DV2021 Bekleme Odası
-
@Sympathique Usta ugvey'i rahmetle anıyoruz :)
-
Sabah kahvaltısında Dunkin’ Donuts yiyip irish cream coffee içmek... var bir hayalimiz ya rabbel alemin
-
17 saat kaldı!
-
Yarın buraya girmekte de sorun yaşayabiliriz. :) Yoğunluk görülmeye başlanmış bile. :)
-
@niyans, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Sabah kahvaltısında Dunkin’ Donuts yiyip irish cream coffee içmek... var bir hayalimiz ya rabbel alemin
Yaralama derinden bak. 😅
-
Herkese bol şans diliyorum. :)
-
Aynen yarın forum kilitlenecek çekiliş sayfası kilit. 2 gün bile zor girilecek panik yapmayın. Herkese bol şans iyi geceler.
-
@Zelene sarı beze gerek yok magic sponge efsane 😂
-
Hay maşallah forum son düzlükte çoştu 😀 ilk GC başvurum , bir ara 6 ay hiç geçmeyecek sandım üzerine birde +1ay taktılar.. heyecan zaten tavan..eşim ve 5yaşındaki oğlumla yeni bir yaşama hazırız.. 6 aydır forumun sıkı takipçisiyim, buradaki bilgiler muazzam, tecrübeler paha biçilemez, tüm forumdaşların iyi niyeti ve yardım severliği için ne kadar dua etsem az.. Gerçekten isteyene ve gidebilecek olanlara çıkması dileği ile, bol şans..hedef Houston😉
-
Sabah görüşmek üzere arkadaşlar, bütün iyi temennilerim sizinle, hepimize bol şans.
-
hadi gidiyorum yatıyorum diyenler yarım saattir burada. Rakip mi elemeye çalışıyorsunuz arkadaşlar :D
-
@vulture mac&cheese’in konusunu bile açmıyorum.......
-
Green cardmi aciklanacak bayrammi var belli degil
-
@TughanTug bildiniz! Son saatler bildiklerimi sallıyorum sen tuttur ya rab 😂
-
@topraxxx arkadasımızın dedigi gibi forumdan cok az kişiye cıkıyo , genelde cıktıkdan sonra forumu bulanlar oluyo :) @furkan-kartal
-
...............
-
@niyans Valla ben yatıyorum. Yoksa buralar karışacak. Hele ki daha hot dog filan girmedi işin içine aman aman
Haydı herkese iyi geceler. Yarın görüşmek üzere 🙋
-
@Ragnarsona, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Acaba küfür etmek forumda yasak mı? Ekonomiyi yönetenlere dümdüz geçirmek istiyorum da olur da GreenCard çıkarsa şu dolar kuru yüzünden hayatıma yön veremeyeceğim belki de hayatımın dönüm noktası olacak bir şeyi kaybedicem üstelik kazanmış olmama rağmen :/ :(
Çoğu insan aynı şeyi düşünüyor bence. Hesapta 10.000 dolar göstermek gerekiyor konsoloslukta en az. 10.000 dolar diye düşününce hiçbir şey aslında ama tl karşılığı 70.000 TL resmen ya!
Aman çıksın da hallederiz artık bir şekilde.
-
@vulture Hot dog konusunda ben sayfalarca konuşurum bak kaç kurtar kendini :D
-
@vulture haydi rasgele 👋🏾👋🏾👋🏾
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
4
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum