RV - Trailer Park'ta yasamak
-
Herkese Merhaba,
Greencard sonuçları için 6 Haziran'ı bekliyorum. 3 kişilik bir aile olarak Los Angeles'a yerleşmeyi planlıyorum eğer kazanabilirsem Greencardç Bir karavan satın alarak campingde en uydun kaç dolara kalabilirim. Şehrin 70-80 km dışında da olabilir. aylık kamping kirasını 500 dolara kadar bulabilme şansım varmı ? Campind lerde kullanılan bir indirim kartı var mıdır ? Senelik anlaşmalarda inidirim alınabilir mi ? Bu konuda tecribesi olanlar yardımcı olabilirse çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürlerimle. -
-
İlginiz için çok teşekkür ederim.
-
-
@ayvalik10 Bana bu biraz asparagas haber gibi geldi. Ayda sadece $200 ile RV'de yasamalari oldukca zor, ozellikle NYC'de. Herseyden once RV park bulmalari ve park ucreti odemeleri gerekir. Oyle bisiklet veya oto degil ki yol kenarina cadde uzerine park etsinler; ustelik, onun icin bile NYC'de gunluk/saatlik park fee odemeleri lazim. Ayrica, sewer ve su icin de haftalik veya aylik bosaltim ve dolum ucretleri odemeleri gerekiyor.
-
Merhaba amerikada çekme karavanda yaşamayı düşünüyorum fakat türkiyede şöyle bir durum var 750 kg altı karavan olursa vergi sigorta hiç masraf yok amerikada kaç kg a kadar vergi yok
-
@Burakhlc79, içinde söyledi: RV - Trailer Park'ta yasamak
Merhaba amerikada çekme karavanda yaşamayı düşünüyorum fakat türkiyede şöyle bir durum var 750 kg altı karavan olursa vergi sigorta hiç masraf yok amerikada kaç kg a kadar vergi yok
Benim anladığım kadarıyla 7500 lbs altında sadece satış vergisi var.
https://www.txdmv.gov/motorists/buying-or-selling-a-vehicle/trailers
-
Merhabalar bu konuyu canlandıralım istiyorum bende bu önümüzdeki süreçte amerikaya greencard ile gideceğim insallah orada moto karavanda yaşamak ve gezmek istiyorum california ve florida hakkında bilgisi olan arkadaşlardan güncel bilgiler alabilirmiyiz sağlıcakla kaliniz
-
-
videoyu gördüm burada paylaştım bende ilk defa seyredicem
-
2023 modellerin çeşit ve fiyatlarına bakalım.
-
Green Kartlıyım. Arjantin'den getireceğim RV yi ABD'de ne kadar süre kullanabilirim acaba?
-
@sadriabi Bu konuya pek değinen olmamış size sorayım dedim. Sürekli RV de değişik eyaletlerde yaşayan birisi adres, vergi beyanı, ehliyet v.s gibi sorunları nasıl aşıyor acaba bir fikriniz var mı?
-
@Bosphorus malesef bilemiyorum.
-
@semavi bu video belki sana referans olur.
-
@ayvalik10 Sagolasin ayvalik.
Bende hem cekme 33ft hemde Bus RV yani motorhome vardi 33FT. Gezip gormekten ziyade, hem Orman, hem deniz kiyisi, hem elektrik sistemine bagli hem bagimisz, kendi jeneratoru ile falan hepsini denedik ailecek. Ozel zamanlarmizdi, pek video cekmedim acikcasi.
Yeni yere gececegiz diye her ikisinide sattim. Simdi biraz yerimiz otursun, tekrar alacagim. Belki o zaman doyurucu bir video cekerim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum