Amerika'da kaynakçılar için en uygun eyalet ve şehir
-
Merhaba arkadaşlar 2020 green kart sonucunu bekleyenlerden biri de benim istanbuldan kayakçı olarak çalışıyorum ve green kart sonucununda olurda çıkarsa amerkada kayakçı olarak çalışabileceğim en iyi eyalet ve şehir önerir isiniz İngilizce sorunum yok ricam olacak selam ve saygılarımla
-
Su sayfayi inceleyebilirsiniz (kaynakcilik = welding):
https://www.bls.gov/OOH/production/welders-cutters-solderers-and-brazers.htm#tab-1
Bu haritada eyaletlerdeki isci miktarini gorebilirsiniz:

Bu da is/isci sayisinin en cok oldugu 5 eyalet:
State Employment (1) Employment per thousand jobs Location quotient (9) Hourly mean wage Annual mean wage (2) Texas 50,790 4.09 1.46 $22.57 $46,940 California 28,980 1.67 0.60 $23.03 $47,910 Ohio 18,500 3.40 1.21 $20.22 $42,060 Pennsylvania 17,430 2.95 1.06 $21.38 $44,480 Indiana 16,550 5.38 1.93 $20.27 $42,160 -
@crazycells çok ama çok teşekkür ederim selam ve saygılarımla
-
Welding işi için saatlik ücret nasıl bakacağız acaba sayın @crazycells
-
@Kedicik1616, içinde söyledi: Amerika'da kaynakçılar için en uygun eyalet ve şehir
Istatistikler icin hemen yukaridaki bls.gov linkine tiklayabilirsiniz. Devletin tuttugu tum istatistikler o sayfalarda...
-
Fabrika ve uretim tesislerinde ve limanlarda genelde bu alanda isler oluyor. Delaware icin arattim:
-
@crazycells, içinde söyledi: Amerika'da kaynakçılar için en uygun eyalet ve şehir
@Kedicik1616, içinde söyledi: Amerika'da kaynakçılar için en uygun eyalet ve şehir
Istatistikler icin hemen yukaridaki bls.gov linkine tiklayabilirsiniz. Devletin tuttugu tum istatistikler o sayfalarda...
Çok teşekkürler yeterince açıklayıcı olmuş😊 İstediğimiz 2 eyalette de Texas ve Indiana’da bu iş alanı olması güzel
-
Herkese iyi günler öncelikle foruma yeni katıldım. Sizlere sormak istediğim sorular var .
50 yaşındayım yaklaşık 22 yıldır kaynakçıyım Usta ve Usta öğretici belgem var işimde başarılı olduğumu düşünyorum.
ancak ilkokul mezunuyum Amerikaya nasıl kaynakçı olarak gidebilirim iş ilanlarına baktığımda çeşitli eyaletlerde yaklaşık saatlik 18-30 dolar arası ücretlerin değiştiğini görüyorum
İlk okul mezunu olarak Amerikaya nasıl çalışmaya gidebilirim bilgili olan arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim herkese iyi günler diliyorum.
-
@ÖmerMert, içinde söyledi: Amerika'da kaynakçılar için en uygun eyalet ve şehir
Herkese iyi günler öncelikle foruma yeni katıldım. Sizlere sormak istediğim sorular var .
50 yaşındayım yaklaşık 22 yıldır kaynakçıyım Usta ve Usta öğretici belgem var işimde başarılı olduğumu düşünyorum.
ancak ilkokul mezunuyum Amerikaya nasıl kaynakçı olarak gidebilirim iş ilanlarına baktığımda çeşitli eyaletlerde yaklaşık saatlik 18-30 dolar arası ücretlerin değiştiğini görüyorum
İlk okul mezunu olarak Amerikaya nasıl çalışmaya gidebilirim bilgili olan arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim herkese iyi günler diliyorum.
Calisma vizesi alabilmek icin bir is bulmaniz gerekiyor, eger bir is yeri size sponsor olursa calisma vizesi alabilirsiniz. Lakin genelde bu surecler masrafli oldugundan ABD'den birini bulmayi ve yurtdisindan hickimseye sponsor olmamayi tercih edeceklerdir. Zaten neden bu pozisyonu bir ABD vatandasina degil de size verdiklerini aciklayabilmeleri de lazim...
-
anladığım kadarı ile çalışmak istediğiniz yerden davetiye gelmesi gerekiyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum