuşlar, size ekran görüntüsü atacaktım ama burada bulamadım nasıl ek eklenebiliyor . 19 haziranda Washington dc ge uçuş kesinleşti ama yinede bilmiyorum iptal edilebilir. Instagramınız varsa havasosyalmedya hesabını inceleyiniz orada uçuşlar yazıyor

• @cnskck @dilara1424 @yunusduman11 arkadaşlar seferler kesinleşti. Şuanlık bir kereye sanırım mahsus olmak üzere, haziran ayı için uçuş bilgileri şu şekilde, thy nin sitesinde de yayınlandı.

19 haziran chicago and Washington dc
    22 haziran miami
    24 haziran las angeles

Ben 19una evcil hayvanımla rezervasyon yaptırmıştım. Uçakda iki taneye izin veriyorlar. Bir yer daha var.

• @handuş evet ben de şimdi gördüm kesinleştiğini sizin adınıza çok çok sevindim :)) siz de mi göçmenkadınlartürkbirliğini takip ediyorsunuz ben ordan gördüm ve teyit ettim ❤️

• @handuş ben de gördüm şimdi. Teşekkür ederim.

• @dilara1424 @cnskck rica ederim. Ben daha çok havasosyal medya platformunu takip ediyordum. Göçmen kadınlar birliğide yayınlamıştı ama onlar yayını kaldırdılar. Bazılarının biletleri iptal edilmiş. Sanırım yanlış bilgi vermekden korktular. Ama ben thy yi aradım birkaç saat önce. Uçuşda sıkıntı yok 19 haziranda uçacaksınız dediler. Sadece saati değişmişti. İnşallah sağ salim evcil hayvanlarımızla birlikte döneriz.

Benzer Başlıklar

• Türkiye'den Amerika'ya Tahliye Uçuşları

Kilitli Yolculuk
    3
    0 Oy
    3 İleti
    280 Bakış
    crazycellsC
    Suradan konuyu takip edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/3298/türk-vatandaşların-abd-den-tahliyesi
  • Amerika'ya giderken başımızdan geçen olaylar

Yolculuk
    23
    6 Oy
    23 İleti
    3k Bakış
    redsat2000R
    @Taurus teşekkkürler kardeşim bakalım hayat nelere kadir.
  • Amerika'ya Girişte Uçakta Doldurulan U.S: Customs and Border Protection Formu

Taşındı Yolculuk
    50
    1
    13 Oy
    50 İleti
    26k Bakış
    C
    En son bana da ucakta verdiler, doldurdum ama isteyen olmadi alanda , oylece ciktim gittim. Covid sebepli bence, az temas etmeye calisiyorlar insanlarla.
  • ABD yolculuğunda ilaç götürmek

Taşındı Yolculuk
    106
    3 Oy
    106 İleti
    27k Bakış
    deebeeD
    @begumm, içinde söyledi: ABD yolculuğunda ilaç götürmek @ATS16 aslında reçetesiz vitamin ve soğuk algınlığı toplam hepsi 4 kutu büyük bavula koydum ancak reçetesiz bunlar. Sağlık ocağında yazdırdim sanırım sorun olmaz, yanıtınız için teşekkür ederim Sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum, biz de hem reçeteli hem de reçetesiz çokça ilaç getirmiştik. Size tavsiyem şu şekilde olur, soğuk algınlığı ilaçlarını ve vitaminleri burda marketlerden bile Türkiye’den daha ucuza alırsınız, içerik olarak da daha kaliteliler. Annem Türkiye’ye dönerken yanında muhakkak vitamin de görürüyor. Reçeteli rutin kullandığınız ilaç yoksa, Türkiye’den antibiyotik, kas gevşetici ve güçlü ağrı kesiciye ihtiyaç duyabilirsiniz. Diğer çoğu şey reçetesiz çözülüyor. Birkaç gün önce kedim için veterinerden 1 haftalık dufolac aldım, $38 ödedim, bir dahakine ondan da getireceğim :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k