Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
-
@knnrn Cevap için teşekkürler. Kurallar esnetilebiliyor mu diye merak etmiştim, olmuyormuş demek ki.
-
@justdream, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
@knnrn Cevap için teşekkürler. Kurallar esnetilebiliyor mu diye merak etmiştim, olmuyormuş demek ki.
Washington'da senatör dayınız varsa belki :)
-
@crazycells dediğiniz gibi kimliğimi yolladım bugün mesaj gelmiş.
https://i.hizliresim.com/jA1FA8.jpg
Reddedilmiş ne yapmam gerekiyor? -
@eray159, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
@crazycells dediğiniz gibi kimliğimi yolladım bugün mesaj gelmiş.
https://i.hizliresim.com/jA1FA8.jpg
Reddedilmiş ne yapmam gerekiyor?Siz, Green Card alacaklar icin DS-260 formu doldurmus muydunuz?
-
@crazycells hayır, birth certificate istiyorlar
-
@eray159, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
@crazycells hayır, birth certificate istiyorlar
Bu durumda e-devletten
vukuatli nufus kayit ornegialin ve bunu yukleyin, birth certificate'in karsiligi olarak bu belgeyi kabul ediyorlar. -
@crazycells evet öyleymiş bugün çıkarttırıp yükledim hemen onayladılar sonra ne yapmam gerekiyor? Yine bir yere basılmıyor. Buyrun durum bu şuan
https://i.hizliresim.com/uMO9DK.jpg -
@crazycells evet öyleymiş bugün çıkarttırıp yükledim hemen onayladılar sonra ne yapmam gerekiyor? Yine bir yere basılmıyor. Buyrun durum bu şuan
https://i.hizliresim.com/uMO9DK.jpgSize NVC'den surece devam etmenize dair bilgi geldi degil mi? Eger geldiyse o asamalari takip etmeniz gerekiyor, cunku ucreti de yatirmaniz gerekiyor bilgileri takip ederek.
Ayrica butun Green Card alacak kisiler icin ayri bir DS-260 formu doldurulmali. Isterseniz sorulari kendi surecinizin konu basliginda sorun, sorulari anlamasi ya da yonlendirilmeniz daha kolay olur. Bir de imzanizda da bilgilerinizi yazarsaniz daha iyi olur.
-
@crazycells Bilgi gelmedi hayır sadece ağustosta dosya nvs’a aktarıldığında case number ve invoice id geldi onun dışında bir şey geliyorsa o gelmedi maalesef. Ondan mı bahsediyorsunuz siz de!
-
Ünlem yanlış oldu soru işareti koyacaktım
-
Merhaba @crazycells . Family Sponsored Visa ( F1 kategorisinden ) basvurusunda bulunmak istiyoruz. Basvuru Amerika ici olacak. Halihazirda AOS sureci var IR-1 kategorisinden ama henuz onaylanmis I-485 veya I-130 yok. Yakin zamanda bosanma gerceklesecek. Bu AOS ve I-130 den sonuc yok iken, F1 kategorisinden basvuru yapabilir miyiz? Yeni AOS islemde iken statumuz ne durumda oluyor? Sureci Amerika da yurutebilir miyiz yoksa Amerika disindan mi yurutmemiz gerekir? Tesekkurler.
-
@crazycells Bilgi gelmedi hayır sadece ağustosta dosya nvs’a aktarıldığında case number ve invoice id geldi onun dışında bir şey geliyorsa o gelmedi maalesef. Ondan mı bahsediyorsunuz siz de!
Evet, bundan bahsediyorum. Forumdaki ilgili vize kategorisindeki ilk iletileri okuyun isterseniz, en azindan bastan sona sureci gormus olursunuz.
-
@mkb, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
Merhaba @crazycells . Family Sponsored Visa ( F1 kategorisinden ) basvurusunda bulunmak istiyoruz. Basvuru Amerika ici olacak. Halihazirda AOS sureci var IR-1 kategorisinden ama henuz onaylanmis I-485 veya I-130 yok. Yakin zamanda bosanma gerceklesecek. Bu AOS ve I-130 den sonuc yok iken, F1 kategorisinden basvuru yapabilir miyiz? Yeni AOS islemde iken statumuz ne durumda oluyor? Sureci Amerika da yurutebilir miyiz yoksa Amerika disindan mi yurutmemiz gerekir? Tesekkurler.
F1 kategorisi vize kotasina tabi oldugundan, size sira gelene kadar AOS basvurusu yapamiyorsunuz. ABD vatandasinin cocugu olan bir kisi, bir ABD vatandasiyla evlendi ve IR-1 kategorisinde AOS basvurusu yapildi, degil mi? Fakat bosanma gerceklesecekse bu basvuru size bir statu saglamayacak. O nedenle bu kisinin anne veya babasi (hangisi ABD vatandasiysa), kendisi icin F1 kategorisinden basvuru baslatabilir. Lakin, bu kisinin ABD'de kalmasi icin de bir statuye ihtiyaci var. Su an kendisi hangi statude? ve bu statu hangi tarihe kadar devam edecek?
-
@crazycells gelen mektupta bununla ilgili bir şey yazmıyor hangi belgeleri yollamam gerektiği yazıyor ama bir şey ekleyebileceğim yer yok. Geçen bir fotoğraf yüklemiştim doğum belgesi yükledikten sonra. Iv application yazan kısımda N/A yazıyordu şuan orada start now yazıyor ama tıklanmıyor yazıya. Status olarak accompany yapmamı söylemiştiniz acaba onu follow to join olarak değiştirmeli miyim?
-
@crazycells b1/b2 ile abd ye giris oldu 1 seneden fazla bir zaman once. Ilk 6 ay dolmadan evlilik gerceklesti, aos surecinde kisi. F1 icin I-130 hemen gonderebilir miyiz yoksa resmi bosanma sonucunu beklememiz mi gerekiyor yeni I-130 icin? Bir de, USCIS in sitesinde ABD ici basvurularda I-130 ve I-485 in eszamanli gonderilebilecegi yaziyor. Hatta yanlis anlamadiysam, I-765 ve I-131 de gonderilebiliyor onlarla beraber?
-
@mkb, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
@crazycells b1/b2 ile abd ye giris oldu 1 seneden fazla bir zaman once. Ilk 6 ay dolmadan evlilik gerceklesti, aos surecinde kisi. F1 icin I-130 hemen gonderebilir miyiz yoksa resmi bosanma sonucunu beklememiz mi gerekiyor yeni I-130 icin? Bir de, USCIS in sitesinde ABD ici basvurularda I-130 ve I-485 in eszamanli gonderilebilecegi yaziyor. Hatta yanlis anlamadiysam, I-765 ve I-131 de gonderilebiliyor onlarla beraber?
Hayir, beklemeden yeni I-130'u gonderebilirsiniz, sorun olmaz. Iki surec ayni anda devam edebilir.
Ama sizin dediginiz ayni anda gonderme durumu IR vizeleri icin bir de sirasi "current" olan F vizeleri icin gecerli. F1'de boyle bir durum yok.
Ayrica AOS yapmak icin resmi bir statusu de olmayacak sira geldiginde. (Bekleme suresini kontrol ettiniz mi?)
-
@crazycells gelen mektupta bununla ilgili bir şey yazmıyor hangi belgeleri yollamam gerektiği yazıyor ama bir şey ekleyebileceğim yer yok. Geçen bir fotoğraf yüklemiştim doğum belgesi yükledikten sonra. Iv application yazan kısımda N/A yazıyordu şuan orada start now yazıyor ama tıklanmıyor yazıya. Status olarak accompany yapmamı söylemiştiniz acaba onu follow to join olarak değiştirmeli miyim?
Isterseniz sorularinizi kendi konunuzda sorun, orada cevaplayayim. Cunku surecle ilgili sorular soruyorsunuz. Bu konunun genel ve kategori bilgilendirme konusu olarak kalmasi, ama vize sureclerinin ilgili konularda paylasilmasi cok daha dogru olur.
-
@crazycells benim konum hangisi oluyor ki? Aile sponsorluğuyla green card benimki de
-
@crazycells benim konum hangisi oluyor ki? Aile sponsorluğuyla green card benimki de
evet, ama her kategorinin ayri konusu mevcut forumda. Siz hic acikca yazmadiniz ama sanirim sizinki F2B...
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-surecleri-green-card-sahiplerinin-es-ve-cocuklariIlk iletiyi okuyup dogru konuyu bulabilirsiniz... Daha sonra ilgili konudaki bilgilendirme yazisini da okumayi okumayi lutfen...
-
@crazycells 2020 Nisan Vize bulteninde F1 ler icin Final action date 01Jan2014, Filing Date 01SEP2014 veriyor. Bu tarihlerden birinden mi bahsediyorsunuz bekleme suresi derken?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum