Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

sonuçların belirlendiği tarih

Benzer Başlıklar

• Confirmation number kaybettiğimizde nasıl bakabiliriz sonucumuza?

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    3
    1 Oy
    3 İleti
    346 Bakış
    G
    @ayvalik10 teşekkür ederim
  • Randevu tarihini kaçırdım 😢

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik greencard
    45
    0 Oy
    45 İleti
    9k Bakış
    crazycellsC
    @cemeskiyurt deneyimlerinizi ayrintili olarak en yakin zamanda mulakat deneyimleri konusunda bekliyoruz :)
  • Yeşil pasaport geçerlilik tarihi ve vize süreçleri

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    12
    0 Oy
    12 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @feyzikertis, içinde söyledi: Yeşil pasaport geçerlilik tarihi ve vize süreçleri Evlenirsem yeşil pasaportum iptal olur mu? Merhaba ben hem work and travela hem de green carda başvurdum eğer green card çıkar ise evlenip eşimle birlikte gitmek istiyorum ben babam memur olduğu için kendime yeşil pasaport çıkarttım ama evli olmama şartı vardı eğer ben evlendiğimde yeşil pasaportum iptal olursa hem wata giderken sorun yaşarım hem green card sürecinde bu konuda bir bilgisi olan varmı ne kadar araştırdıysam bulamadım. sorun olmaz. Yeni bir pasaport alip, eski pasaporttaki vizeleri ABD'ye giris icin kullanabilirsiniz. Pasaportu iptal ettirirken, icindeki vizelere zarar vermemeleri icin ilgili memurlari uyarmayi unutmayin.
  • Mülakat Başlangıç Tarihleri

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    679 Bakış
    entelmanE
    @necatiarslan Case no'nuza istinaden yorum yapacak olursak; yüksek olasılıkla size Ekim 2018'in ilk iki haftasında mülakat sırası gelir. Bunu da en erken Ağustos 2018'in 15'ine kadar anons etmiş olurlar.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k