[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
merhaba , ben giriş yapıyorum ama tüm bilgileri doğru girmeme rağmen hatalı giriş yaptın uyarısı alıyorum nedendir?
-
merhaba birşey soracağım ama ama lütfen kızmayın.kazandım fakat ben başvuru yaparken yazdığım e-mail adresimi unuttum. adım ve soyadımla olan e-mail adresiyle başvuru yaptım fakat birinin sonunda iki harf var hatırlamıyorum hangisi ds-260 formunda başvuru yaparken sıkıntı çıkarmı acaba
-
Ben ve eşimde GC kervanına katıldık hayırlısı olsun artık :) case number 22xxx
-
Şurdan herkese talihi dönmüş lotoyu kazanmış ve bizim 1 yili geçerce bir zaman önce yaşadığımız o inanılmaz iç gıcıklayıcı heycanı şuan yaşayan gözü sabaha kadar uyku tutmayan sevinçten duramayan arkadaşlara bu günden başlayan yeni hayatlarında sonsuź başarılar diliyorum.HAS NOT BEEN SELECTED görenlerede merak etmeyin bu hayatta hala hayattaysak bizim için hayırlısı neyse o olmuş demektir bundan sonrada öyle olacak ki siz bu yaziyi bu sene gördünüz.Pes etmeyip başvurmaya devam edin bir gün hayırlısı ise kazanacaksınız arkadaşlar.Hepinize mutlu günler dilerim ve süreç ile ilgili merak etdiğiniz herhangi birşey olur ise seve seve yardımcı olmaya çalışırım benden çok çok daha bu programın bürokrasisi hakkinda bilgili ve tecrübeli üstadlarimız var (foruma yeni geldi iseniz onlari zamanla tanıyacaksınız😊.) onlar kadar olmasada bende bilgimce yardımcı olmaya çalışırım ki biz çok çok fazla yardımlarını gördük.
-
@gulsah01 merhaba ayni bende asagidaki hatayi aliyorum
"Your request cannot be processed at this time."
sebebini bilen veya baska ayni sorunu yasayan varmi acaba?bu arada 5. yilimizda 19binlerde cikti hala soktayim
-
Merhabalar herkese,
Geçen sene eşime bu senede bana 😂 sıra yeterse bu sene yetmezse inşallah 25xxx seneye. Kazanan herkesi tebrik eder kazanamayanlarada inşallah seneye çıkmasını temenni ederim. 😉
-
@sivasredlabel tebrik ederim, bende geçen sene eşime çıktı, case no yüksekti, ama bu sene şans bana güldü, 😂 yolumuz açık olsun.
-
@sahmeran tebrik ederim hayırlı olsun,bu e-mail adresini bulma yöntemi var
Kazandığınızı öğrendiğiniz sayfaya gidip confirmation number kutucuğunun altında yazan Forgot Confirmation Number kısmından,dv lottery çekilişine başvururken kullanabileceğiniz e-mail adreslerini tek tek deneyerek doğru adresi bulabilirsiniz,aşağıdaki video azerice olmasına rağmen işinize yarayacaktır
https://youtu.be/N1tLBWYJFsQbu yöntem işe yaramaz ve dv loterry çekilişine başvururken kullandığınız e-mail adresine ulaşamaz veya bulamazsanız,ds 260 formunu doldururken kullanacağınız e-mail adresine ulaşılabilir olduğunuza emin olun,sonrada gelişmelerden forumu bilgilendirinki , kcc ile iletişime geçip bu e-mail adresini kullanmanız için tavsiyeler verilebilsin
bu arada ilk işlem olarak sürecinize katkı vermesi ve sorularınıza daha net ve doğru cevap alabilmek için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın,aşağıda bunu nasıl yapabileceğiniz anlatılıyor,lütfen aşağıdaki konu başlığının ilk iletisini dikkatlice okuyun
:backhand_index_pointing_down_light_skin_tone:https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1591463245075
ayrıca yeşilkartforum discord sunucumuzdan sesli sorularınıza cevap bulabilirsiniz
-
@sivasredlabel tebrik ederim, hayırlı olsun
şu anda hiç bir işlem yapmanıza gerek yok ,Ds 260 formunu doldurmanız için baya vaktiniz varİlk işlem olarak sürecinize katkı vermesi ve sorularınıza daha net ve doğru cevap alabilmek için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın,aşağıda bunu nasıl yapabileceğiniz anlatılıyor,lütfen aşağıdaki konu başlığının ilk iletisini dikkatlice okuyun
:backhand_index_pointing_down_light_skin_tone:https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1591463245075
ayrıca yeşilkartforum discord sunucumuzdan sesli sorularınıza cevap bulabilirsiniz
-
@hudaverdi007 tebrik ederim ,hayırlı olsun
umarım sizin case numaranız çok düşüktür -
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@sahmeran tebrik ederim hayırlı olsun,bu e-mail adresini bulma yöntemi var
Kazandığınızı öğrendiğiniz sayfaya gidip confirmation number kutucuğunun altında yazan Forgot Confirmation Number kısmından,dv lottery çekilişine başvururken kullanabileceğiniz e-mail adreslerini tek tek deneyerek doğru adresi bulabilirsiniz,aşağıdaki video azerice olmasına rağmen işinize yarayacaktır
https://youtu.be/N1tLBWYJFsQbu yöntem işe yaramaz ve dv loterry çekilişine başvururken kullandığınız e-mail adresine ulaşamaz veya bulamazsanız,ds 260 formunu doldururken kullanacağınız e-mail adresine ulaşılabilir olduğunuza emin olun,sonrada gelişmelerden forumu bilgilendirinki , kcc ile iletişime geçip bu e-mail adresini kullanmanız için tavsiyeler verilebilsin
bu arada ilk işlem olarak sürecinize katkı vermesi ve sorularınıza daha net ve doğru cevap alabilmek için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın,aşağıda bunu nasıl yapabileceğiniz anlatılıyor,lütfen aşağıdaki konu başlığının ilk iletisini dikkatlice okuyun
hocam siz varya adamsınız . :) aynen dediğiniz gibi oldu . e-mailini unutan arkadaşlar case numaramı unuttum kısmında emin olduğunuz e-maillari yazarak doğru sonuca ulaşabilirsiniz.
-
@Muhtaradana Teşekkür ederim, bu sefer case no 25xxx, en azindan diğerine göre yarı yarıya. Profili güncellicem.
-
@hudaverdi007 süper umarım önümüzdeki hafta mülakatlar başlarda yeniden ds 260 forumu doldurma ve bekleme aşaması yaşamazsınız
Bu arada tam emin olmamakla birlikte mevcutta dv 2020 talihlisi olduğunuz için yeni case numaranızla ds 260 fomu doldurabilir fakat submit etmemeniz gerekiyor diye biliyorum,submit kısmını 1 ekim 2020 den sonra yapmalısınız,bu konuda yanılıyor olabilirim,pek karşılaşılan bir durum değil
sayın @crazycells bu konuda bizi aydınlatacaktır -
@serdaragorn şu an başka arkadaşlarımızda aynı sorunu yaşıyor,farklı tarayıcıdan girmeye çalışın yada yarın girmeyi deneyebilirsiniz
ds-260 formunu hemen doldurmanıza gerek yok ,iki hafta içerisinde yavaş yavaş kontrol ede ede doldurabilirsiniz
-
Arkadaşlar selamlar, bu Covid sürecinde hayat akışlarımız değişti tabi, ta ki Whatsapp gruplarında bir arkadaşımdan “green card bana çıkmamış” diyene kadar.
Benim de güç bela (arabada telefondan) başvurduğum aklıma geldi, binbir aramayla numaramı buldum ve bana çıktığını öğrendim. 😄 gece gece sevinç oldu vallahi.
23-24 binlerde case numaram.
Şu an nişanlılık durumundayım, ds 260 tan önce evlenmek zorunda mıyım ? Yoksa süreç içinde devam edilebiliyor mu ?
-
Talihli olan bütün arkadaşları tebrik ediyorum :)
Öncelikle,
Sizlere naçizhane tavsiyem;
Önünüzde gidip gitmeyeceğinize karar vermek için, Ds-260 formunu doldurmak için ve teminatınızı nasıl gösterebileceğinize karar vermek için yeterince vakit var.
Şu 1-2 haftanın sevincini çıkararak hareket edin, daha yolun çok başındasınız ve yeterince uzun bir yol var.
Herkese Bol Şans :) -
@Jungo, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar selamlar, bu Covid sürecinde hayat akışlarımız değişti tabi, ta ki Whatsapp gruplarında bir arkadaşımdan “green card bana çıkmamış” diyene kadar.
Benim de güç bela (arabada telefondan) başvurduğum aklıma geldi, binbir aramayla numaramı buldum ve bana çıktığını öğrendim. 😄 gece gece sevinç oldu vallahi.
Şu an nişanlılık durumundayım, ds 260 tan önce evlenmek zorunda mıyım ? Yoksa süreç içinde devam edilebiliyor mu ?
Tebrikler güç bela başvururken resminizi nasıl koymuştunuz acaba, kendiniz mi çektiniz. Evet çünkü gren Card alacak herkes için ayrı ayrı dolduruluyor diye biliyorum genede tecrübeli arkadaşlar cevap verir
-
@Kedicik1616, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Tebrikler güç bela başvururken resminizi nasıl koymuştunuz acaba, kendiniz mi çektiniz. Evet çünkü gren Card alacak herkes için ayrı ayrı dolduruluyor diye biliyorum genede tecrübeli arkadaşlar cevap verir
Teşekkürler :)
Fotoğrafçıda çektirdim abd vize ölçüsünde, e-mail ile gönderdi tam ölçü olarak, önce kontrol ettim, sonrasında yükledim. Hatta o gün çektirmiştim -
@Muhtaradana @crazycells Bu konusa beni bilgilendirirse çok sevinirim, bu sene gidebilirsek ne mutlu bana, eğer ki randevuları başlarda yetmezse bile seneye yine şansım devam edecek.
-
Süreç içerisinde devam edebilirsiniz ama sizlere tavsiyem eğer evlilik yapmaya kesin niyetliyseniz evlilik yaptıktan sonra formu doldurmanız.
Çünkü eşiniz içinde bir form doldurmanız gerekiyor ve eğer evlenmeden önce kendi formunuzu doldurup submitt ederseniz yani Göçmenlik bürosuna gönderirseniz evlendiğinizde formunuzu tekrardan açtırmak durumunda kalacaksınız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum