DV2021 Bekleme Odası
-
has not been selected :(
-
........
-
........
-
Eşime çıkmadı kendime hala bakamadım😭😭😭
-
Bu ileti silindi! -
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
bu yazı kazanamadınız demek mi yoksa yanlış giriş mi yaptım?
-
Bu ileti silindi! -
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
-
-
HAS NOT BEEN SELECTED
-
HAS NOT BEEN :(
-
Bu senede olmadı :(
-
HAS NOT BEEN SELECTED malesef
-
HAS NOT BEEN SELECTED malesef
-
site çöktü yine bakamıyoruz
-
BEN KENDİMİ KONTROL ETTİM HAS BEEN NOT SELECTED. ŞİMDİ EŞİMİNKİNİ KONTROL ETMEYE CALISIYORUM.
-
2 başvurumuza da HAS NOT BEEN SELECTED 😀
sağlık olsun. vardır bir hayır diyoruz.. hafif canımızı sıkıp, yolumuza devam ediyoruz. :-D -
Tam 19.00 da girdim has not been yazıyordu . Kimse moralimi bozmasın bir daha deneyeceğim
-
Tam 19.00 da girdim has not been yazıyordu . Kimse moralimi bozmasın bir daha deneyeceğim
-
BEN KENDİMİ KONTROL ETTİM HAS BEEN NOT SELECTED. ŞİMDİ EŞİMİNKİNİ KONTROL ETMEYE CALISIYORUM.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum