DV2021 Bekleme Odası
-
@Nothing-Man iŞte bana umut veren adam :D

-
Confirmation number ım elimde bekliyorum başka neye ihtiyacım var?
-
@ömür-özgür buyuk harf kullanmadan yazin. :thumbs_up:
-
@omondoles, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merak ettiğim bir şey var dv sitesinde başlayan numara 2020 ile başlıyor. Benim numara 2021 le başlıyor. Denemek istedim invalid number dedi. Neden 2020 ile başlıyor ?
henüz daha açıklanmadı. o yüzden o şekilde. açıklandığında oradaki 2020 yerini 2021'e bırakacak.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ömür-özgür buyuk harf kullanmadan yazin. :thumbs_up:
neden?
-
@Rhonster Hoş bulduk :) Biraz olaya uzak kalmak istedim :) :) Bence yapılması gereken budur.Emin ol çıktı gidemeyeceğim yazıları gözümün önünde şuan :) Onun için en azından kazanan sayısının hatrı sayılır artışları olması gerekir.
-
@Rhonster 2018de ne olmuştu, normalde çok mu çekilmişti, hangi olaydan dolayı peki?
-
@omondoles 2020 sonuçlarınu sorgulamak için. Çünkü daha 2021 sonuçları ilan edilmedi.
-
Rab gönlüme göre ver lütfen. 🙏
-
@sncr Büyük harf bağırmak anlamında kullanılıyor.
-
@gungorhan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@sncr Büyük harf bağırmak anlamında kullanılıyor.
basvuru sorgulama ekraninda buyuk harf girmeyin olarak anladim. hahaha
son dakikalar :D
-
@Cavit-Güdücü, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Rhonster 2018de ne olmuştu, normalde çok mu çekilmişti, hangi olaydan dolayı peki?
evet o yüzden bir çok kişiye sıra dahi gelmedi tr den zaten aileler dahil 3500 kişiye vize verilecekken sadece seçilen 4200 küsür kişi vardı eş çocuk hariç bi de o yıl normalden çok talihli seçmişlerdi her yıl ortalama 95 bin kişiye filan çıkıyordu o yıl 120 bin kişiye çıkmıştı galiba
-
Forum aksamaya başladı. Heyecan dorukta
-
An itibarıyla forumda çökmeler yaşanıyor, varın çekiliş sonuçlarının açıklanacağı siteyi siz düşünün :grinning_face_with_big_eyes:
-
Arkadaşlar ds260 da istenecek pasaport numaraları hakkında yanlış bilgilendirme var gibi... Mesela ben eşimle pasaport çıkardım ve ayrı ayrı başvurduk. 2 çocuk var, onlar çekilişe başvurmadığı için pasaportları da yok doğal olarak... Çocukların ds 260 doldurma aşamasında pasaportu olmak zorunda değil diye biliyorum... Dolayısı ile çocukların pasaport bilgileri ds260 da istenme-mesi lazım... Çocuklara pasaport vize mülakatında gerekmiyor muydu? Lütfen konuya hakim birisi, mesela sayın crazzycells cevaplarsa emin oluruz gibi :))
-
Ekşi sözlükte daha sonuçlar açıklanmadan "Kontrol ettim ve çok şükür kazandım, ama gitmeyeceğim" gibi tahrik edici şeyler yazanlar var. İtibar etmeyin. :)
-
Arkadaşlar şu an sadece confirmation numberımız yeter değil mi?
-
Arkadaşlar ben kazansam da para olmadığı için gidemiyorum. bu yüzden lütfen bizim yerimize gidebilecek arkadaşlara çıksın. Kayın babam para vermiyor. bizimkilerde zaten yok. delireceğim. Engelli bir kızım var. ne yapacağım bilmiyorum. Allah yardım etsin herkese.
-
@Murat-Kuter-Sabrioğlu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
evet
-
Evet birde soyadı ve doğum yılınız
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum